Vzťah plný hádok a urážok

liduska87
6. okt 2023

Dobrý deň prosím o radu zvažujem že sa s mužom rozvediem.Moj muž mi absolútne v ničom nepomáha nedokaze ani mi do obchodu zaist povie mi ze on pracuje. A ked nieco potrebujem tak ho len otravujem Ja som momentálne na materskej mame 2 deti pred materskou som pracovala Niekedy je to na mňa už priveľa a ešte tie hádky každý deň už až som z toho zúfalá. Keď sa hádame mi povie kravo. Vôbec si mňa neváži nič pekne mi nepovie deťom ani rodine a nevenuje nikam spolu nechodíme.

syslik81
6. okt 2023

krava nieje urazka- je to inteligentne a uzitocne zviera 😉 ale vy mate zrejme ine problemy ako hadky .. a tu ti ani jedna neda pozehnanie co mas robit - to ty musis vediet ci ti stoji vztah za zachranu alebo nie... muz sa nemeni zo dna na den a na hadky treba dvoch

liduska87
autor
6. okt 2023

@syslik81 to je len jedna z úrazom krava sú aj iné a horšie ma problémy aj s marihuanu a je strašne naladovy

liduska87
autor
6. okt 2023

@syslik81 sme spolu 10 rokou keď sme bývali u rodičov bolo to v poriadku ale odkedy bývame sami nie je to v poriadku

stanulienkat
6. okt 2023

Je to smutne. Skus sa s nim naozaj vazne porozpravat o jeho spravani, pomoci atd. Ak sa nezmeni, tak si myslim, ze ti bude lahsie bez neho. Deti v tom tiez nemusia vyrastat. Skoda, ze si to nezistila po prvom dietati.

liduska87
autor
6. okt 2023

@stanulienkat vtedy to ešte nebolo také ako teraz.

kiwinetta
6. okt 2023

No to je problém-tak ako mení alkohol osobnosť mení ju aj marihuana.... tam nepomôže nič bude to len horšie. Predpokladám že ani peniaze ti žiadne nedáva teda prispievanie na domácnosť mám na mysli. ☹

kittykat22
6. okt 2023

Vzhladom na to kolko mas gramatickych chyb v texte a ta stylizacia je tiez nejaka slaba by som povedala, ze skor ako zufala matka 2 deti si ziackou zakladnej skoly ktora sa v piatok poobede doma nudi 🙂)))

liduska87
autor
6. okt 2023

@kittykat22 ziackou základnej školy nie som.

roja01
6. okt 2023

@kittykat22 ja si nemyslim, ze to musi byt vymyslena tema. Kedysi na zakladnej skole sme mali roznych spoluziakov. Takych, ktori sa ucili super a aj tych ktorym ucenie neislo. To vsak neznamena, ze si tych slabsich, ktorym nejde stylizacia alebo gramatika nemame vazit. Hodnota cloveka je v jeho ludskosti.
@liduska87, skus si vo vhodnej chvili s muzom porozpravat a vysvetli mu, ze v pripade, ze sa situacia nezmeni, moze o vas prist. Avsak od tejto doby si zacni setrit a planuj, ako by sa dalo co najlepsie osamostatnit. Musis byt pripravena.

deti95060810
6. okt 2023

marihuana? no to je dosť potom zlé...

liduska87
autor
6. okt 2023

roja01 Napísali ste to veľmi pekne.

viestta
6. okt 2023

@liduska87 nebolo to v poriadku ani vtedy, len mlady pan sa krotil, leb sa bal, ze rodicia zasiahnu. A pravda je taka, ze lesie to nebude, takze zacni sa zamyslat nad tym ako sa dostat od leniveho burana, pretoze toto budu kazdy den vidiet aj vase deti, toto ich poznaci na cely zivot

ahhola
7. okt 2023

Ako gazdujete, dava ti €€€, vychádza mu aj na travu🍃🍃🍃
Podľa toho, ako dlho huli už mohol započať rozklad osobnosti, nemá ziadnu moc ani nad sebou a namiesto teba skutočne vidí kravu🐄🐮🦌.
V našej generácií drogy neboli toľko rozšírené ako teraz v generácií deti, vnukov a len horšie bude... Fetovalo sa v chemických prevádzkach, kupoval toluen, pila okena.
Asi skus poriešiť ten fet s jeho rodičmi pohovorit... s obvodný potom▪️

ptvw
7. okt 2023

@kittykat22 ja to tipujem na zahoractinu

liduska87
autor
8. okt 2023

@ptvw Ano.

liduska87
autor
8. okt 2023

@ahhola Dobry deň to s rodičmi som skúšala, oni bohužiaľ na mojej strane niesu,povedali ze keď si občas da tak to nie je problém. Lebo si teraz v tejto hoci kto zahuli.