Polročné vysvedčenie
Zhoršili sa známky vašim deťom po prechode zo zš na sš?
Moja bola vždy čistá jednotkárka. Teraz v gympli bude mať s priatich predmetov dvojku.
Mojim detom sa znamky prechodom na gymnazium nezhorsili (mali same jednotky na ZS, aj na gymnaziu), ale my doma znamky vobec neriesime, co mozno tiez detom prospieva. Ak nahodou doniesli horsiu znamku, tak som doucila ak bolo treba a tym to vzdy skoncilo.
@katica06 pozri si internu smernicu o hodnoteni ziakov.... gymnazium mojho syna ma pri niektorych predmetoch ak spravi pisomku na 95% - hodnotia chvalitebny. Jeden predmet ma 87% - dobry.
akoze sorry, pri takomto sposobe hodnotenia, pri zmene ucitelov, kolektivu, pri tom ako denne dochadza 35km do skoly a pri tom ako absolutne flakal zakladku a daval to na same jednotky ----- je uplne normalne ze uz same jednotky nie su.
aj ked teda syn sa zatal a na konci primy vraj same jednotky budu 🤣🤣🤣

@katica06 ja sa tiez divim, kolko rodicov zbiera znamky. Pravi filatelisti. Rodicia, znamky nie su dolezite, hovoria len o tom ako sa naucili, nie vzdy ci aj rozumeju.
Preto je dolezite, aby si vybrali predmety, ktore ich havia a tie si rozvijaju. Nemusia mat dobre znamky, potrebuju si najst nieco, v com su dobri. A to ie tazsie. Je uplne jedno ci maju jednotky, znamky pri vybere skoly velmi nerozhoduju. Tak to prestanme riesit !