Máte výsledky z prijímačiek na strednú školu?
Ahojte mamičky.
Máte už výsledky prijímacích skušok na stredné? Ako vaše deti dopadli? Spokojnosť? Alebo ešte čakáte?
My mame tiez uz z troch.. tokajicka v ba neprijata pre nedostatok miesta, polygraficka neprijata pre nedostatok miesta a šupka na sklenarovej prijata .. a to bola taka skola na istotu resp. Odbor kde sa moc ludi nehlasilo .. a ta aj vysla. Ale podame odvolanie a uvidime ci sa nepostasti ked nie tak aspon jednu ma istu 🙂 drzim ostatnym pevne nervy a vela stastia. Ani som si nemyslela, ze je to tak narocne.. toto obdobie prijmaciek.
@arcenciell veru zúfalstvo... Držím palce až aspoň z tej poslednej príde dobrá správa! My dávame odvolanie a uvidíme... Len zas čakať na zverejnenie škôl s voľnými miestami...
@erikad82 no veď to aj mi dávame odvolania....ale je to neskutočne tažké na psychiku.....
Inak, ak majú školy zverejniť do dnes výsledky..... to môže buť hocikedy do polnoci? Lebo teda je pol deviatej pomaly a z tej poslednej školy zatiaľ nič neprišlo ani na stranke nič nemaju 🙄
@arcenciell Ja tiez cakam a nase skoly nic, ani obraz ani zvuk a ano, maju cas do polnoci ☹
@arcenciell do polnoci, áno.
Inak cakam stale 3 skolu.a oni zverejnili vysledky z min.roku. akoze nechapem
My sme zatial nedostali odpoved zo ziadnej ale jedna skola uz zverejnila zoznam na stranke skoly. Tak skuste pozriet ci to nezverejnili.
A edupage nam skapal. Vobec nejde 🤦♀️
Ahojte! A nevie niekto ako to potom funguje? Myslím keď ani odvolanie nepomôže... Kedy asi zverejnia a kde sa nájde taký zoznam škôl s voľnými miestami?
Prosím Vas neviete či sa to poradie ktoré sa posúva, tiež sme 4 pod čiarou, bude aj zverejňovať?
@pictbridge urcite si podajte odvolanie, pri stvrtom mieste je velka sanca ze sa dostanete na odvolanie.
@bulaby podali sme si , len neviem či sa bude poradie zverejňovať.
@pictbridge nie
@pictbridge zavolajte si do školy oni už vedia koľkí nenastupia a štvrtá to akoby tam už bola 😊
Ani mne vobec nejde edupage...
vsetkym detom drzim velmi silno palce, aby aspon nieco z vybranych skol klaplo, a vam pevne nervy, aby bolo doma sil na podporu deti - viem, ze to znie frazovito, tiez cakame na vysledky - jedny este, ale uz s lahkostou bytia, kedze mame dvakrat ano....no viem sa vcitit aj do situacie ak by to bolo nie.
@pictbridge urcite sa posuva a isto podavajte odvolanie - my napr. takto jedno miesto uvolnime - stvrta pod ciarou, to je skoro 100 pro prijata, dufam🙏
Ach to je radosť, ako by to moja bola. Syn pripravoval z mat na GJH jednu babu a dostala sa aj na 4 aj na 5 ročné. Juj tak sa teším..
Tak uz mame aj z tretej. Neprijata.29 pod ciarou.

@raffaella dakujeme pekne