Občerstvenie pre porotu pri ústnej maturite
Prosim vás ako to funguje a ústnej maturite 😅? Ja viem teda že sa tam nosia občerstvenia pre porotu ale to sa tam nejako dopredu dava? Alebo to počas toho ako vchádzam na skúšku mám doniesť ? Vôbec si to akosi neviem predstaviť že ako to funguje nechcem byť sa idiota😄😅.
Občerstvenie zabezpečuje škola alebo žiaci, určite nie ty sám pri príchode.
Občerstvenie zabezpečuje škola alebo žiaci, určite nie ty sám pri príchode.
@januska12323 jasné dobre lebo bolo mi to čudné 😅ďakujem
Porota 😁
Je to už na stole, nechodia žiaci ako čašníci.
Nahodou, to by bolo vtipne... Maturant vojde do miestnosti, ide si tahat otazku a pritom odovzda obcerstvenie komisii😁
U nás nakúpila triedna a my sme jej dali penaize, asi 1,50 na osobu to vyslo
a toto bude nasa buducnost... 😀 😀
a toto bude nasa buducnost... 😀 😀
@nyusika nepreháňajte nemám to odkiaľ vedieť som si istá že sú aj oveľa hlupejši ľudia 😉
Triedna vám to nehovorila?
Triedna vám to nehovorila?
@januska12323 nie vôbec sme sa o takýchto veciach ani nebavili
Akoze ty si si myslela, ze kazdy tam pred odpovedou nieco prinesie??
Akoze ty si si myslela, ze kazdy tam pred odpovedou nieco prinesie??
@veronikaszabova no bože a čo? My sme to tiež neriešili a o nejakom občerstvení som sa dozvedela až na vysokej škole. Obed a nejaké ovocie, zákusky zabezpečila škola. Nás sa ani nepýtali.
...na synovej škole napísala triedna oznam, že sa treba zložiť pre porotu dovtedy a dovtedy po 10e...😁
Akože mne to príde trošku blbé...v triede ich je 30 ..tried je xy ...to môžu svadbu vystrojiť za tie prachy...🤭😅
ako si sa dozvedela o obcerstveni ? Triedna vam nespominala nic akosi pisala. Tak potom sa jej vy ziaci spytajte, ci to mate nejako riesit alebo si to riesi skola...Musite ako trieda vediet, ci je to v rezii skoly alebo si to mate sami zabezpecit a ci sa treba na to poskladat a po kolko penazi. Ak si to mate riesit sami, treba vediet pre kolko ludi a ci na 1-2 dni (podla toho kolko vas na skuskach bude).
Vždy som bol proti tomu , ja som sa osobne neskladal. Sú to zamestnanci školy, takže nech sa o nich postará zamestnávateľ, alebo nech si sami donesú... To je ako keby som mal desiatu doniesť predavačke do obchodu za to že si tam idem nakúpiť....
My sme sa skladali aj na sš a vš a tam aj tam nám to priniesli do "čakarne" že ďakujú ale my to potrebujeme viac - čiže nakoniec sme to mali pre seba
Skupinové občerstvenie. Nejaké chlebíčky, slané, minerálnu vodu, ponúknuť kávu. Nie veľa toho. Spolužiačka zabezpečila niečo ako domácu marlenku, potešili sa tomu a podávalo sa im to postupne. Vodu a slané mali od začiatku. A štátnice na univerzite tak isto.

Občerstvenie sa zabezpečuje skupinovo, teda cela trieda ste si mali dohodnúť občerstvenie. Kto ho kde vyzdvyhne a prípravy pre komisiu pred skuskami