icon

Máte výsledky z prijímačiek na strednú školu?

arcenciell
13. máj 2024

Ahojte mamičky.
Máte už výsledky prijímacích skušok na stredné? Ako vaše deti dopadli? Spokojnosť? Alebo ešte čakáte?

terina25
17. máj 2024

@raffaella dakujeme pekne

simoli
17. máj 2024

@terina25 ved možno vyjdú na odvolanie a tie "jej" držím palce

maatuulka
17. máj 2024

My mame tiez uz z troch.. tokajicka v ba neprijata pre nedostatok miesta, polygraficka neprijata pre nedostatok miesta a šupka na sklenarovej prijata .. a to bola taka skola na istotu resp. Odbor kde sa moc ludi nehlasilo .. a ta aj vysla. Ale podame odvolanie a uvidime ci sa nepostasti ked nie tak aspon jednu ma istu 🙂 drzim ostatnym pevne nervy a vela stastia. Ani som si nemyslela, ze je to tak narocne.. toto obdobie prijmaciek.

erikad82
17. máj 2024

@arcenciell veru zúfalstvo... Držím palce až aspoň z tej poslednej príde dobrá správa! My dávame odvolanie a uvidíme... Len zas čakať na zverejnenie škôl s voľnými miestami...

arcenciell
autor
17. máj 2024

@erikad82 no veď to aj mi dávame odvolania....ale je to neskutočne tažké na psychiku.....

arcenciell
autor
17. máj 2024

Inak, ak majú školy zverejniť do dnes výsledky..... to môže buť hocikedy do polnoci? Lebo teda je pol deviatej pomaly a z tej poslednej školy zatiaľ nič neprišlo ani na stranke nič nemaju 🙄

beloved
17. máj 2024

@arcenciell Ja tiez cakam a nase skoly nic, ani obraz ani zvuk a ano, maju cas do polnoci ☹

raffaella
17. máj 2024

@arcenciell do polnoci, áno.

terina25
17. máj 2024

Inak cakam stale 3 skolu.a oni zverejnili vysledky z min.roku. akoze nechapem

beloved
17. máj 2024

@terina25 Asi si to nevsimli 🙈

terina25
17. máj 2024

@beloved dali skol.rok 23/24.

bulaby
17. máj 2024

My sme zatial nedostali odpoved zo ziadnej ale jedna skola uz zverejnila zoznam na stranke skoly. Tak skuste pozriet ci to nezverejnili.

beloved
17. máj 2024

@terina25 Tak hej, to su minulorocne. Divne 🙄

terina25
17. máj 2024

@beloved aj som hladala podla kodu co ma dcera a ani taky tam nie je.som myslela ci len nemaju prekleo v skol.roku.ale nie. Vobec jej kod tam nie je

terina25
17. máj 2024

A edupage nam skapal. Vobec nejde 🤦‍♀️

beloved
17. máj 2024

@terina25 Aj mne sa edu nejak dlho toci a nacitava, ked otvorim. Najprv som si myslela, ze mi blbne net, lebo som na wifi, ale je to u nich nieco

erikad82
17. máj 2024

Ahojte! A nevie niekto ako to potom funguje? Myslím keď ani odvolanie nepomôže... Kedy asi zverejnia a kde sa nájde taký zoznam škôl s voľnými miestami?

pictbridge
17. máj 2024

Prosím Vas neviete či sa to poradie ktoré sa posúva, tiež sme 4 pod čiarou, bude aj zverejňovať?

bulaby
17. máj 2024

@pictbridge urcite si podajte odvolanie, pri stvrtom mieste je velka sanca ze sa dostanete na odvolanie.

erikad82
17. máj 2024

@terina25 ďakujem 😉

pictbridge
17. máj 2024

@bulaby podali sme si , len neviem či sa bude poradie zverejňovať.

terina25
17. máj 2024
simoli
17. máj 2024

@pictbridge zavolajte si do školy oni už vedia koľkí nenastupia a štvrtá to akoby tam už bola 😊

monkop
17. máj 2024

Ani mne vobec nejde edupage...

atinkaa
17. máj 2024

vsetkym detom drzim velmi silno palce, aby aspon nieco z vybranych skol klaplo, a vam pevne nervy, aby bolo doma sil na podporu deti - viem, ze to znie frazovito, tiez cakame na vysledky - jedny este, ale uz s lahkostou bytia, kedze mame dvakrat ano....no viem sa vcitit aj do situacie ak by to bolo nie.

beloved
17. máj 2024

@monkop Dnes je na tu appku napor 😕

atinkaa
17. máj 2024

@pictbridge urcite sa posuva a isto podavajte odvolanie - my napr. takto jedno miesto uvolnime - stvrta pod ciarou, to je skoro 100 pro prijata, dufam🙏

simoli
17. máj 2024

Ach to je radosť, ako by to moja bola. Syn pripravoval z mat na GJH jednu babu a dostala sa aj na 4 aj na 5 ročné. Juj tak sa teším..

terina25
17. máj 2024

Tak uz mame aj z tretej. Neprijata.29 pod ciarou.