Najlepšia školská taška pre stredoškoláka
Ahojte, dcéra v septembri nastupuje do 1. ročníka na SŠ. Prosím poraďte mi dobrú tašku pre ňu vobec nevieme akú kúpiť na internete ich je strašne veľa a vobec nemáme so žiadnou skúsenosť. (Keď to pomôže tak dcéra nastupuje na gastronomicku školu odbor farmakológia a biotechnológia)
Veď nech si vyberie sama co3da páči jej. Nejaký vak.Moj si vybral skôr ako som mu stihla povedať. Jemu sa páčil Vans. Sice som okomentovala,že po pár dňoch sa roztrhne.Ale prvý ročník má úspešne ukončený a vak je stále akk nový.
už mojmu takmer 10rocnemu nevyberam taketo veci
..to uz si tie deti vedia vybrat
už mojmu takmer 10rocnemu nevyberam taketo veci
..to uz si tie deti vedia vybrat
@katkaseiner presne tak na druhom stupni ZŠ si už deti vyberajú samé tašky a tu sa trapi maminka stredoskolacky.Ja sa uz ozaj nedivim ,ze ti mladi su taki neschopni ked im mamky všetko vyriesia.
Tak u nas stredoskolakovi som tiez vybrala ja. Pretoze to mal na haku, neriesi, nezaujima ho to, je mu to uprdele docista… a so samostatnostou to nemalo nic spolocne, je samostatnejsi ako vacsina jeho vrstivnikov
Mne poradili značku Dakine. Skvelý batoh, po roku nosenia vyzerá stále ako nový, je z kvalitného materiálu a výborne vnútorné riešený, má spevnený chrbát a nastaviteľné popruhy. Model si vybral on.
City light od Beckmann

Dcéra si nevie vybrať sama? Však ide na strešnú …. Syn ide tiež na SŠ, vyberá si sám, mne už len posle link a ja zaplatím