Môže matka dať dcéru do ústavu?
Dobrý deň chcela by som sa opýtať mám 16 rokov skoro 17 moja matka má vyhodila takže bývam so snúbencom a jeho mamou snúbenec pracuje a aj ja brigadujem chcem sa opýtať môže ma matka dať do Ústavu alebo niekde ? ( S mojou mamou sa vôbec nedá dohodnúť ani nijako zakázala mi stýkať sa s mladšími súrodencami)
Som ohrozená v niečom ? Čo by moja matka mohla urobiť ?
@rozculena nehovorím aby ste mi verili🙂ale som dospelá mám vlastnú rodinu a tiež deti a to že táto naša puberťačka túži po snúbencovi v 16stich rokoch a mama to nedopustí tak ušla a vymyšla na mamu nezmysli, pretože si myslí že keď povie klamstvá tak ju nedajú do ústavu…..Na školu sa vysrala trepe tu o maminom terajšom mužovi ktorý ju Dominiku mal najradšej. Áno mama zakazala sa stýkať so súrodencami, pretože naša Dominika písala súrodencov že pre nu zomreli a moja 14ročná sestra sa chcela zabiť. Tak Dominika vojdi si do svedomia a nepíš tu nezmysli mama sa stebou koľkokrát dohadovala do 18rokov si jej DECKO. A ne tu ideš pošpiňovať niekoho kto pracuje každý boží deň platí vám školy a aby ste sa mali dobre.
mama ma pravdu pojdes do reedukacky sud nariadi vychovne opatrenie
@rozculena nikto ti nekaze verit, a bolo to adresovane autorke nie tebe.
Zjedz alebo budeš zjedeni. Tak isto to platí pri tomto, daj do ústavu alebo budeš daný do domova seniorov. Kam mate v plane dat? Mesto?
@esterrrrrrr je rozdiel ked sa jedna o nas, co sme za seba zodpovedny, ved si ponesieme za seba tu vinu. Ale hold ked sa jedna o cloveka za ktoreho sme zodpovedny my? To nieje to iste. Si to uprimne neviem predstavit keby moje dieta to urobi.

@vikinkasa25
@14petulka88
obidve poznajú dopodrobna jej matku,jej frajera a všetko....🙄 určite
tak ako nemusím veriť jej,tak ani jednej z vás nemusím