Mamy pubertiakov, to čo ste im dovolili pozerať?
Píšem sem ako mladá maminka a aj učiteľka, po nástupe do práce po 3 rokoch, som zistila že zlatý Gogo YouTuber, čo mi deti porozprávali za tých pár týždňov, tak poviem to takto, začínam sa desiť dňa keď moje dieťa vyrastie medzi takých nekontrolovateľne závislých deciek, čo len sledujú YouTube a sledujú nonstop LGBT otázky, zjavy ako nejaká "slaytinna" či čo, to by normálny človek lopatou ovalil....ja sa nestíham čudovať, čo sa to s tými detmi porobilo, oni sú úplne mimo, zmätené, na druhej strane sa pýtam ako je mozne takýto odpad produkovať???!panebože,veď to je katastra🙈🙈🙈to ako môžte svojim deťom dovoliť kukať,fuj
@ella_price toto nebude duch svaty, to mi ver😉
@ella_price urážam ťa? som sa ťa dotkla? nie, nezaujíma ma len to...Plačková je márnivosť a tupota, rovnako tak akýkoľvek trans muž ktorý sa chová ako ona. Vždy tu tí ľudia boli??? fakt?? Sa spýtam mojej starkej či si spomína na nejaké nebinárne osobnosti po druhej svetovej..
@dskjhfdlkdjhl Toto je úplne iný duch. Šaman. Drogy. Niečo 😂😂
@tatapipka Dobre. Ži si vo svojej bubline pravdy teda ❤️❤️❤️
@tatapipka no, homosexualita bola aj v antike, zrejme mas hodne staru babku😉
@ella_price To bude zaujimave citanie😝
@ella_price bože.. Píše sa teda v dejinách homosexuality o trans, intersex, queer, a ostatných 70 pohlaviach ? pouč ma naozaj som sa takýmto štúdiom nezaoberala
@tatapipka Zdá sa, že si moje príspevky nečítala poriadne. Tak ešte raz
@viestta Myslím, že ani tie dejiny umenia by si nezvládla.
@viestta vidis ako sme ta nasmerovali, tento kon je ukrutne inspirativny😀
Len tak teda este uvazujem, ze ak by deti nemali sledovat youtube, tak potom by mozno ani maminky nemali prispievat na MK, FB a podobne soc. siete, lebo vsak deti sa ucia prikladom. My sme tuto debatku dnes presli s mojimi detmi a dobre sme sa podebatili, dokonca miestami aj poriadne zasmiali a takto by to mozno mali urobit so svojimi detmi aj tie, ktorych deticky su svate a ziaden youtube nepoznaju. A teraz mozem spokojne strikovat😉
@dskjhfdlkdjhl Manžel študoval forenznú psychológiu a keď som mu ukázala toto tu, povedal, že niektoré dievky by boli skvelé príklady na prednášky 😂😂😂
@miadi hmmm...no tipnem si že s umelými mihálnicami a gélovými nechtami a plným diárom kaderníčok, vizážistiek, manikúr a pedikúr nestíha zachraňovať klímu, zbierať odpadky, zachraňovať siroty či viesť útulok pre opustené zvieratá?...to ani tá/ten/ono nenamaľované, ja viem, ale teda len dedukujem, že veľa užitočného nám asi nechce zdeliť taký človek
boze mi sme ine boli
@zuzicka256 prepac nečitala som tvoj roman stačillo mi prve slovo . A na nedozrete osoby uz dnes nemam viac čas. Posledne slova pre zeny co neznasaju ludi na zaklade ich orientacie.. dufam ze raz vam vaše milovane deti alebo vnučata otvoria oči. A ked nie vaša škoda.
@ella_price dúfam že aj Desmond is amazing považuje tvoj intergalakticky vzdelaný muž za normálne a napriek tomu som ja úžasný príklad pre jeho prednášky
@tatapipka a ty zachranujes syroty a planetu ze si trufaš sudit hodnotu ludskeho života? Vies s takym zmyslanim ako mas ty vznikol fašizmus ? Ved naco su dobri svetu židia? Ja mam dost tejto temy dnes vidim vela zla v hlavach matiek na Slovensku. Autorka moze byt spokojna. Temu dala anonymne stavim sa ze ani ucitelka nie je. Zas len zbytocna fake tema.
@miadi a ty zas zveličuješ. Upokoj sa a prajem ti dobrú noc. Že sami nepáči hit, že napr. deti chcú byť drag queen podľa mňa nie je nenávisť ale dobre, každý máme niečo. Ty si sa rozhodla, že chceš byť dobrým človekom ale zabudla si že svet sa nedelí iba na čiernu a bielu. Ja som bola kedysi tiež taká. A hej áno, ja mám odrobených dobrovoľníckych hodín na ochrane prírody a obnove pamiatok až až, ale nerobí to zo mňa top človeka, mám nejaké hodnoty a zásady a prosím ťa nehádž ma aj s ostatnými do vreca s ultrakresťanmi a kotlebovcami, akože, to už je trochu moc.
@miadi dobre diky😁
Lebo reagovat na nieco co som neprecitala je strasne vyzrete 😁👌 este, ze mame takych ako ty, raz zmenis svet isto, serus 👋
Ste na omyle ak si myslíte, že deti nas dovedú do toletantnej spoločnosti plnej porozumenia, z toho čo ja vidím to vidím na Sodomu Gomoru, veď medzi nimi vzniká nenávisť jednej strany voči druhej.
Časy keď som ja bola na ZŠ a išli dve spolužiačky ako Tatu.... ale pred učiteľmi a rodičmi si dali pohov!!!!!!my v ich veku sme s tým boli ok...jasne skúšalo sa vždy 🙏no nie je normálne keď po sebe deti kričia že "nepozeraj pride témy veď ti vymleli mozog" a "si homofobny debil"....najma sa tieto témy nepreberaju citlivo tak ako by sa mali,to je problém.... aj ja nám susedy dve lesby a vychovávajú dieta a som s tým absolútne vyrovnaná, chápem a podporim akékoľvek dieťa ktoré je inak orientovane aj moje vlastné ak by k tomu prišlo,.....no odsudzujem takéto slaytinny je to spodina spodin aby niekto ako prostitútka skákal po obchodíku a vesal to na net -kukajte vy - toto je waw....toto by sa malo za-ka-zat...myslím že kombinácia /neviem čo moje dieťa sleduje a takéto youtubeprisery/ je PRÚSER 😱😱😱zle som to napísala- nie toto čudo by som lopatou ovalila-ale celú spoločnosť, keď takéto strašne vulgárne kreatúry dovolí!
Uz som len cakala, kto tu vytiahne kostol a psychologiu.... no wow, ako niektore damy presne vedia, ze ludia s inym nazorom su vymleti -fobi... 😃

@att123 Hádam ich duch svätý poriadne vyklepe do tých dutých vymytých hláv 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️