Ak som písomné zvládla na lepšie známky a z ústnej dostala 5 tak by som prešla ? (Priemerovo by to vychádzalo)
nie je možné dostať 5 z ústnej, jedine, že by si fakt ani necekla...neboj...ak by si už fakt zbabrala otázku, najhoršiu známku Ti dajú na 3....obzvlášť ak si písomnú časť napísala na dobrú známku. Neboj sa držím palce.
Ano da sa, jedna baba v mojom rocniku sa tak zlozila zo stresu, ze necekla ani slovo. Ale priemer jej vysiel, takze v pohode zmaturovalaale ci budu brat priemer u vas, a ci budu zhovievavi, to neviem....
@simonaaaaaaaaaaaaa u nás to bolo tak ze sme nesmeli mat žiadnu 5... Ani z písomnej ani z ústnej.. Ak sme z jednej z nich mali išli sme na opravak
mne dali z matiky 4-ku :/ :D
mali sme temy, 3 z nich som si vobec, ale vobec! nepozrela, reku-to si nevytiahnem.. no jasne :D snazili sa mi pomoct, ja nic. slzy v ociach.no zlutovali sa... -_-´
no najprv je to tak ze pisomnu treba dat aby bol clovek pripusteny k ustnej a myslim ze pri ustnych uz aspon volaco clovek povie aby presiel.
Ja som dostala 4z ustnej, kvakala som cely cas, predo mnou co bola spoluziacka, nevedela, stale sa smiala a dostala 1alebo2.
Ak povieš aspoň niečo tak sa nemusíš báť 5
@simonaaaaaaaaaaaaa asi záleží od školy, moja spolužiačka dostala 5 z dejepisu a musela maturity opakovať
U nás nezmaturoval 1 slovom jeden!! chalan zo štyroch tried (rok 2008, jazykové gymnázium) Štatisticky je teda tá pravdepodobnosť naozaj mala
@michu_ podobne ja zo sloviny, proste okno jak hrom, nic, prazdno a cim viac sa pytali na ine, tym horsie, proste blackout. Zachranila ma pisomna cast
@simonaaaaaaaaaaaaa Samozrejme, ze mozes. Ja ucim ANJ a jazyky maju maturitnu otazku rozdelenu na 3 rozne temy (opis obrazku, tema na rozpravanie a situacna uloha/ dialog). Tak hadam zo seba dokazes nieco dostat. Neboj, prvotny stres zvycajne opadne, ked si vytiahnes otazku. Ak nerozumies otazkam, ktore ti kladu vyucujuci, nehanbi sa a popros ich, ci sa vedia opytat inak (ak to je mozne). Ak si sa nepripravovala vobec, co ale nepredpokladam, tak dufaj,ze motyka vystreli. Opravne maturity su potom v septembri. Drzim palce.
Ak si mala z písomnej časti dobrú známku, tak nie je možné, by si nezmaturovala aj ústne. Jedine, že tú písomnú časť by si nepísala z vlastnej hlavy