icon

Nadpájanie vlasov pre 10 ročnú

uradnikova
2. feb 2021

Prosím o radu. Dcerka (10rokov) s kamarátkou vymýšľali a z krásnych dlhých vlasov sú zrazu krátke a nevieme sa s tým zmieriť, hlavne ona. Place, nechce nikam chodiť. Jedine, co ma napadá, je dat vlásky nadpojiť. Aspoň na pár mesiacov, kým trosku podrastu. Aku metódu by ste poradili? Ma jemne, nie veľmi husté vlasy. Tie kovové spoje sú vraj tazke, metóda tape zase citam, že nie je vhodná na jemné vlasy:(. Uz som zúfalá, co s nou. Poraďte prosím. Vaše skúsenosti. Cokolvek:(

Strana
z3
deti95060810
4. feb 2021

@luckalukas_1 prosím ťa, stačí sa lepšie pozrieť ...a vidíš...
a v škole na telesnej ? dospelé ženy toľko neskáču čo deti na telesnej...ešte len potom bude dieťa terčom posmechu...😨
ale samozrejme ako chce maminka...😉

uradnikova
autor
4. feb 2021

@deti95060810 uz sme vlasy oplakali a čakáme, kým narastu. Dcera ma ist v pondelok do školy, stale ma problem s tým, že sa hanbi za krátke vlasy. Snad sa jej nebudú smiat, lebo pri jej povahe ju tam uz nedostanem

chvostik1
4. feb 2021

@uradnikova tá kaderníčka u vás bola?

uradnikova
autor
4. feb 2021

@chvostik1 áno. Upravila schodíky. Tak na dĺžke jej to nepridalo🙂. Nakúpili sme sponky, celenku, ciapku. Tak sa aspoň z toho teší...

mcr
4. feb 2021

@uradnikova vidíš nakoniec to pomerne dobre dopadlo a aspoň jej teraz cez leto nebude v dlhých vlasoch teplo a nebude jej po zavadziať

kozova87
7. feb 2021

Nehnevaj sa, ale tebe sa to zdá normálne, premietni si túto situáciu ty s tvojou mamou, moja by ma kopla do riti a bola by som vybavena a dobre by urobila, veď to jej takto budeš vo všetkom ustupovať, vlasy nie sú zuby dorastu, vydrží, zvykne si

zamivana
7. feb 2021

@uradnikova vôbec si to nevycitaj,stane sa,ja som mala dlhé vlasy,husté,rovné, lesklé, zdravé, mala som 14 keď ma napadlo že sa dám ostrihať ,vzala som vreckové zo šporkasky. A cestou domov som sa zastavila v kaderníctve,kde som sa dala ostrihať na krátko 🤣🤦nuž,5i3z som si poplakala,ale zvykla som si a odvtedy som chodila 8 rokov 8ba na krátko a určite sa k tomu vrátim keď deti podrastu. Za seba by som ju nechala kadernícke dostrihat a nech by jej ona ukázala ako si môže vlásky upraviť na viac spôsobov,ak má jemné vlásky tak možno sa jej zapáči že opticky ich bude mať hustejšie. Môžeš jej kúpiť farebné vlasové kriedy a keď bude doma kože si ich aj takto trošku obzvlastnit.ak si nezvyknem tak jej daj zapliest kanekalon vo farbe vlasov🙂 netreba z toho robiť tragédiu,i keď viem sa do jej pocitov vžiť. 🙂 Pre inšpiráciu,ja som nosila vlasy vyčesané dopredu,mala som 7robenu takú hustú dlhšiu ofinu na bok a keď som chcela dlhé vlasy tak som si pripadala na gumicke cop dozadu🙂

taga
7. feb 2021

Este by som porozmyslala, ci je vhodne riesit ZA NU tento problem. Ma 10 rokov, asi si uz trosku uvedomovala, ked tie vlasky strihali, alebo ako k tomu doslo. Toto je perfektny prirodzeny dosledok, na ktorom sa moze vela naucit. Ano, je smutna, áno je nestastna. Ale je dolezite, aby si zazila aj take pocity a zvladla ich. A ona ich zvladne, pouci sa a posilni ju to. A vlasky dorastu. Nie je uloha rodicov chranit deti pred kazdym negativnym pocitom a uz vobec nie pred ich vlastnymi chybami. Prepac, viem, ze som neodpovedala na otazku, ale myslim to v najlepsom duchu, bez rypania.

lolal757z575
9. feb 2021

@uradnikova Zvláštne, to som jediná ktorej dcéra chce čím ďalej tým kratšie vlasy? 🤔😉

kristinakriss
19. jan 2022

@uradnikova
Táto téma má veľmi zaujala prečo odsudzujete niečo na čo sa pani konkrétne len chcela spýtať ? A hľadá radu nadpojiť si kľudne vlasy môže dať aj 10 ročná predsa predajcovia ruských vlasov používajú detské panenské vlasy alebo európske decke vlasy pri nadpojeni sa vlasy neničia ! Nadpojiť sa môžu formou mikroring v nutri je silikonovy krúžok vlasy ďalej rastu podľa mna ženy čo dávate nadpajat vašim deťom zapletane copky a do toho kanekolon to ničí vlasy sa lámu 🙂 pre info to vám nevadí a toto áno trosku na zamyslenie
Euroloc nie ten je skôr na pevnejšie vlasy neni som múdra som kadernicka vlasy robím 😉

zuzanka.zuzu
20. jan 2022

@kristinakriss ŽIADNA NORMALNA kaderníčka nenadpojí vlasy 10 ROČNEJ 😨🙏 takže buď nemáš deti alebo nespĺňaš prvú časť mojej vety 😉

kittykat22
20. jan 2022

@kristinakriss si sa zblaznila nie? Doporucovat predlzovanie vlasov pre 10r dieta? 🤯🤯🤯

kristinakriss
23. jan 2022

@zuzanka.zuzu nemám 🙂😂uhádla si

kristinakriss
23. jan 2022

@kittykat22 môj názor veď robite ako keby som napísala že si ide zobrať drogy preboha veď sú to normálne vlasy ako aj vaše 🙄😅 a s tým rozdielom že dieťa má ešte lepšie lebo sa nechodí kaderničke a nežehli sa 😂🙄 moje boli keď som bola mala top aj 🙃 a keď deti majú slábe bude to bio blbostami 🙂🙄😅 pretože ja poznám iba silne decke vlasy

1ryba
Odpoveď bola odstránená
uradnikova
autor
23. jan 2022

@1ryba to je uz stary prispevok. uz prebolelo, vlasky dorastli. nechcem sa k tomu vracat, mame to za sebou a som sa poucila.

Strana
z3