icon

Manžel sa hnevá a nadáva na dcéru

1. sep 2022

Manžel sa hnevá a nadáva na dcéru 14rocnu,že dostala vši.Ze si nedala pozor ani nevie od koho konkrétne to dostala.Ze už ma dosť rokov aby si dávala pozor na také veci a podobne reči.Aj nadáva na ňu.Od nej to dostala aj naša 2 ročná,takže máme doma veselo.Kazdy deň ráno aj večer vycesavam im vlasy,umývam,vyberavam.No ťažko ,lebo obe majú dlhé vlasy.Manzel že nemáme čo na robote,že musím vlasy im pozerať a zbytočne to zdržuje,plus všetko oprať vydezinfikovať.No proste nahnevaný je.

marlent
1. sep 2022

No ja som rada ze moja mama z toho nerobila takrto halo ako ty s muzom.
A to som mala 15 a netusim odkial som ich vzala...a stavim sa s tebou o pol kralovstva ze moje vlasy su oooovela horsie ako to co maju tvoje 2 baby...
Brckave mnozstvo take ze dovidenia a po pas toho casu.
Si rovnaka ako tvoj muz...naozaj chore nadavat decku ze donieslo vsi

bessie12
1. sep 2022

@viestta kazdy alebo skoro kazdy mal aspon raz za zivot vsi. A neda sa tomu zabranit. Ale ocividne autorka a jej divna rodina to nevedia pochopit. 🤦

adalmba
1. sep 2022

Buďte radi že nedoniesla iného,, votrelca,, a nebudete babka a dedko. To by ste nevycesali 😆

viestta
1. sep 2022

@bessie12 co narobíš. Všetky sme blbé, len oni sú špeciálna letka

autor
1. sep 2022

Tak nie každá môže byť taká múdra ako niektoré ženy na koniku.A k tým nadávkami,nie nevidím na tom nič zle zanadavat ked sa niečo zle stane.Nemal by ale budis.No koľko ľudí sem píše čo nadávajú denno denne na deti,alebo ich biju lebo deti plaču a podobne.Jaj to už je v poriadku podľa vás však.

ckocka
1. sep 2022

Radšej by som mala vši ako IQ tekvice.

xena0
1. sep 2022

Robiť takú tragédiu pre vši a nadávať dcére..no tak sa stalo bože, hádam to prežijete celá rodina

bessie12
1. sep 2022

a kto kde pise, ze bitie deti je v poriadku ? Ty si neskutocne blba osoba aj s tym tvojim "inteligentnym" muzom. Nadavajte si na seba samych, ale nie na dieta. Ona za to NEMOZE, ze dostala vsi. Uz to konecne pochop.

viky173
1. sep 2022

Necitala som vsetky 3 strany diskusie, ale musis si skrotit toho bycka doma, lebo reaguje velmi prehnane. Ano, nikoho netesi, ked dieta donesie domov vsi, ale ved si ich tam hadam nenapustala naschval. Dostanes ani nevies ako, kludne aj v autobuse napriklad.

mirage
1. sep 2022

v tvojom pripade plati : Aky isiel, taku nasiel..

miadi
1. sep 2022

Naco si zalozila temu - muz nadava na dceru…? Ked vlastne to je spravne a chces na nu nadavat aj ty Lebo obaja sa hnevate ze ich “ doniesla” 🤦‍♀️

beronsche
1. sep 2022

nadavat na situaciu a nadavat na chuda dieta, ze sa mu stalo cosi zle, je teda sakramensky rozdiel.

Pozri, vykasli sa na to, to tu to proste neobhajis, kedze je to neobhajitelne...
Vydych, nadych a chod za dcerou. Vysvetli jej, ze ta hneva situacia, preto si reagovala ako si reagovala a teraz vies, ze to nebolo ok.
Povedz jej, ze ju nevinis z nicoho, si tu pre nu a urcite jej pomozes.
A svojmu hulvatovi povedz, nech sa neopovazi dietatu nadavat, jednak preto, ze za to vlastne nemoze a aj preto, ze detom sa nenadava. bodka.
a nezabudni si opakovane umyt vlasy pripravkom na vsi, pravdepodobne to mas tiez.

dadka3450
1. sep 2022

A co sú vsi smrteľná choroba alebo čo? Moja sestra keď mala 14 rokov asi 4 roky zozadu tiež doniesla vsi a doma sme sa kvôli tomu nepozabijali. Mama jej dávala šampón vycesavala a zbavila sa toho a netrvalo to ani tak dlho. Ja nechápem prečo ľudia takéto veci riešia. Áno je to otrava a hnus ale nič iné s tým spraviť nevieš. Vsi môžeš dostať kdekoľvek. Mamina mama vtedy povedala aby sme ju ostrihali do hola a môj otec hneď skrikol že to v žiadnom prípade pekne sa to vycese a dá sa toho v pohode zbaviť.

dankanka
1. sep 2022

Tak dvojrocnu by som ostrihala a 14rocnu prefarbila

tara42
1. sep 2022

Chudera tvoja dcera. Este jej nakladaj za to. 🤦‍♀️ Vies akej velkosti je vos? Ty ako dospely clovek sa stretavas s ludmi len ked im najskor prelustrujes hlavu? Chora doba toto.

oblecenie99
1. sep 2022

No tak keď správanie tvojho muža v pohode a normálne, tak načo diskusia.. ?
Mimochodom, v úvodnom príspevku si písala, že "nadáva na dcéru", nie že "si zanadáva", ako píšeš v tvojom poslednom príspevku, preto tie reakcie.
Ja by som tiež nadávala, ale na situáciu a v duchu, nie na dieťa!
A to si len myslíš, že nikoho nepoznáte, kto to mal, iba sa to krásne ututlávalo vždy, aj teraz - my keď sme chodili do skôlky, tak si to všimla v našich vlasoch moja mama (nie vši, ale tie vajíčka) a až potom dala v hlave dokopy, prečo všetky dievčatká v škôlke boli pomaly každá postupne ostrihaná zrazu na krátko a predtým pár dní chýbali.. a volala učiteľkám. Ona jediná. A nie, špinavci sme neboli ani nie sme. Moja kamoška to pravdepodobne chytila vo vlaku, tam stačí, že sa oprieš o sedadlo.
Odkiaľ vieš, že to má mladšia od staršej? Možno to bolo naopak, či s mladšou nechodíte na preliezky, ihriská, a pod.? U staršej ste na najlepšej ceste k tomu, že keď sa jej najbližšie niečo stane, tak to pred vami radšej bude zatajovať.

81anina
1. sep 2022

Ze si mala dat pozor aby nedostala ??? Prepac ale si riadna tava aj s tvojim muzom. Si predstav uz ako dospela som sedela v buse na poslednych sedackach pri dverach a tam za mna kde sa davaju kociare sa postavili cigani taky dost spinavy. Celu cestu co netrvala ani 15 min som mala blby pocit z nich. A vecer na to ma zacala strasne svrbiet hlava a nasla som si ich vo vlasoch. Panika nastala nasla som doma sprej este z r. 1987 ked sme do skolky chodili nastriekala celu hlavu a bolo. Vlasy mi nastastie nevypadali a vsi podochli. Takze po nej nevrieskajte chudatko za to nemozes nikdy nevies kde to chytis

simona1306
1. sep 2022

tak ked na tych nadavkach nevidis nic zle, naco si zakladala tuto diskusiu ? nerozumiem celkom pointe. Za mna, aj na tych nadavkach nieco je, chuda dievca sa sama musi citit zle a este taketo divadlo jej robite, a nadavate kolko je stym roboty. Tiez som mala ako dieta vsi, dost som sa za to trapila, plakala som v izbe cely den . Nakoniec to dopadlo tak, ze svoje krasne huste vlasy po zadok mi mala musela ostrihat na kratko. Vtedy sme plakali obe. Neviem si predstavit, ako by som to znasala, keby moja mama vtedy este chodi okolo mna a nadava kolko je stym roboty. No matka roka.

viestta
1. sep 2022

Jaj, konečne som pochopila. Ty si sa sem došla pochváliť tým svojim chlapom, že aký je borec, vie dcére vynadat aj za blbé vsi. Áno, je borec. Môžeš byť na neho hrdá. 🙄

miadi
1. sep 2022

Namiesto tejto temy si sa mala opytat zien co je dobre proti vsiam. Lebo som sa koli tebe hrabala v spomienkach starsich ako 30r a tie vsi boli raz dva fuc takym penovym sprejom nazov ti nepoviem ., das to 2-3x a ziadne vsi nebudu ., u vas vela kriku pre nic Keby ste sa viac snazili najst riesenie a nie vytvarat vacsi problem nez je.,

tehotna40
1. sep 2022

FAKT NECHAPEM NACO SI POTOM ZAKLADALA TUTO TEMU??? CI CO SI CAKALA ZE SA PRIDAME K MUZOVI A K TEBE A BUDEME NADAVAT NA 14 ROCNE DIEVCATKO??? Prepáčte uz za vyraz ale toto je už sranie do huby level 1000. Normálne som sa vytočila

sticker
bessie12
1. sep 2022

@tehotna40 ano asi toto pravdepodobne cakala. Ze jej budeme pritakavat, ze ma pravdu ona aj ten jej chlap. Rodicia roka 🙄

vikes
1. sep 2022

Ja by som vám poradila zanadávajte si navzájom s mužom, že ako ste vychovali dcéru, keď vám vši priniesla. Keď nie ste schopná pochopiť, že sa to môže stať hocikomu a hocikde. Nie je to príjemné ale nie je to ani smrteľné. Nedeptajte dcéru, raz sa vám to vráti.

tehotna40
1. sep 2022

@bessie12 dcéra sa vší zbaví, ale rodicia debility asi nie....

bessie12
1. sep 2022

@tehotna40 nie, oni sa uz s tym narodili

kandelabra
1. sep 2022

ďalšia "srandovná" rodina, čo nadáva dieťaťu za niečo, čo nevedela ovplyvniť. Jedny blbé vši, ktoré mohla dcéra chytiť kdekoľvek a ani pravdepodobne nevie kedy, ale rodinou sa šíria nadávky a panika. Každý normálny človek chápe, že to nie je jej vina!!! Nepríjemné to áno, ale je to normálne! Inak ja si tiež pamätám že keď som bola malá dostala som vši, bol na to šampón ktorý stačilo zopárkrát poriadne nastriekať na hlavu a bolo po nich, žiadne vyčesávanie a podobné srandy si nepamätám. Možno by stačilo ísť sa spýtať do lekárne a ušetrila by si si kopec roboty a muž sprosté reči.

autor
1. sep 2022

Ešte raz môže sa to stať hocikomu,malé deti to neustriehnu.Ale 14r už skoro dospelá už by mala vedieť dávať si pozor na seba.Pisala som sem ako výlev že čo sa stalo.Ano zanadaval na ňu manžel lebo sa nahneval vidí koľko roboty je okolo toho a dalo by sa tomu predísť.Ja nenadavam,to není pre mňa.No aj tak nechápete a len rypete.

miadi
1. sep 2022

Keby si kupila prostriedok proti vsiam nemusis nic vycesavat. Normalne si mala naklusat do lekarne a pan tvorstva by ani nevidel kolko “roboty” stym je. A svokre ste ani nemuseli vsetko vesat na nos. ..

autor
1. sep 2022

@kandelabra Kúpila som jej šampón paranit.Plus vycesavam.Rano som jej vycesala 10 veľkých a cca 50 hnidov.Teda má toho veľmi veľa a hlavne zospodu vlasov a pri usoch.Je s tým kopa roboty

berika
1. sep 2022

Keby sme mali len vši, ach bože, moje deti majú tolľko zdravotných problémov, a dosť vážnych. Kebyže musím riešiť len vši, aká by som bola šťastná