Moje dieťa stále počúva Lil peepa

trpsela
13. máj 2020

Prosim o radu . Moje dieta stále počúva toho speváka a mne to leze na nervi. Ide obedovať a slúchadla v uchu. Ide von sluchádla v uchu. Neviem čo mám robit. Minule som sa jej hrabala v mobile a našla som na jej Instagram že : chcem zomrieť ako lil peep. Prosim čo mám robit? Mám navštíviť psychológa ?

williamska1
13. máj 2020

@trpsela podľa mňa to je len puberta a zatiaľ by som to neriešila. no keď sa ti niečo nebude pozdávať na správaní, tak to isto rieš.

ayanamirei
13. máj 2020

@trpsela spevak Lil Peep zomrel na predavkovanie drogami, ak mas pocit, ze je dcera cista a ok, tak by som to nijak extra neriesila (mozno by som zamkla lekarnicku - srandujem 😉 )

eriksonka1234
13. máj 2020

@trpsela koľko má dcéra rokov? Aj náš syn ho počúval, mal ho aj na tapete v mobile, bolo to keď mal 12-13rokov,teraz si naňho už sotva spomenie. Syn bude mať 15,ale pomaly dostáva rozum.

lucyluv
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lucyluv
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
karolinakr
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
trpsela
autor
14. máj 2020
paulahorova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
eva879
27. máj 2020

Aj moja ho počúvala, mala obdobie. Mesiace má prehovárala nech jej objednám jeho mikinu cez Ali. Našťastie som odolala a po polroku prešla na iných spevákov. Chvalabohu. Treba s ňou často hovoriť o problémoch ktoré on evidentne nedokázal ustáť a nie je dobrým vzorom pre deti. Život je o inom a to potrebuje počuť. Nasmerovať zaujem inam... Neskôr to pochopí.

aylinn
27. máj 2020

@trpsela myslim si že to prejde, pamatam si spolužiačku na zakladnej.. jeden rok fičala na španielskej telenovele, druhý rok na slovenskom rape, potom chodila cela okovana a nebolo jej vidno oči cez ofinu lebo bola METALISTKA sem tam si aj rezala ruky,a posledny rok drum&bass uplna feťačina 😂👍 takže prejde to určite aj sa vela zmeni ale maj to pod dohladom,radšej.... dôveruj ale preveruj