Môžem z ústnej časti maturity dostať 5?
Ak som písomné zvládla na lepšie známky a z ústnej dostala 5 tak by som prešla ? (Priemerovo by to vychádzalo)
nie je možné dostať 5 z ústnej, jedine, že by si fakt ani necekla...neboj...ak by si už fakt zbabrala otázku, najhoršiu známku Ti dajú na 3....obzvlášť ak si písomnú časť napísala na dobrú známku. Neboj sa 🙂 držím palce.
Ano da sa, jedna baba v mojom rocniku sa tak zlozila zo stresu, ze necekla ani slovo. Ale priemer jej vysiel, takze v pohode zmaturovala😀ale ci budu brat priemer u vas, a ci budu zhovievavi, to neviem....
@simonaaaaaaaaaaaaa u nás to bolo tak ze sme nesmeli mat žiadnu 5... Ani z písomnej ani z ústnej.. Ak sme z jednej z nich mali išli sme na opravak
mne dali z matiky 4-ku :/ :D
mali sme temy, 3 z nich som si vobec, ale vobec! nepozrela, reku-to si nevytiahnem.. no jasne :D snazili sa mi pomoct, ja nic. slzy v ociach.no zlutovali sa... -_-´
no najprv je to tak ze pisomnu treba dat aby bol clovek pripusteny k ustnej a myslim ze pri ustnych uz aspon volaco clovek povie aby presiel.
Ja som dostala 4z ustnej, kvakala som cely cas, predo mnou co bola spoluziacka, nevedela, stale sa smiala a dostala 1alebo2.
Ak povieš aspoň niečo tak sa nemusíš báť 5 🙂
@simonaaaaaaaaaaaaa asi záleží od školy, moja spolužiačka dostala 5 z dejepisu a musela maturity opakovať
U nás nezmaturoval 1 slovom jeden!! chalan zo štyroch tried (rok 2008, jazykové gymnázium) Štatisticky je teda tá pravdepodobnosť naozaj mala
@michu_ podobne ja zo sloviny, proste okno jak hrom, nic, prazdno a cim viac sa pytali na ine, tym horsie, proste blackout. Zachranila ma pisomna cast
@simonaaaaaaaaaaaaa Samozrejme, ze mozes. Ja ucim ANJ a jazyky maju maturitnu otazku rozdelenu na 3 rozne temy (opis obrazku, tema na rozpravanie a situacna uloha/ dialog). Tak hadam zo seba dokazes nieco dostat. Neboj, prvotny stres zvycajne opadne, ked si vytiahnes otazku. Ak nerozumies otazkam, ktore ti kladu vyucujuci, nehanbi sa a popros ich, ci sa vedia opytat inak (ak to je mozne). Ak si sa nepripravovala vobec, co ale nepredpokladam, tak dufaj,ze motyka vystreli. Opravne maturity su potom v septembri. Drzim palce.

Ak si mala z písomnej časti dobrú známku, tak nie je možné, by si nezmaturovala aj ústne. Jedine, že tú písomnú časť by si nepísala z vlastnej hlavy 😉