icon

Mamy pubertiakov, to čo ste im dovolili pozerať?

23. máj 2021

Píšem sem ako mladá maminka a aj učiteľka, po nástupe do práce po 3 rokoch, som zistila že zlatý Gogo YouTuber, čo mi deti porozprávali za tých pár týždňov, tak poviem to takto, začínam sa desiť dňa keď moje dieťa vyrastie medzi takých nekontrolovateľne závislých deciek, čo len sledujú YouTube a sledujú nonstop LGBT otázky, zjavy ako nejaká "slaytinna" či čo, to by normálny človek lopatou ovalil....ja sa nestíham čudovať, čo sa to s tými detmi porobilo, oni sú úplne mimo, zmätené, na druhej strane sa pýtam ako je mozne takýto odpad produkovať???!panebože,veď to je katastra🙈🙈🙈to ako môžte svojim deťom dovoliť kukať,fuj

ella_price
24. máj 2021

@bmuller Pretože jedno s druhým súvisí? 😃

bmuller
24. máj 2021

@ella_price achhhh, a ze kto ma predsudky.... zeby sa bolo dobre obzriet aj v "osvietenych" kruhoch? 😝

ella_price
24. máj 2021

@bmuller Ak nazývaš fakty predsudkami, tak dobre 😃

bmuller
24. máj 2021

@ella_price ake fakty, o duchu svatom vo vymytych hlavach? - tvoje slova na predoslej strane 😝

aksunah
24. máj 2021

@0silvia0 nie nekontrolujem, rozprávam sa s nimi a určite im veľa nedovolím a stane že povie- pozeral som niečo,čo som nemal a viem,že určite pozrú aj to čo nemajú. Žijeme v jednej domacnosti, trávime spolu veľa času..to je dôležité a predsa vidia, ako žijú ich rodicia.
Ak by to bolo nevyhnutné, skontrolujem aj správy ale zatiaľ som nemusela. A nejaké hranice musí mať aj pubertiak🙂

ella_price
24. máj 2021

@bmuller Ty si uvedomuješ, ako náboženstvá psychologicky gumujú niektorým ľuďom hlavy, že áno? 😃

ella_price
24. máj 2021

A sme doma 😃😃😃 a nemusí to byť ani nonbinárny, homosexuálny drama queen transexuál 😃😃😃
https://spravy.rtvs.sk/2021/05/poslanec-herak-c...

bmuller
24. máj 2021

@ella_price zaiste mas vystudovanu religionistiku 😉
Na vyrokoch ako je tento tvoj jednoducho pekne vidno, ze aj ludia, ktori sa ohanaju uvedomelostou, respektom a toleranciou, casto daleko neodskocia od tych, ktorych kritizuju 😎

matqa411211
24. máj 2021

@ella_price hlavne ze ty nie si vygumovana, a ze kto siri nenavist, nadavat na ducha svataho mozes, vieru inych ludi odsudzujes, aj urazat, hlavne ze my sme netoleranti homofobi a ty sa takto vyjadrujes, hlavne ze "zi a nechaj zit" ale nejakos a tym sama neriadis 🙂

ella_price
24. máj 2021

@matqa411211 Vieru neodsudzujem ale pôsobenie ideológie cirkvi na ľudí, jednak náboženstvo a cirkev sú pre mňa dve rozdielne veci 🙂

belbel
24. máj 2021

@ella_price len sa k tomu pomerne hanlivo vyjadrujes, tiež to môže vyznievat netolerantne

ella_price
24. máj 2021

@belbel Ak tu máme brať každého názor, ja si môžem vyjadriť ten svoj a reagovala som na úplne iného človeka, takže nerozumiem z akého dôvodu si reagovala na niečo čo s tebou nemalo nič spoločné. Alebo sa nedajbože cítiš dotknutá?

matqa411211
24. máj 2021

@ella_price vsak "zi a nechaj zit" aj slaytiina nejako posobi na ludi a mame ho nechat zit,
preto sa vysmievas z ducha svataho ktory je pre urcite nabozenstvo podstatna cast, lebo su to dve rozdielne veci? A kde je ta tvoja tolerancia?

bmuller
24. máj 2021

@ella_price 30 rokov? Nebola v 18tke svojpravna? 🙂 za to, ze si niekto nevie poradit so zivotom v dospelom veku, katolicke - ani ziadne ine - ucenie fakt nemoze

ella_price
24. máj 2021

@bmuller Keď niekto žije celý život v niečom čo si myslí, že je pravda, ťažko mu niečo neskôr vyvrátiš. Ale to ty určite vieš.

matqa411211
24. máj 2021

@ella_price preco b,y nemohla reagovat ked sama tvrdis ze mozes vyjadrit svoj nazor😂 ona azda nemoze? Len ty?

ella_price
24. máj 2021

@matqa411211 Veď sa ťa pýtam. Dotklo sa jej to nejak osobitne?

belbel
24. máj 2021

@ella_price áno trošku sa cítim aj dotknutá, prečítaj moje príspevky v ostrej kritike jednej z účastníčok debaty... Tuším 2 - 3 strana. Ale môj názor sa napriek tomu nevylučuje s mojou vierou, navyše bola som vedená k ľudskosti = aj tolerancii, napriek viere. Nie je to môj handicap.

bmuller
24. máj 2021

@ella_price ja neviem nic, rada sa necham poucit niekym, kto to zazil na vlastnej kozi 🤣

matqa411211
24. máj 2021

@ella_price mna si sa neoytala, oznacila si niekoho ineho, reagujem na co chcem, je to verejne forum, ale vravis jedno a konas druhe, doslovne si series do pusy, len tak pomimo, preto som reavovala

ella_price
24. máj 2021

@belbel Tvoju vieru ti nikto neberie. Je mi jedno či si žid, jehovista, scientológ (vidíte, tiež máme kopec náboženstiev a siekt na výber), ale nemôžeme prehliadať fakt, že cirkev sa snaží v niektorých kruhoch rozšíriť nenávisť voči menšinám.

ella_price
24. máj 2021

@matqa411211 Hlavne, že tvoje vyjadrovanie je skvelé. Skús si moje príspevky prečítať ešte raz, ale viem, že niekto ako ty to neurobí.

matqa411211
24. máj 2021

@ella_price ja sa ale nehram na tolerantu osobu a zaroven kydam na niecie nabozenstvo, narozdiel od teba

ella_price
24. máj 2021

@bmuller Aha, takže vlastne náboženské kulty sú len blud a nič také ani neexistuje 🤔

ella_price
24. máj 2021

@matqa411211 Napíšem ti to ešte raz. Pre mňa je rozdiel náboženstvo a cirkev. Skús si to prečítať ešte raz a pomaly.

belbel
24. máj 2021

@ella_price to iste, to sa deje v cirkvách, avšak mňa neovplyvnila (som katolička) Mám na veci svoj názor, nemám zakázané myslieť, veci nie sú čiernobiele. Ešte raz, môj názor na vec je už vyjadrený v predošlých príspevkoch.

matqa411211
24. máj 2021

@ella_price a co ze to je pre teba rozdiel? Kydas? Kydas..

bmuller
24. máj 2021

@ella_price jasne, urcite to vsetci vidia a vedia lepsie zvonku a z toho, co sa im donieslo z druhej ruky, bez kontextu a suvislosti...

ella_price
24. máj 2021

@matqa411211 😂😂😂 Ty ma tu osočuješ za to, že kydám na náboženstvo a potom keď zistíš, že to je vlastne inak, tak si aj tak ideš svoje 😃😃 Akože nerozumiem o čo ide tebe 😃 Stále len rýpeš.