Môže zhoršená známka ovplyvniť prijatie na školu?
Dobrý deň, už som prijatá na strednú školu, ale v 1. polroku som mala z dejepisu 2 a tento polrok to vychádza na 4. moze to ovplyvniť moje prijatie ?
nie. Nesmieš už len prepadnúť
@dajkooo učiteľka ma vyvolala ísť odpovedať a ja som sa nato nenaučila a dostala som 5. tak mi to dosť zhoršilo priemer a všetci vravia že si znamku o 2 stupne zhoršiť nemôžem inak ma neprijmú hoci na stránke školy kde som prijatá nič o tom nepíšu
Ved este más moznosť si tú 4 opraviť...nauč sa .prihlás a oprav si to...
Ved este más moznosť si tú 4 opraviť...nauč sa .prihlás a oprav si to...
@kvietok2012 ano na budúcu hodinu idem odpovedat ale aj keby som dostala 1 budem mat priemer 3.50
Tak sa prihlás 2x...učitelka bude vidiet aspoň snahu si to opraviť...
Bože… to je generácia..ak raz už máš v ruke papier, že si prijatá tak si prijatá!
@kvietok2012 ano na budúcu hodinu idem odpovedat ale aj keby som dostala 1 budem mat priemer 3.50
@lucka_mudro pokiaľ neprepadnes nič ti nehrozí. Nebudeš prvá, ani posledná, ktorá bude mať na konci 9teho rocnika zhoršený priemer 😉
@lucka_mudro ešte raz. Môžeš mať kľudne aj 4, už si prijatá. Nikto nerieši z tvojej novej školy aké si mala vysvedčenie. Iba na začiatku školského roka prinesieš tuším vysvedčenie, že si neprepadla a ukončila ZŠ
Bože… to je generácia..ak raz už máš v ruke papier, že si prijatá tak si prijatá!
@misana84 aká generácia? všetci vravia že si znamku nemozem proste o 2 stupne zhoršiť inak sa môže stat ze ma nakoniec neprijmú. takze celkom logické ze sa bojim že ma nakoniec nezoberú
@misana84 aká generácia? všetci vravia že si znamku nemozem proste o 2 stupne zhoršiť inak sa môže stat ze ma nakoniec neprijmú. takze celkom logické ze sa bojim že ma nakoniec nezoberú
@lucka_mudro 👍…. A kto Ti to povedal?
@lucka_mudro 👍…. A kto Ti to povedal?
@misana84 spolužiaci a niektoré ucitelky
@misana84 spolužiaci a niektoré ucitelky
@lucka_mudro 😂 a nepovedali to náhodou preto aby ste ešte niečo robili a neflakali školu?
Ešte by má zaujimalo na akú školu ideš?
@lucka_mudro 😂 a nepovedali to náhodou preto aby ste ešte niečo robili a neflakali školu?
@misana84 no práve to neviem ale trochu ma to zneistilo
Ty už prijatá si a stačí ti ukončiť ročník, nezáleží na známke len to nemôže byť 5.
Ty už prijatá si a stačí ti ukončiť ročník, nezáleží na známke len to nemôže byť 5.
@januska12323 dobree ďakujem
@januska12323 dobree ďakujem
@lucka_mudro ešte raz. Ako ti všetci píšu. 4 nijako neovplyvní prijatie na školu. Už si prijatá a hotovo. Nesmieš len prepadnúť. A neverím,že ti toto povedal niekto z učiteľov.
@lucka_mudro ešte raz. Ako ti všetci píšu. 4 nijako neovplyvní prijatie na školu. Už si prijatá a hotovo. Nesmieš len prepadnúť. A neverím,že ti toto povedal niekto z učiteľov.
@koniarova vravia to, to som si istá
@lucka_mudro myslim si, ze ucitelka ti neda 4, ak je iba jedna opoved 5. Ved to sa stane. Ja ked citam tie gramaticke chyby v pracovných listoch, dokonca aj so SJL, tak tiez by si niektore zaslúžili 5 🤣🤣 kazdy clovek moze mat zly den. Neboj sa, aj ked budes mat 4 stale si prijatá. Okrem toho na zdravotke dejepis nikoho nezaujima. Neprepadni a mas hotovo. Nech sa ti dari.
@lucka_mudro myslim si, ze ucitelka ti neda 4, ak je iba jedna opoved 5. Ved to sa stane. Ja ked citam tie gramaticke chyby v pracovných listoch, dokonca aj so SJL, tak tiez by si niektore zaslúžili 5 🤣🤣 kazdy clovek moze mat zly den. Neboj sa, aj ked budes mat 4 stale si prijatá. Okrem toho na zdravotke dejepis nikoho nezaujima. Neprepadni a mas hotovo. Nech sa ti dari.
@betulinka1 Ďakujeem
@lucka_mudro v ktorom meste a aky odbor ides?
@stankot považská bystrica, praktická sestra
@stankot považská bystrica, praktická sestra
@lucka_mudro dakujem.Boli tazke prijimacky prosim ta?Ake si mala znamky zo sjl,mat,chemia a bio?
@lucka_mudro dakujem.Boli tazke prijimacky prosim ta?Ake si mala znamky zo sjl,mat,chemia a bio?
@stankot prijímačky neboli tazke, aspon pre mna. tam sa všetky znamky ( okrem výchov) spriemeruju a za to sú body. z chémie som mala 2-3, matika 4, sjl- 2,3 biológia- 1,2
@dajkooo učiteľka ma vyvolala ísť odpovedať a ja som sa nato nenaučila a dostala som 5. tak mi to dosť zhoršilo priemer a všetci vravia že si znamku o 2 stupne zhoršiť nemôžem inak ma neprijmú hoci na stránke školy kde som prijatá nič o tom nepíšu
@lucka_mudro z akej dejepisnej témy si dostala baňu?

@lucka_mudro nie,musíš len riadne ukončiť 9. ročník