icon

OA a následne VŠ?

sobka65
13. máj 2019

Dievčatá skúsenosti s OA a násladné možnosti štúdia na VŠ?

amonet
13. máj 2019

Skolim odbornu prax pre OA. A vela z tych ziakov co som mala na praxi v septembri slo na vysoku. Aj na zahranicne skoly. Su priebojnejsi. Myslia viac v suvislostiach. Mne sa s nimi velmi dobre pracovalo

diewcatqoo
13. máj 2019

Uplne v pohode. Moja sestra skoncila OA a momentalne si ide robit druhu vysku, ani jedna nema nic spolocne s ekonomickym zameranim. Tiez mam vysku uplne odlisnu od toho, co som studovala na strednej.

maminuska
15. máj 2019

@sobka65 ja čo mám osobné skúsenosti , problém majú hlavne s matematikou prvé dva ročníky na tých školách kde matematika je. Potom sa to zrovná .

fialka2612
23. máj 2019

Dve kamošky zmaturovali na OA a jedna potom študovala anglický a slovenský jazyk a druhá slovenský a nemecký jazyk - učiteľský smer. Obe pracujú ako učiteľky. Mne sa na OA páči aj to, že máš "v rukách" aj nejaké zamestnanie na rozdiel od gymnázia.

janciqa
23. máj 2019

@sobka65 uplna pohoda. Mam OA a nasledne VS ekonomicku 😉

diaalex
23. máj 2019

@sobka65 úplne v pohode, mám OA a skončené 2 VS naraz + som este urobila prestup z jednej vs na druhu 🙂

nika3136
23. máj 2019

Z hocijakej strednej môžeš ísť na hocijakú VŠ. Mám známych ktorí šli aj do zdravotníctva atď.

mm2008
14. sep 2019

A preco nie. Trochu mi unika pointa tejto temy.. OA je rovnaka stredna skola ako kazda ina..