Môžem mať gélové nechty počas štúdia na hotelovej akadémii?
Ahojte je tu niekto kto študuje alebo študoval hotelovu akadémiu? Ak áno sú tam dovolené gélové nechty? Už si ich dávam cez tri roky a bez nich už naozaj nič robiť neviem
Pokial viem, nie su dovolene. Ani my sme ich nemohli nosit ako kozmeticky,dokonca ani nalakovane..
uz je to sice zopar rokov co som na hotelku chodila 🙂 ale museli sme mat na kratko ostrihane nechty, maximalne s bezfarebnym lakom - HA Nitra
@ivetka454 na HA som chodila ale nemohli sme mat.kto mal nalakovane tak ho poslali odlakovat.kedze sa chodilo casto praxovat do hotelov alebo restauracii,tak tiez sa nemohlo napr.do kuchyne chodit s nalakovanymi ci gelovymi nechtami.ja som este z generacie,kedy sa nosila rovnosata do skoly,cize ziadne rifle,museli sme nosit sako s logom skoly,ziadne tenisky 🤷♀️😃
sesternica chodí, teraz je tretiačka a sedí vedľa mňa akurát a odkazuje že nemôžu mať a že to kontrolujú celkom prísne
Budeš musieť používať rukavice
Podla mna gelove nechty nemaju co mat 15 rocne a hrat sa na dospele, to chces povedat, ze od dakych 12tich nosis spravene nechty, snad nie?, zakazane su na skole mat
@zuzubb007 a ty čo sposobuješ niekoho že chce mať upravené nechty alebo sa o seba stara od 15 rokov. Určite je krajšia baba alebo žena celkovo ktorá sa o seba stara ako nejaká puťka s mastnými vlasmi, mikine na zips a botaskách. Prosto na ženu sa hodi byť dáma.
Veď ak chce mať gelové nechty tak nech si to skúsi obhájiť rukavicami na praxi. A ak to neprejde tak žiaľ. Buď nechty alebo škola. Zrejme bude jedno ako sa rozhodne keďže úroveň odborných škôl a aj týchto hotelových akadémii je rovnaká ...
V skole mozes. Na praxi urcite nie!
@ivetka454 fuj taky humus si nedavaj na ruky.

@ivetka454 ja neviem ake nechty mas,ale ked budu vkusne,jemne a nie "polmetrove neonove" bit do oci tak si nemusi nikto vsimnut ze su umele.
Ja osm bezne nosila do skoly a nikto neriesil,akurat ze nie na hotelovu.