Ahojte, viem že oficialne vysledky z prijimaciek na stredne skoly majú byt do piatku. Kto už má vysledok z prijimaciek? Zachytila som ze už niekto má vysledky, zaujímajú má najmä skoly v Bratislave. Zacinam mat totiž stres ze najprv posielajú vysledky tým prijatým. Nám zatiaľ nič neprišlo tak sa bojim ze dcera nebola prijatá ani na jednu skolu.
@anidid Ano. No na gymploch v BA sa asi "upratuje" do spravneho poradia. Vacsi pes ma, mensiemu zostane prazdna miska, aj ked korist ulovil..
Ahoj, nam v BA vcera prisli jedny vysledky ze je prijaty, druhe este nie lebo to bol v pondelok iba na prijimackach cize chapem ze to este nemaju asi vyhodnotene. Ale teda stres to bol riadny lebo toto co mu prislo teraz vysledok bola jeho vysnivana skola a je tam teda natresk kedze sme v BA, velmi sme sa bali ci to vyjde. Syn je stastny. Drzim palce vsetkym.
@diva84 mozem sa spytat aka bola skola kde je ten odbor grafik digitalnych medii, dcera uvazuje o tomto obore tak zbieram ifno, u nej to bude aktualne buduci rok az. Dakujem
@lusilla na SOŠ polygrafickej je taký odbor
My máme výsledky z jednej školy že je prijatý..na druhú čakáme..aspoň jedna zatiaľ...stresy sú to strašné 🙈🙈🙈🙈
Už prišli výsledky... dcéra prijatá na obidva odbory na OARBA ❤️
Aj my máme iba jeden výsledok , z druhej zatiaľ nič . Tiež si myslím, že to majú všetky školy spracované , tak prečo to naťahujú nechápem
Aj my máme iba jeden výsledok , z druhej zatiaľ nič . Tiež si myslím, že to majú všetky školy spracované , tak prečo to naťahujú nechápem
@lenka.25 no na tejto druhej skole je vyslovene napisane ze len prijatym poslu mail a oficialne budu dnes do polnoci. Takze ratam s neprijatim, ale nevadi na hlavnu skolu nas zobrali.
@lenka.25 no na tejto druhej skole je vyslovene napisane ze len prijatym poslu mail a oficialne budu dnes do polnoci. Takze ratam s neprijatim, ale nevadi na hlavnu skolu nas zobrali.
@sandey nás tiež zobrali , ale pririotná je tam, kde nevieme 😂 . A odtiaľ nám včera prišlo , že výsledky budú zverejnené dnes na stránke školy a že od 7:00 hod si môžeme prísť vyzdvihnúť rozhodnutie + tam dali aj vzor na prípadné odvolanie . No na stránke nemajú nič , tak to keď sa im tam teraz nahrnie 500 rodičov , ktorý nevedia výsledky a idú si pre ne osobne , to bude nádhera 😅
@sandey nás tiež zobrali , ale pririotná je tam, kde nevieme 😂 . A odtiaľ nám včera prišlo , že výsledky budú zverejnené dnes na stránke školy a že od 7:00 hod si môžeme prísť vyzdvihnúť rozhodnutie + tam dali aj vzor na prípadné odvolanie . No na stránke nemajú nič , tak to keď sa im tam teraz nahrnie 500 rodičov , ktorý nevedia výsledky a idú si pre ne osobne , to bude nádhera 😅
@lenka.25 GLN už sú výsledky
Ahojte mne tiež prišla dcéra zo školy ze už skoro všetci spolužiaci vedia výsledky. Tak som sa zľakla ci náhodou nevolali len prijatým.Tak som na školu zavolala a sekretárka mi povedala ze vysledky povedia keď si zavoláme.1. Odbor hotelova akademia prijatá, 2.odbor grafik digitálnych médií 1. Pod čiarou. Tu podáme odvolanie a snáď nás príjmu.tak si na školu zavolajte a vysledky snáď prezradia
@diva84 aké boli, prosím, má tie školy prijímačky? V čom stratila body a ako sa pripravovala? Možno pôjde moja na rovnaké. Ďakujem. Je tam natresk?
@lenka.25 Zajtra ráno od 7 sa dá chodiť si prevziať rozhodnutie a podať to odvolanie na Tomášikovu, teda ti ktorym prišla ta správa. Tak o 7 teda musia byť zverejnené výsledky, aj na stránke, predpokladám.
@karamelkax podľa mna pipnu výsledky presne 0:01 hod , tak nám to prišlo z Gamči , to majú asi nejakým automatom nastavené