Môžem si ešte zlepšiť známky z matematiky?
Ahojte, chodím do 9. ročníka a teraz mi z matematiky vychádza 3 na vysvedčení (priemer mam 2.89). Myslíte, že sa to dá ešte opraviť na 2? Taky priemer nemám kvôli tomu ze som nevedela učivo ale pripravovali sme sa na monitor a matikarka nám dávala staré monitori písať na známky a rovno dávala aj percentá a vždy som sa držala okolo 50-60% takže som dostávala 3.
To my nemôžeme posúdiť. V každej škole majú nastavene známky, body, percentá. Každá písomka ci odpoveď ma inú váhu. Záleží, koľko ich ešte budete písať. Za dva mesiace asi ešte pár, takže, ak ich napíšeš na jednotky, dvojky, je tu ešte šanca.
Minulý týždeň bola trištvrteročná klasifikácia, jasné, že máš obrovské možnosti. Hlavne sa mi páči, že máš záujem. Držíme palceky❤️
Zvládneš to. Ver si.
ináč, aký význam ma koncorocna znamka v 9.rocniku? ziadny....sustred sa na prijimacky radsej
Absolutne neries. Kludne aj 4. Zaklad urobit prijimacky uspesne a byt prijaty na SŠ.
Este mas casuuuuu... podstatne je neprepadnut, uz ti moze byt jedno aku znamku budes mat
@gelifil tak ako žiaden, len viem ze mňa osobne bude trochu skriet ta 3 a hlavne mama to bude dlhšie spracovavat ze mam 3 na vysvedčení
@aurelia2000 ďakujem
@macik166
Presne, sústrediť sa na prijímačky, kašľať na tú trojku. Keď ti ju učka chce silou mocou dať, bude mať z toho radosť, si nepomôžeš. Môžeš ísť jedine za ňou a spýtať sa, vo by si mohla ešte urobiť pre zlepšenie známky, ak na to máš energiu.

Máš vyše mesiaca čas, ešte budete písať minimálne 2 školské a predpokladám, že aj nejaké menšie písomky. Mám brata 9 a ten má priemer 1,95 a tiež mu učiteľka vravela, že stále tam šanca je a vymenovala mu to, čo som ti vyššie napísala