Mamy pubertiakov, to čo ste im dovolili pozerať?
Píšem sem ako mladá maminka a aj učiteľka, po nástupe do práce po 3 rokoch, som zistila že zlatý Gogo YouTuber, čo mi deti porozprávali za tých pár týždňov, tak poviem to takto, začínam sa desiť dňa keď moje dieťa vyrastie medzi takých nekontrolovateľne závislých deciek, čo len sledujú YouTube a sledujú nonstop LGBT otázky, zjavy ako nejaká "slaytinna" či čo, to by normálny človek lopatou ovalil....ja sa nestíham čudovať, čo sa to s tými detmi porobilo, oni sú úplne mimo, zmätené, na druhej strane sa pýtam ako je mozne takýto odpad produkovať???!panebože,veď to je katastra🙈🙈🙈to ako môžte svojim deťom dovoliť kukať,fuj
@panelacikova no aj ano, nejak ma to chytilo,s tym, ze maju problem s identitou,vsade na "pubertiakoch" niekto tlaci, ja im to nezavidim, som rada, ze som mala normalny zivot bez genderu, liberalizmu, youtuberov atd. Sme boli spokojni, taki,"upratani".
@katpox neboj sa, nemajú problém s identitou. len tie deti, ktoré majú veľmi prísnych rodičov a zároveň cítia, že nie, ja sa necítim ako muž, ale ako žena - a naopak. tak také deti majú fakt problém s identitou a veru, nezávidím im :( ja hocikedy poviem dcére, keď sa bavíme o niečom - napríklad o zvierati: keď vyrastieš a budeš bývať vo svojom so svojím manželom alebo nejakou kamarátkou, nech sa páči, maj si zviera... alebo: vyrastieš, budeš bývať s nejakým mužom alebo ženou, tak si urob, ako sa ti bude páčiť.... vždy tam dodám aj ženu. a to práve preto, aby vedela a chápala, že ak zistí, že je orientovaná na rovnaké pohlavie, že bude mať vo mne oporu. ja budem spokojná a šťastná, keď ona bude spokojná a šťastná. samozrejme, v rámci právnych noriem - čiže nech vedie normálny život, chodí do práce, stará sa o seba a bude mi fuk, ako sa vyvinie jej sexualita. je to jej osobná vec. len nech je šťastná. a budem spokojná aj ja...
@katpox tato, podla teba nezenska moda tu uz bola, moja dcera teraz nosi oblecko po mne, ktore som nosila ako teenager. My sme nosili dokonca vojenske kosele (vtedy fungovala este zvs) a dlhe sukne... tak isto som nosila riflovu metalisticku vestu s nasivkami, to len ty si bola s kamoskami upratana, vsetci to tak nemali.... boli sme vtedy metalisti a depesaci a zacali sa nosit fuj fuj hrozne derave rifle😱 ktore nam mamy chceli zasivat
Autorka mas pravdu, internet je dnes plny absolutne nevhodneho obsahu, ktoremu deti lahko podlahnu. Ani ja sa nestiham cudovat, co vsetko su ludia schopni zavesit na net a je to pristupne aj beznemu uzivatelovi povedzme youtubu 🤯. Trosku nevhodna utocna formulacia temy z tvojej strany, ale ten obsah je naozaj na zamyslenie.
Chvala Bohu za ucitelov ktorym ti dnesni mladi nie su ukradnuti a nie je im ukradnute cim vsetkym sa im vymyva mozog. Ono ked sa nad tym zamyslim, kazda doba asi ma najaku temu ktorou sa snazi mladych zmagorit (Hitlerovska mladez...Leninovska mladez...no a ine...a teraz je to LGBT a spol.) Ja len verim ze zvitazi zdravy rozum...sice mozno nejaka ta generacia si to "odsere" no ale taky je zivot.
Autirka: Môj starší syn má 15 a stredný 11....pozeraju YouTube...su na inete...hraju PC hry...hraju futbal...bicykluju sa...chodia s kamošmi von a predstavte si rozoberali sme so starším aj otázky sexuálnej orientácie, politiky, umenia, kultúry a a a...vela iných tém nie je na tom nič...každá generácia mladých ma svoje "témy" to, že vy mate bigotnu predstavu o mládeži a neviete sa s deťmi rozprávať o všetkom možnom je Váš problém a možno by ste mali zmeniť profesiu
@dadis haha, A kolko sledovatelov ma nejaky Kuffa? 😅 Nemas trochu fixne idey? Tak ako kvantum ludi nevie, kto je Slaytiiina, tak kopa ludi netusi, kto je Kuffa. Nemyslim, ze autorka je homofobna, ale zaraza ju styl. Ziadni LG, ktorych poznam, sa takto tiez neprezentuju. Respekt je jedna vec, zozrat kazdu predhodenu blbost (na ktorej este ytuber zaraba), druha 😝
@bmuller mna napr. ale najviac zaraza, ze zakladatelka, ktora tvrdi, ze je ucitelka, nedokaze sformulovat ani jeden svoj prispevok tak, aby bol zrozumitelny, aby mal hlavu a patu. Zakazdym je to jeden emocionalny chaos.
@dskjhfdlkdjhl nie je to chvalyhodne... no forma a obsah su ina vec. Ale ved uz nech kazdy suhlasi, s cim chce. Alebo aj nesuhlasi 😉
@bmuller vies, ale ak chce pani ucitelka nieco u tych deti dosiahnut, tak to musi mat aj obsah, aj formu a hlavne musi vediet nacuvat. Tu sa obavam, ze nefunguje ani jedno.
Boze, zas MK, takze podla vas je toto normalne? Fuj aka nenavistna autorka ze? Prosim pekne toto je slaytiina, ano je bi, nie nikto neriesi ze je bi, ale to ako sa prezentuje, takze podla vas je toto vporiadku hej? Takto sa promenadovat medzi ludmi a detmi? A to je este okej..., ale jasne hlavne vsetko vsetkym tolerovat aby sme neboli za zlych, no nech sa paci, bola by soom zvedava ci by ste boli spokojne keby vase deti takto chodia po von
@matqa411211 ja z vás odpadnem...po prvýkrát túto osobu vidím...dakujem aspoň už konečne som "obohatená" aj v tejto oblasti 😁😁😁😁🙊
Chvalabohu, že máme schopnosť rozoznať čo je dobro a čo zlo...však? Je úplne normálne, že sa pubescenti zaujímajú o všetke oblasti...myslenie mládeže v tomto období stráca detský charakter...a začína sa vyrovnávať mysleniu dospelých...sú "smädni" po vedomostiach, znalostiach a skúsenostiach...a niektorí sa zaujímajú o hru...hudbu...šport a niektorí o slaytiiinu...jasné, že sa to nemusí každému páčiť ale to predsa neznamená, že sa mladý začnú obliekať...žiť ako tento "tvor" ja akceptujem a tolerujem každého pokiaľ to nikomu neublizuje..."ži a nechaj žiť" ❤️
Ja ti rozumiem. Mne sa rozum pozastavuje čo všetko kukaju na mobile spolužiaci mojich detí a to sú deti na prvom stupni základnej školy. Mamy majú zjavne v paži ako trávia ich deti čas na mobile je to jednoducho tak. Vidím to počúvam o tom od svojich detí školákov a je to ozaj katastrofa že deti uz od 7-8 rokov ficia na hororoch, zabijackych hrách atď. A to im dovoľujú ich rodičia. Lebo dnešná výchova ide v duchu hesla dovolím všetko čo robia iné deti veď nebude moje decko za trapneho, za čudáka, za nemoderného, zakázané ovocie najviac chuti no proste rozum sa človeku pozastavuje. Tak sa nedivím že na druhom stupni sú už totálne mimo. Smutné naozaj že rodičia nemajú dnes gule povedať dieťaťu skrátka NIE a vysvetliť prečo NIE.
@bmuller Fixne idey? V com? Myslim si, ze pocet Kuffovych sledovatel je absolutne v kontexte toho, co som napisala irelevantny. Ktory pubertak sleduje Kuffu? Ide o to, ze Kuffu som spomenula ako cloveka, ktory robi z LGBTI strasidelnu temu, rovnako ako ini deozolati - Kotlebovci, Sme rodina a isti ludia z Olano (Vasecka, Zaborska)..
@jana_eyre_2 Jesiiiis fakt ten stredny obrázok v Brave 🙈 mala som asi 9 rokov, keď spolužiačka šlohla od staršej sestre Bravo, a na vecku nam tajne ukazovala ten časopis, presne sa pamätám, ako som ho otvorila v strede a tam na mne "vyskočil" prvý penis ktorý som videla, totálne holý chlap, skoro som odpadla 😂Aj učiteľka ktorá nás načapala, že na vecku je náš podozrivo veľa a podozrivo dlho, doteraz sa pamätám na výraz 😀
@matqa411211 Moj svagor svojho tinedzerskeho casu pocuval Marilyna Mansona a Slipknot (moment,tych pocuva stale,aj na koncerte bol este par rokov dozadu),ver mi,ze ti chodia zmachleni omnoho horsie, no a vies co?Dnes je z neho vazeny manazer a sporiadany otec dvoch synov,ktory ani do krcmy nechodi a zije s jednou zenou uz 22 rokov.Takze klud,naozaj ten svet nie je ciernobiely.
@matqa411211 on je dospela osoba moze si chodit po vonku ako chce. A tie fotky .. nie su o nic horsie ako reklama na mineralku s modelkou v bikinach alebo videa pop spevaciek, jediny rozdiel ze toto je chlap. Lady Gaga mala šaty z masa .. nevidim zeby deti behali po vonku obalene v šunke.
@dskjhfdlkdjhl dosla z materskej pani ucitelka. Asi jej to nieco verbalne ubralo. 😃 je ok chciet šokovat pre vacsi zaujem o temu ked napise zeby trieskala po hlave lopatou. . Ale ked si da chlap make up to uz je smrrrrt . 😂 ( mam pocit ze tu matersku mala od 19storocia ) cele storocia herci boli len muži a hrali aj ženske postavy. Clovek by si myslel ze ludia sa aspon z filmov nieco naucia ked uz nie v skole ( Shakespeare in love .. Bird cage ., cross dressing nie je nic nove. ( teda iba pre nu)
Je úplne jedno,koľko máš autorka rokov, vidíš to reálne a je to hrôza, my rodičia to stále môžeme ovplyvniť,dá sa to.....nemusíme sa predsa všetkému prispôsobiť, buď dobrým vzorom pre deti🙂

@katpox ty si celý príspevok obrátila na módu 😀