icon

Môže matka dať dcéru do ústavu?

domina_153
4. nov 2024

Dobrý deň chcela by som sa opýtať mám 16 rokov skoro 17 moja matka má vyhodila takže bývam so snúbencom a jeho mamou snúbenec pracuje a aj ja brigadujem chcem sa opýtať môže ma matka dať do Ústavu alebo niekde ? ( S mojou mamou sa vôbec nedá dohodnúť ani nijako zakázala mi stýkať sa s mladšími súrodencami)
Som ohrozená v niečom ? Čo by moja matka mohla urobiť ?

Strana
z2
rozculena
10. nov 2024

@vikinkasa25
@14petulka88
obidve poznajú dopodrobna jej matku,jej frajera a všetko....🙄 určite
tak ako nemusím veriť jej,tak ani jednej z vás nemusím

vikinkasa25
10. nov 2024

@rozculena nehovorím aby ste mi verili🙂ale som dospelá mám vlastnú rodinu a tiež deti a to že táto naša puberťačka túži po snúbencovi v 16stich rokoch a mama to nedopustí tak ušla a vymyšla na mamu nezmysli, pretože si myslí že keď povie klamstvá tak ju nedajú do ústavu…..Na školu sa vysrala trepe tu o maminom terajšom mužovi ktorý ju Dominiku mal najradšej. Áno mama zakazala sa stýkať so súrodencami, pretože naša Dominika písala súrodencov že pre nu zomreli a moja 14ročná sestra sa chcela zabiť. Tak Dominika vojdi si do svedomia a nepíš tu nezmysli mama sa stebou koľkokrát dohadovala do 18rokov si jej DECKO. A ne tu ideš pošpiňovať niekoho kto pracuje každý boží deň platí vám školy a aby ste sa mali dobre.

mamina7070
10. nov 2024

mama ma pravdu pojdes do reedukacky sud nariadi vychovne opatrenie

14petulka88
10. nov 2024

@rozculena nikto ti nekaze verit, a bolo to adresovane autorke nie tebe.

esterrrrrrr
10. nov 2024

Zjedz alebo budeš zjedeni. Tak isto to platí pri tomto, daj do ústavu alebo budeš daný do domova seniorov. Kam mate v plane dat? Mesto?

14petulka88
10. nov 2024

@esterrrrrrr je rozdiel ked sa jedna o nas, co sme za seba zodpovedny, ved si ponesieme za seba tu vinu. Ale hold ked sa jedna o cloveka za ktoreho sme zodpovedny my? To nieje to iste. Si to uprimne neviem predstavit keby moje dieta to urobi.

Strana
z2