Nechávate deviatakov po testovaní T9 doma?
Ahojte mamičky, zaujíma ma či necháte svojich deviatakov po T9 doma? Vo štvrtok iba v ten jeden deň? Niektorý to môžu brat ako ,,darcek" alebo neviem ako to nazvať alebo ako to vnímajú tie deti.
@sisska96 túto odpoveď vôbec nechápem 😁
K veci nemám deviataka ale nevidím na to žiaden dôvod. To ich nechávas doma aj po pisomke ako odmenu? Niečo také by mi ani nenapadlo 🤔
@veronika2316 Som myslela že može ostať sám doma
Určite nie...ako ze prečo?? Aká odmena ? Normálna skúška, ktorých v živote bude mať ešte až až...
Áno, moja dcéra ostáva doma. Nemám s tým problém. Posledné dva týždne sa učí ako blázon, záleží jej na tom. Bez ohľadu na výsledok, dovolím jej ostať doma.
Nie, nenechavam. Nevidím dôvod. Však naviac si oddýchne hundranim aké to bolo ťažké medzi ostatnými spolužiakmi 🤣
Nie nezostane doma , však tu odmenu dostanú po prijatí na školu potom nech keď tak zostanú doma výsledky budú až po 20.4 však vo štvrtok už nabehnú na normálne vyučovanie moja dnes mala už prvé talentovky zvládla ich makala od 8.30 do 15.00 na športovej škole a dala ešte tréning takže zvládne aj štvrtok aj piatok
@andrejka1974 celkom sranda, môj vedel výsledok v podstate ešte ten týždeň jak robil monitor… tiež mali že až o mesiac, a vedel na druhý deň doslova…
@biba_18 však uvidime
nie nenechavam, stvrtok maju den otvorenych dveri a syn so spoluziakom robi sprievodcu po skole a to este po monitore od 17:00-19:00 ma doucovanie.
Ved ich cakaju este prijimacky a priprava na ne.
Moja doma ostáva ale to len z toho dôvodu,že hneď 24.3 v pondelok ma talentovky na SŠ a chcem aby bola v pokoji a v kľude sa pripravovala,ak by talentovky nemala určite by šla normálne do školy ako ostatný
Áno nechala som ho po teste doma, ostala doma celá trieda 2 dni, jeden deň mali "riaditeľske voľno" a druhý proste boli ospravedlnení.
Môj nepôjde po monitore najbližšie 3 dni🙂 ale dôvod je reprezentácia školy v športe, ináč by normálne išiel
nenechavam, nevidim dovod aby nesla po monitore do skoly
Moja je doma dnes a bola aj včera, lebo v nedeľu ochorela. Zajtra pôjde chorá napísať monitor. Bohužiaľ. A štvrtok a piatok ju nechám doma doliečiť, lebo v pondelok má prijímačky na billingval. Je to masaker. Neučí sa už, spí takmer celé dni a zotavuje sa nech to zajtra zvládne. Bohužiaľ to tak vyšlo. Keby bola zdravá, ide normálne vo štvrtok do školy. Nevidím dôvod nechávať ju doma len za to, že mala deň predtým monitor.
Odmena za to, ze spravil to co mal? Teda ucil sa.
Ja tiež nevidím dôvod.. normálne pôjde do školy vo štvrtok aj v piatok. Veď 11⁵⁰ už končia s monitorom, idú na obed a domov.
Nenechala by som doma určite nie, práve deň po monitore zvyknú aspon u nás na škole učitelia doniesť testy plus kopie OH a žiaci si tak vedia presne vyrátať predbežné percento uspechu, čiže vedia na čom sú ohľadom PP na SŠ
Ja sice nemam doma tento rok deviatka, ale mala som ho minuly rok. Urcite by som ho nenechala doma. Deti a aj ucitelia s nimi sa na druhy den vela rozpravali o T9.
Čo??? To ma ani nenapadlo. Z toho monitoru sa robí väčšie haloooo,ako v skutočnosti je. Aj tak ho len malé percento urobí tak, že netreba robiť prijímačky. Teda ak to má škola v podmienkach.
Nechala by som dceru doma jedine vtedy, keby som videla, ze je pretazena a potrebuje si oddychnut.
Naši majú riaditeľské voľno, napríklad.

Jasne. Však už v septembri by deviatak mohol ísť na intrák