Máte skúsenosti s Evanjelickým lýceom v Bratislave?
Mate s touto skolou skusenosti? Odporucate ju po skonceni ZS? Vdaka...
@felycity od sucasnych studentov/ich rodicov? Na nete moc recenzii nie je a scere niekto povedal, ze to “vraj nie je dobra skola”, tak teraz vaha...
@simsalabim chodí mi tam dcéra, budúci rok maturuje. My sme spokojní. Pôjde tam aj mladšia a potom asi aj najmladšia.
@darci17 dakujem ❤️ Mozes mi prosim ta povedat, s cim ste najviac spokojni? Viem, ze je tam dost anglictiny, ale inak sa orientuju skor technickym ci humanitnym smerom? Aky je pristup vyucujucich a technicke vybavenie tried?
@simsalabim áno jazyk je na prvom mieste. Robia rôzne projekty, ktoré sú mimoriadne zaujímavé. Technicky ani humanitný smer nepreferujú, to si študent vyberá vo štvrtom ročníku podľa orientácie vysokej školy. Samozrejme výmenné pobyty, možnosť studia v zahraničí. Vybavenie tried nezhodnotim, lebo neviem🙂.
@darci17 dakujem 🙂
je povinné náboženstvo?
@deti95060810 ano, je to cirkevna skola. Aj do kostola chodia povinne na sviatky par krat do roka.
@darci17 Ahoj, môžem sa opýtať ktoré predemty sa študujú v angličtine? Prijímačky boli ťažké? Ako ste sa pripravovali? Ďakujem. Michaela

Ja mam pozitivne referencie, chystame sa tam tiez, tak uvidime...