Od akého veku chodia vaši chlapci na diskotéku?
Ahojte od koľkých rokov chodia vaši chlapci na diskotéku?
A o koľkej musia byť doma?
Chválabohu nikdy nešli
nie, ani moje dieťa nie je diskotékové, ako puberťák nechodil a ako dospelý, to je už mimo mňa ...
ale ako sa poznám, ja by som ho určite v 17 nepustila nikde aby sa túlal po baroch do noci ... to by u nás proste aj tak neprešlo ...
@anonym_autor My sme v škole mali halloweenske a valentínske diskotéky ale to boli také detinské dosť, nie riadne tam som nebol nikdy
Môj má 15.Zatial nebol. Radšej ide do kina, alebo na motokary
Môj ma 15, no ten keby mohol, len ma gauči sedí, takže na diskotéku ísť s gaučom by bolo pracne
Od 18 sa smie chodit na diskotéku. Aspoň čo viem od dcér. Kto nemá 18 tak ho tam nepustia.
Mna osobne pustili asi v 15-16r, bola som 2-3x a koniec - neoslovilo ma to. Moji synovia boli prvý raz v cca. 16. Starší má 18 a za dva roky bol na 2-3.
@anonym_autor Starší mal cca 17 ,ale to som ho už posielala ja.Nechodil nikam veľmi a v tom čase ešte boli duskoteky aj v našom meste. Ja som chodila od 16tky.Vymetali sme aj bary ,boli sme super partia bába.
v tom istom roku boli prvý krát na dvojdňovom veľkom festivale stanovať.Strašne po tom túžil. Áno pustili sme ho,išli partia vlakom. Mala som strach,stresy obrovské. Písali sme si volali, ale verili sme mu.Dopadlo to dobre.
Veľa krát som sa bála, ale každá mama to raz zažila, zažije. Aj tie naše. Ale užil si mladosť a od dvadsiatky nechodí ani nie je kde.Mladsi je teraz v jeho veku,keď začínal a ten zatiaľ nebol iba s mužom na jeho raperov 😆 Zatiaľ nevymýšľa,lebo nie je kde.Ale raz aj to príde a čoskoro. A už sa nato psychicky pripravujem. Aj keď na chate s kamarátmi bol v lete viac krát s kamošmi.
Mna osobne pustili asi v 15-16r, bola som 2-3x a koniec - neoslovilo ma to. Moji synovia boli prvý raz v cca. 16. Starší má 18 a za dva roky bol na 2-3.
@dobromila Čo ja viem tak u nás od 16.
Ukazuju sa OP na diskotékach, takze pod 18 sa chlapci na veľa diskoték nedostanu
Od 18 sa smie chodit na diskotéku. Aspoň čo viem od dcér. Kto nemá 18 tak ho tam nepustia.
@klara546 u nás od 15
Ukazuju sa OP na diskotékach, takze pod 18 sa chlapci na veľa diskoték nedostanu
@tramtada31 od 15tich sa môže
@anonym_autor Starší mal cca 17 ,ale to som ho už posielala ja.Nechodil nikam veľmi a v tom čase ešte boli duskoteky aj v našom meste. Ja som chodila od 16tky.Vymetali sme aj bary ,boli sme super partia bába.
v tom istom roku boli prvý krát na dvojdňovom veľkom festivale stanovať.Strašne po tom túžil. Áno pustili sme ho,išli partia vlakom. Mala som strach,stresy obrovské. Písali sme si volali, ale verili sme mu.Dopadlo to dobre.
Veľa krát som sa bála, ale každá mama to raz zažila, zažije. Aj tie naše. Ale užil si mladosť a od dvadsiatky nechodí ani nie je kde.Mladsi je teraz v jeho veku,keď začínal a ten zatiaľ nebol iba s mužom na jeho raperov 😆 Zatiaľ nevymýšľa,lebo nie je kde.Ale raz aj to príde a čoskoro. A už sa nato psychicky pripravujem. Aj keď na chate s kamarátmi bol v lete viac krát s kamošmi.
@anonym_86217e áno treba mať nejakú mladosť, synovi spolužiaci už chodia prevažne pravidelne 16r.chlapci,,myslím si že to už môže byť vek na prvú diskotéku.
@anonym_86217e áno treba mať nejakú mladosť, synovi spolužiaci už chodia prevažne pravidelne 16r.chlapci,,myslím si že to už môže byť vek na prvú diskotéku.
@anonym_autor Tak vieš,každý rodič sa bojí o deti, stále si myslí, že sú to ešte tie malé deti čo ich treba chrániť a od všetkého izolovať...bojíme sa,že nie sú pripravený do toho veľkého a zlého sveta Ajev oni sú a mnoho krát lepšie ako si myslíme ..Ale vela krát im my rodičia ani nedávame šancu byť samostatný, zodpovedný a skúsiť život zo všetkým čo k tomu patrí.Ja hovorím za seba, moje spolužiačky, kamarátky ..Áno chodili sme od 16tky aj von aj na diskotéky .Samozrejme boli aj prehnane úzkostlivé mami čo nepustili, ale pamätám si ako veľmi chceli a hľadali spôsob ako sa tam dostať aj za cenu, že oklamú rodičov.Nie raz u mňa "spali " kamošky aby sme mohlo ísť 😅😆
@anonym_autor Ja som bola jediná ktorá bývala aj sama doma cez víkendy a moe raz u mňa kamošky spali a večer sne vyrážali tajne do ulíc 🙈

Chlapci neviem, ale ja som chodievala od 16 rokov, no iba na druhú stranu cesty u nás bola diskotéka do 3 a väčšinou som tam aj dovtedy bola, no podotýkam, že bola iná doba.