icon

Môže zhoršená známka ovplyvniť prijatie na školu?

lucka_mudro
25. máj 2025

Dobrý deň, už som prijatá na strednú školu, ale v 1. polroku som mala z dejepisu 2 a tento polrok to vychádza na 4. moze to ovplyvniť moje prijatie ?

Strana
z2
bambulka79
25. máj 2025

@lucka_mudro nie,musíš len riadne ukončiť 9. ročník

sasa1310
25. máj 2025

nie. Nesmieš už len prepadnúť

dajkooo
Odpoveď bola odstránená
bambulka79
25. máj 2025
@dajkooo
Odpoveď bola zmazaná

@dajkooo ty sa venuj svojej téme....

dajkooo
Odpoveď bola odstránená
lucka_mudro
autor
25. máj 2025
@dajkooo
Odpoveď bola zmazaná

@dajkooo učiteľka ma vyvolala ísť odpovedať a ja som sa nato nenaučila a dostala som 5. tak mi to dosť zhoršilo priemer a všetci vravia že si znamku o 2 stupne zhoršiť nemôžem inak ma neprijmú hoci na stránke školy kde som prijatá nič o tom nepíšu

kvietok2012
25. máj 2025

Ved este más moznosť si tú 4 opraviť...nauč sa .prihlás a oprav si to...

lucka_mudro
autor
25. máj 2025
@kvietok2012

Ved este más moznosť si tú 4 opraviť...nauč sa .prihlás a oprav si to...

@kvietok2012 ano na budúcu hodinu idem odpovedat ale aj keby som dostala 1 budem mat priemer 3.50

kvietok2012
25. máj 2025

Tak sa prihlás 2x...učitelka bude vidiet aspoň snahu si to opraviť...

misana84
25. máj 2025

Bože… to je generácia..ak raz už máš v ruke papier, že si prijatá tak si prijatá!

tetapetra
25. máj 2025
@lucka_mudro

@kvietok2012 ano na budúcu hodinu idem odpovedat ale aj keby som dostala 1 budem mat priemer 3.50

@lucka_mudro pokiaľ neprepadnes nič ti nehrozí. Nebudeš prvá, ani posledná, ktorá bude mať na konci 9teho rocnika zhoršený priemer 😉

sasa1310
25. máj 2025
@lucka_mudro

@lucka_mudro ešte raz. Môžeš mať kľudne aj 4, už si prijatá. Nikto nerieši z tvojej novej školy aké si mala vysvedčenie. Iba na začiatku školského roka prinesieš tuším vysvedčenie, že si neprepadla a ukončila ZŠ

lucka_mudro
autor
25. máj 2025
@misana84

Bože… to je generácia..ak raz už máš v ruke papier, že si prijatá tak si prijatá!

@misana84 aká generácia? všetci vravia že si znamku nemozem proste o 2 stupne zhoršiť inak sa môže stat ze ma nakoniec neprijmú. takze celkom logické ze sa bojim že ma nakoniec nezoberú

misana84
25. máj 2025
@lucka_mudro

@misana84 aká generácia? všetci vravia že si znamku nemozem proste o 2 stupne zhoršiť inak sa môže stat ze ma nakoniec neprijmú. takze celkom logické ze sa bojim že ma nakoniec nezoberú

@lucka_mudro 👍…. A kto Ti to povedal?

lucka_mudro
autor
25. máj 2025
@misana84

@lucka_mudro 👍…. A kto Ti to povedal?

@misana84 spolužiaci a niektoré ucitelky

misana84
25. máj 2025
@lucka_mudro

@misana84 spolužiaci a niektoré ucitelky

@lucka_mudro 😂 a nepovedali to náhodou preto aby ste ešte niečo robili a neflakali školu?

misana84
25. máj 2025

Ešte by má zaujimalo na akú školu ideš?

lucka_mudro
autor
25. máj 2025
@misana84

@lucka_mudro 😂 a nepovedali to náhodou preto aby ste ešte niečo robili a neflakali školu?

@misana84 no práve to neviem ale trochu ma to zneistilo

lucka_mudro
autor
25. máj 2025
@misana84

Ešte by má zaujimalo na akú školu ideš?

@misana84 na zdravotnu

januska12323
25. máj 2025

Ty už prijatá si a stačí ti ukončiť ročník, nezáleží na známke len to nemôže byť 5.

lucka_mudro
autor
25. máj 2025
@januska12323

Ty už prijatá si a stačí ti ukončiť ročník, nezáleží na známke len to nemôže byť 5.

@januska12323 dobree ďakujem

koniarova
25. máj 2025
@lucka_mudro

@januska12323 dobree ďakujem

@lucka_mudro ešte raz. Ako ti všetci píšu. 4 nijako neovplyvní prijatie na školu. Už si prijatá a hotovo. Nesmieš len prepadnúť. A neverím,že ti toto povedal niekto z učiteľov.

lucka_mudro
autor
25. máj 2025
@koniarova

@lucka_mudro ešte raz. Ako ti všetci píšu. 4 nijako neovplyvní prijatie na školu. Už si prijatá a hotovo. Nesmieš len prepadnúť. A neverím,že ti toto povedal niekto z učiteľov.

@koniarova vravia to, to som si istá

betulinka1
25. máj 2025

@lucka_mudro myslim si, ze ucitelka ti neda 4, ak je iba jedna opoved 5. Ved to sa stane. Ja ked citam tie gramaticke chyby v pracovných listoch, dokonca aj so SJL, tak tiez by si niektore zaslúžili 5 🤣🤣 kazdy clovek moze mat zly den. Neboj sa, aj ked budes mat 4 stale si prijatá. Okrem toho na zdravotke dejepis nikoho nezaujima. Neprepadni a mas hotovo. Nech sa ti dari.

lucka_mudro
autor
25. máj 2025
@betulinka1

@lucka_mudro myslim si, ze ucitelka ti neda 4, ak je iba jedna opoved 5. Ved to sa stane. Ja ked citam tie gramaticke chyby v pracovných listoch, dokonca aj so SJL, tak tiez by si niektore zaslúžili 5 🤣🤣 kazdy clovek moze mat zly den. Neboj sa, aj ked budes mat 4 stale si prijatá. Okrem toho na zdravotke dejepis nikoho nezaujima. Neprepadni a mas hotovo. Nech sa ti dari.

@betulinka1 Ďakujeem

stankot
25. máj 2025
@lucka_mudro

@betulinka1 Ďakujeem

@lucka_mudro v ktorom meste a aky odbor ides?

lucka_mudro
autor
25. máj 2025
@stankot

@lucka_mudro v ktorom meste a aky odbor ides?

@stankot považská bystrica, praktická sestra

stankot
25. máj 2025
@lucka_mudro

@stankot považská bystrica, praktická sestra

@lucka_mudro dakujem.Boli tazke prijimacky prosim ta?Ake si mala znamky zo sjl,mat,chemia a bio?

lucka_mudro
autor
25. máj 2025
@stankot

@lucka_mudro dakujem.Boli tazke prijimacky prosim ta?Ake si mala znamky zo sjl,mat,chemia a bio?

@stankot prijímačky neboli tazke, aspon pre mna. tam sa všetky znamky ( okrem výchov) spriemeruju a za to sú body. z chémie som mala 2-3, matika 4, sjl- 2,3 biológia- 1,2

sevrin
25. máj 2025
@lucka_mudro

@dajkooo učiteľka ma vyvolala ísť odpovedať a ja som sa nato nenaučila a dostala som 5. tak mi to dosť zhoršilo priemer a všetci vravia že si znamku o 2 stupne zhoršiť nemôžem inak ma neprijmú hoci na stránke školy kde som prijatá nič o tom nepíšu

@lucka_mudro z akej dejepisnej témy si dostala baňu?

Strana
z2