icon

Moja 14 ročná dcéra je na dievčatá

helenakapustova32
26. apr 2022

moja dcera mi vcera vecer povedala ze si mysli ze je iba na dievcata. co mam robit? je to normalne? v takom mladom veku? predom dakujem mamickam za odpovede.

dskjhfdlkdjhl
26. apr 2022

@helenakapustova32 Nechat to tak, nevnucovat jej nieco ine, vysvetlit jej, ze ju mas rada, nech by bola akokolvek orientovana.

helenakapustova32
autor
26. apr 2022

@dskjhfdlkdjhl dakujem pekne, snazila som sa jej vysvetlit, ze ju vzdy budem podporovat aj ked som bola trosku v soku

mable123
26. apr 2022

máš dve možnosti: Buď podporíš, alebo jej to zhoršíš ešte aj ty na Slovensku a môže si niečo spraviť a ty si to budeš vyčítať do konca života, že si pri nej nestála... Po svete chodí mnoho L a G a v živote by si na to sama neprišla. Sú úplne rovnakí, šikovní, milí ľudia len proste cítia veci inak ako je normálne podľa štandardu na Slovensku. Je 21. storočie a treba akceptovať výber iných, veď predsa každý máme svoje starosti nie to ešte riešiť ostatných.

soldi
26. apr 2022

@helenakapustova32 co s tym chces robit?
ja Ti gratulujem za tak otvoreny vztah matky s dcerou, ze Ti nieco take prisla povedat.
preco si mysli, ze je iba na dievcata? je zamilovana do nejakeho?

michaela_koc
26. apr 2022

presne tak, nechat ju nech si to sama utriedi v hlave. a ak aj bude na zeny, podporuj ju vo vsetkom

anjelicek26
26. apr 2022

To mas normalny profil? Ta fotka je mi nejaka, povedoma. Kazdopadne v tomto veku je to spoznavanie samej seba, kamaratkina dcera mala medzi 13-17 rokmi viacere vztahy s dievcatami aj chlapcami, nakoniec ostala pri chlapcoch... ked sa jej nejaka kamaratka paci neznamena, ze to je na cely zivot, ale tak mozno aj... dolezite je sa o takych veciach rozpravat a nedusit to v sebe, co dcera robi, to je fajn. Predsalen to, co sa nam paci - to si clovek nevyberie, s tym sa narodi..

maribell
26. apr 2022
soldi
26. apr 2022

@anjelicek26 ano, tiez som hned videla ze fotka je fake 🙂 ale na mk je od novembra 2021 a nenasla som ziadne uletene temy pod tymto nickom. aj ked, niekedy mam pocit, ze uz je vsetko mozne a vymyslene absurdne temy sa tu objavuju coraz castejsie

p.j.jacky
26. apr 2022

@helenakapustova32 tvoja dcéra ti veľmi dôveruje . Vaz si toho že sa ti zdoverila . Čo máš robiť ? Ľúbiť ju ďalej a nech má vždy u teba náruč plnú lásky .

luccija
26. apr 2022

@helenakapustova32 ešte sa hľadá vôbec to tak nemusí byť.

matabb73
26. apr 2022

@helenakapustova32 buď rada, že máte taký blízky vzťah, že sa ti zdôverila. Dcéra má kamarátku, čo je tiež na dievčatá. Ja to viem, ale jej rodičia nie, lebo sú dosť konzervatívny a bojí sa čo by povedali.

atomiclena
26. apr 2022

@helenakapustova32 a co by na tom akože malo byt nenormálne?

anita1978
Odpoveď bola odstránená