Môže mať 12-ročná dievčina frajera?
Dobrý deň môžem mať frajera v 12? Samozrejme nič vážne len pusinky a za ruky. Som zamilovaná. Chcem len vedieť či už môžem mať frajera. Ďakujem ❤️☺️
Pekný deň
Nemozes, v ziadnom pripade!!! 🤦♀️
ale jasné, prečo nie. V Jarovniciach chodia 15 r. už aj s kočíkmi.
@anonym_dca70d Ďakujem ❤️
Môže, ale mama a tato ju majú poučiť čo áno a čo nie
@pribinak Mama o tom vie
@pribinak Mama o tom vie
@sofiamaria12497 my už sme boli spolu ale som ho nechcela a teraz ho chcem
@pribinak Mama o tom vie
@sofiamaria12497 jedna vec je že mama o tom vie, druha vec je aby dcéru poučila
@sofiamaria12497 my už sme boli spolu ale som ho nechcela a teraz ho chcem
@sofiamaria12497 a koľko má rokov?
@pribinak Mama o tom vie
@sofiamaria12497 tak načo sa tu pýtaš, ked mama o tom vie? Ja by som ti nedovolila.
@pribinak A otca nemám zomrel
Mozete byt kamarati. Na ostatne mate este cas.
@sofiamaria12497 opýtaj sa rodičov, na frajerov máš ešte čas.
Mozete byt kamarati. Na ostatne mate este cas.
@martinkatinka Dobre no......
@sofiamaria12497 opýtaj sa rodičov, na frajerov máš ešte čas.
@januska12323 Ok
Mne je vzdy smutno z toho ze 12r sa chcu hrat na starsie ako su. 12r je vek na to aby si chodila s kamosmi po vonku, hrali sa, obcas si isli sadnut na pizzu, obcas do kina v skupinke. Mat vela kamaratov/siek. Ta exkluzivita u tak malych deti zabija akukolvek moznost rozvijat a vytvarat kamaratstva. Potom v 14-15r su strasne smutne, lebo kamosky nie su a treba zhanat dalsieho frajera. Treba si najst nejaky konicek, sportovat, ucit sa nejaky cudzi jazyk, hrat na nejaky nastroj, plavat korculovat. Chodit do utulku a pomahat zvieratam. Rob nieco neviaz sa v 12r na 1cloveka
Mne je vzdy smutno z toho ze 12r sa chcu hrat na starsie ako su. 12r je vek na to aby si chodila s kamosmi po vonku, hrali sa, obcas si isli sadnut na pizzu, obcas do kina v skupinke. Mat vela kamaratov/siek. Ta exkluzivita u tak malych deti zabija akukolvek moznost rozvijat a vytvarat kamaratstva. Potom v 14-15r su strasne smutne, lebo kamosky nie su a treba zhanat dalsieho frajera. Treba si najst nejaky konicek, sportovat, ucit sa nejaky cudzi jazyk, hrat na nejaky nastroj, plavat korculovat. Chodit do utulku a pomahat zvieratam. Rob nieco neviaz sa v 12r na 1cloveka
@anonym_3b508c Ok.....
radsej sa uc, to ti da viac do zivota ako frajer v 12
radsej sa uc, to ti da viac do zivota ako frajer v 12
@zuzana76 Ok
Poviem ti môj príbeh. Mala som 13 rokov, keď prišiel za mnou najkrajší chalan široko ďaleko a chcel so mnou chodiť, on mal 15. Povedala som mu, že som ešte dieťa, že mi to príde trápne sa tu držať za ručičky a objímať, nehrajme sa na niečo, čo nie sme, veď budeme iba na smiech. Keď budeme mať obaja záujem, o dva roky kľudne, prichádza to do úvahy. Keď som mala 15 rokov pozval ma na prvé naozajstné rande a chodili sme spolu krásne 3 roky. Bol moja prvá veľká láska. So sexom sme počkali do mojich 17tich, teda po 2r vzťahu. Nič ti neutečie, všetko pekné si ťa počká.
Poviem ti môj príbeh. Mala som 13 rokov, keď prišiel za mnou najkrajší chalan široko ďaleko a chcel so mnou chodiť, on mal 15. Povedala som mu, že som ešte dieťa, že mi to príde trápne sa tu držať za ručičky a objímať, nehrajme sa na niečo, čo nie sme, veď budeme iba na smiech. Keď budeme mať obaja záujem, o dva roky kľudne, prichádza to do úvahy. Keď som mala 15 rokov pozval ma na prvé naozajstné rande a chodili sme spolu krásne 3 roky. Bol moja prvá veľká láska. So sexom sme počkali do mojich 17tich, teda po 2r vzťahu. Nič ti neutečie, všetko pekné si ťa počká.
@anonym_5efaa2 Okay
Moja dcera maju v partii jedno dievca a to uz tiez od nejakych 14r randi s jednym a maju ju vcelku plne zuby, lebo dievca o nicom inom netoci len o frajerovi, cize kamosky su z nej uz dost znudene. Ale pritom tiez nechce stratit kamosky - co je tiez normalne, ale straca tu spontannost, tie dievcenske “problemy”, ktore este nie su komplikovane starostou o frajerov jednej a druhej a tretej a stvrtej. Stretnu sa vyrazia si do kina, do mesta, raz su u jednej raz su u druhej a furt nieco planuju a ta s frajerom musi uz rozmyslat ci frajer sa nebude citit postaveny na vedlajsiu kolaj
Nemas ani skoncenu ZDS … mala by si sa venovat rozvijaniu svojich mozgovych zavitov, mnozit sa vie aj ameba… ale tak snad si sa biologiu poctivo ucila. … ak sa nieco stane budes mat 5 min slavy v NC. … na moj vkus prilis skoro. Ak by si bola moja dcera, hodim rec s tebou a tvojim buducim frajerom a bude pouceny na x rokov dopredu…
Nemas ani skoncenu ZDS … mala by si sa venovat rozvijaniu svojich mozgovych zavitov, mnozit sa vie aj ameba… ale tak snad si sa biologiu poctivo ucila. … ak sa nieco stane budes mat 5 min slavy v NC. … na moj vkus prilis skoro. Ak by si bola moja dcera, hodim rec s tebou a tvojim buducim frajerom a bude pouceny na x rokov dopredu…
@olimuc Ok ale idem do 5 triedy lebo mi vychádza zle ročník a som raz prepadla
@olimuc Ok ale idem do 5 triedy lebo mi vychádza zle ročník a som raz prepadla
@sofiamaria12497 na prvom stupni si už prepadla? No nechcem ti nakladať ale naozaj sa radšej venuj škole.
@sofiamaria12497 na prvom stupni si už prepadla? No nechcem ti nakladať ale naozaj sa radšej venuj škole.
@januska12323 Lebo som nechodila do školy
@januska12323 Lebo som nechodila do školy
@sofiamaria12497 Nie preto že som bola hlúpa
@sofiamaria12497 Nie preto že som bola hlúpa
@sofiamaria12497 Ja mám vždy samé jednotky na vysvedčení
🤣🤣 síce prepadla, ale aspoň zamilovaná

ale jasné, prečo nie. V Jarovniciach chodia 15 r. už aj s kočíkmi.