Pomoc s učením na skúšky pre deviatakov
Ahojte, rodičia deviatakov, ktorých o týždeň čaká prvé kolo skúšok, nejako im pomáhate s učením? Moja dcéra si tlačí skúšobné testy a každý deň tento týždeň urobí dva zo sjl, dva z mat. Netuším, či to stačí... Mám pocit, že viac na Tom záleží mne ako jej. Áno, asi to prežívam viac, ale viem,že aj jej záleží na dobrom výsledku. Ide o obchodnu akadémiu. Ďakujem
nie, ani si netlačí skúšobné testy. Dôverujem dieťaťu, že robí všetko pre to, aby ho prijali
ano, a chodi aj na doucovanie sjl mat.
Čo viac by si prosím ťa chcela? 8 testov denne? Nechaj ju aj vydýchnuť, však sa ti do prijímačiek zosype.
U nás naopak, ja som tlačila testy ale už je znechutený, čiže nechám to na ňom.. nemám síl sa hádať, ak sa dostane na školu okej, ak nie, pôjde za murára...
Kúpila som knihy v Panta Rhei s testami a vytlačila si testy z webu zo starších prijimaciek.Z mat chodila na doučovanie.Nasa dostala najväčší stres po prvých prijímačkách, keď zistila aké sú ťažké a ešte išla na dalsie
Kúpila som knihy v Panta Rhei s testami a vytlačila si testy z webu zo starších prijimaciek.Z mat chodila na doučovanie.Nasa dostala najväčší stres po prvých prijímačkách, keď zistila aké sú ťažké a ešte išla na dalsie
Veď aj moja je už zo mňa trochu znechutená @tairyx , ale tak sama povedala, že ešte týždeň potiahne. Čakajú ju skúšky 5.aj 12., ale po 5.uz vravela, že sa učiť nebude. Tak len dufam, že to dopadne dobre. Testy vie vypracovať celkom pekne, skúša len tie staršie, čo sú zverejnené na stránkach stredných škôl.
@luccija knihy mi nenapadlo kúpiť, škoda...
Ďakujem za názory. Netlacim na ňu tak, že sa z toho má zosypat, presne tomu sa chcem vyhnut. Veľa sa rozprávame, ona pozná mňa, ja ju, takže chápeme postoj tej druhej. Akurát,.že je trochu rozdielny...
Doma nič nerieši. Všetko preberajú a opakujú v škole
nemyslim,ze jej tym neustalym tlacenim k robeniu testov nejako prospejes/pomozes...v skole urcite stale opakuju a aj testuju,takze vsetko ucivo by mala ovladat...prijimacky budu aj o stasti a o tom,ako jej sadnu ulohy...na konkretny test ju nikdy nebudes moct pripravit
Môj po monitore vypol. Vôbec,ale vôbec sa neučí. Monitor urobil dobre a to mu stačí. Dúfam, že to bude stačiť aj SŠ.
Bezna priprava zo skoly bola na prijimacky na gymple u nas nedostatocna.. Deti si tlacili tesy zo skol a chodili na doucko uz davno pred monitorom a ani to nemusi byt zaruka prjatia, hlavne na gymnazium.
Kazde dieta je ine
2 starsie dcery si riesili uplne same prijimacky, ale doslova,🙂 tretiu nahanam,nutim,vyhrazam sa,motivujem,venujem jej cas,vytlacam testy😁 ale tiez uz nemam nervy na to. Hovorim jej,ze je to jej zivot,ako si zariadi,tak bude mat,ja som spravila az-az..

doma pripravu vobec neriesime..cely sk.rok sa pripravuju a opakuju v skole..maju aj pridane hodiny sj a mt v tyzdni...