icon

Piercing v nose u 17-ročnej dcéry

rubyalavioladusty
20. jan 2021

Dovolili by ste svojej čoskoro 17 ročnej dcére piercing do nosa? Strašne po ňom túži, ale neviem či jej ho dovoliť..

Strana
z2
ivca88
20. jan 2021

@dee01 tí muži ( otcovia) to dobré z minulosti poznajú. Preto dcéru nechcú pustiť 😂😂😂
A my máme tiež svoje spomienky, dobre vieme, že sme navštevy frajerov tutlali prespatím u kamarátky 😂😂😂

dee01
20. jan 2021

@ivca88 presne 😂, ale tak má to väčšie čaro, ak ťa nepustia a musíš vymýšľať ako ked to ide hladko 😂

ajka0207
20. jan 2021

@rubyalavioladusty v tomto veku jej to už nezakážes. Ale inak dúfam že moje deti piercing nebudú chcieť, mne sa to hrozne nepáči

sashabb
20. jan 2021

@natyreggae tak to sú dosť rozdielne veci si myslím. Tie sa ani porovnávať nedajú.

jana_eyre_2
20. jan 2021

Dovolila a trvala by som na tom aby šla do dobrého piersingoveho štúdia.. ja som si totiž v 14tich dala prepichnut obočie v pivnici u kamošky 🤦‍♀️ alebo som si sama prepichla ucho zicherkou.. mala som kamarátku čo si dala prepichnut jazyk u nejakej známej čo sa to len učila a dala jej tam krátku cinku.. jazyk sa jej zapalil a opuchol že ani rozprávať nevedela.. boli sme vtedy v tetovacom štúdiu kde jej ho vybrali a pani vravela že sa stávaju často takéto neprijemnosti keď to niekto robiť nevie.. tak radšej nech to robí profesionál, aby aj dierka vyzerala dobre keď si ho raz vyberie.. neskôr sa zarastie..

ava11
21. jan 2021

Moja dcéra má len 6 rokov a syn 8, takže netuším, čo bude o 10 rokov 😂 Ale pravdepodobne by som malý pirsing do ucha alebo nosa dovolila. Na túto tému sme sa ešte nebavili, riešili sme s deťmi len tetovania, lebo to na mne vidia. Tak to sme dohodnutí, že ak by chceli, tak jednoznačne až po rozhovore s nami rodičmi. Uvidíme 😂

leska123
23. jan 2021

@rubyalavioladusty kludne nech si da vsak si to moze kedykolvek vybrat 🙂

kristina3791
25. jan 2021

@rubyalavioladusty ja mam 15 a moja spoluziaka ma piercing jej rodicia o tom asi ani nevedia

anukha
31. jan 2021

Mne pride velmi mile od dcerky, ze sa Vas na to opytala. Zrejme mate pekny vztah, a mna by to ako mamu velmi potesilo. Je v podstate uz skoro dospela a taktiez si myslim, ze by bolo spravne jej doveru vo Vas ( ako to povedat ) "odmenit?". Takze za mna urcite ano.
Taktiez kvoli vyssie uvadzanym dovodom, ze je to predsa v studiu hygienickejsie, bezpecnejsie a su tam odbornici, ako niekde u kamaratky s ihlou alebo neviem kde ...
Inak tiez mam piercing v nose, a k tym zvykom zien, ze mne sa to nepaci: zena v Nepale je povazovana za krasnu, ak ho ma. Muzi od zeny, co piercing nema ani nevypiju naservirovanu vodu... pytala som sa ich preco, ale akosi mi to nevedeli vysvetlit. A ano dala som si ho druhykrat spravit prave tam, ale samozrejme v studiu...( prvy krat to bola tiez kamoska... s ihlou na zachode 🙄🤭😁 )

vtipnebody
31. jan 2021

áno dovolila by som jej..moja mala od 15-tich v nose za odmenu, že sa dostala na strednú..v 17 úplne v pohode.. veď mladá je len raz a hocikedy sa to dá vytiahnuť..

gugugaga123
1. feb 2021

@rubyalavioladusty určite nie.

lenka2710
1. feb 2021

@rubyalavioladusty moja ma síce len 6 rokov 😂😂 ale áno, dovolila, som otvorená týmto veciam, už roky sa chcem dokopať k tetovaniu, kamoška nedávno otvorila štúdio, musím porozmýšľať 😂
Kamoška ma skoro 40 a ešte doteraz si kupuje kadejaké piercingy ako pubertiacka 😂😂
Je mlada, moderná slečna, už nieje malé dieťa 😉

Strana
z2