icon

Potrebujem niekoho, kto mi urobí úlohu z chémie

simusaa
5. nov 2020

Ahojte hľadám niekoho kto vie chémiu a bol by ochotný mi urobit úlohy.Budem zato veľmi vďačná.Ide o tému určovanie oxidačného čísla.

Strana
z2
miadi
5. nov 2020

Co tak sa opytat toho čo ti šnuruje topanky?

zirafienka
5. nov 2020

@miadi 😀

zuzka251
5. nov 2020

no daj 😁

simusaa
autor
Autor odpoveď zmazal
miadi
5. nov 2020

@zirafienka to zvykla hovorit Moja mama ked som na nu skušala aby urobila nieco za mna. 😆ulohy su na to aby sa z nich clovek naučil ked to urobia zanho nepomožu mu ostane hlupučky. A lož mà kratke nohy.

fokuska
5. nov 2020

@simusaa To je fakt "pekny" pristup. Nie, ze hladam niekoho, kto mi to vysvetli aby som vedela urobi nie len tuto jednu ulohy, ale aj vsetky ostatne do buducna, ktore s tym budu suvisiet, ale hladam niekoho, kto urobi ulohu za mna. A este za aj budes velmi vdacna. Ked uz sa robia take podvody napr. aj so seminarnymi alebo zaverecnymi pracami, tak za to ludia platia :D

simusaa
autor
5. nov 2020

@miadi topánky mi nikto nešnúruje už pár rokov len pre info

leuchtturm
5. nov 2020

aspon ze to 😀

simusaa
autor
5. nov 2020

@fokuska Vysvetlili mi to učitelia a veľa ľudí ale nepochopila som to a asi ani nepochopím.
To dnes už naozaj človeku nikto nepomôže zadarmo?
Navyše je to úloha pre človeka ktorý vie chémiu ľahká a ma ju za pár minút.Tak neviem mám mu dať 3 eurá v obálke?

leuchtturm
5. nov 2020

na aku skolu chodis?

simusaa
autor
5. nov 2020

@leuchtturm hotelova akademia ale toto učivo sa preberá ešte na základnej

fokuska
5. nov 2020

@simusaa A tych vela ludi co ti to vysvetlovalo ti tu ulohu urobit nevie? Mohli ti vysvetlovat rovno na tych prikladoch a tym by ste ulohu "spolu" vypracovali.
Alebo ulohu neodovzdaj a vyucujucemu povedz, ze nie si schopna dane ucivo pochopit a preto nedokazes ulohu vypracovat.

Aj tak to dobehne - pride pisomka z celeho tematickeho telku, skusanie, alebo nejaky polrony test alebo nieco a tam to ucivo zas budes mat. To, ze ti niekto teraz ulohu vypracuje nevyriesi vobec nic.

snazilka_bio_mamka
5. nov 2020

Hotelova akademia ale toto sa este prebera na zakladnej :D :D však normalne napis ze chodis na zakladnu. mozno niekomu obmäčíš srdiečko

guiseppinka
5. nov 2020

Co si nepochopila na urcovani oxidaxneho cisla? Ved to vycitas z periodickej tabulky 🤦

fokuska
5. nov 2020

@guiseppinka Ale asi mysli urcenie oxidacneho cisla jednotlivych prvkov v zluceninach.

miadi
5. nov 2020

Tak toho čo ti ich obuva 😃alebo chodiš barefoot? V tom pripade toho čo ti čisti zuby. Cuduj sa svete v živote sa za vsetko plati. Co tak najst si tutora chemie co ti to vysvetli? Alebo ozaj ulohu neurob a ucitelke povies ze to stale nechapes. Vdacnost je pekna ale robotu za teba v zivote druhy robit nebude.

hederamonstera
5. nov 2020

Jezis, mozte ju tu vy MORALISTKY tak buzerovat. Ked budem vediet, tak ti to napisem, je mi jedno, ze ci to rovno das ucitelke a budes mat pokoj, alebo si z toho nieco zoberies. CHcela by som vediet kolko z vas pani moralistiek tu chemiu vie - kedze ste sa ju tiez ucili a urcite poctivo. trapky

elenka.k
5. nov 2020

ja by som Ti s ňou tiež helfla, ale chémia nie je moja silná stránka, jediné, čo si z chémie pamätám a čo som fakt dobré vedela je: -ný, - natý, - itý, - ičitý, - ičný/ečný, - ový, - istý, ičelý

fokuska
5. nov 2020

@hederamonstera Ja sa hlasim, ze tu chemiu viem.
Autorka je este dieta - k comu podla teb atreba deti viest? Nie k zodpovednosti? Radsej podporovat v podvadzani?
Uplne ine by bolo keby napisala priklad, ci jej nevieme pomoct, vysvetlit.

guiseppinka
5. nov 2020

@hederamonstera vies, ze mozem? Mozem buzerovat, pretoze tento pristup u deciek neznasam... ci ty tiez dojdes v robote za kolegynou, ze ja to robit nebudem a sprav to ty? A predstav si, ze ja tu chemiu viem. Anorganika bola moja najoblubenejsia cast chemie a tam sa ju vela ucit netrebalo - vsetko je v psp.

miadi
5. nov 2020

@hederamonstera to Nie je moralizovanie a trapka si ty. Ucit decka podvadzat klamat a potom sa cudovat v akom svete žijeme? Moja ked mala 4.5 r musela denne robit ulohy do školky pisat citat pocitat casto revala ze to nechce robit ( koli covid19) mohla som za nu pisat ale to by sa prd naucila. Ja za nu ulohy robit nebudem. To nie je pomahanie to ze som snou sedela a radila jej ako to mà robit to je pomahanie. Tak si daj cas a namahu tomuto cudziemu uz dost velkemu decku ( slečne) tu chemiu vysvetlit to bude pomoc skutočna.

helcanw
5. nov 2020

@simusaa nápis mi viem ti poradiť, určovanie oxidačných čísel je jednoduché 😊👍

bafka
5. nov 2020

Pomohla by som ti, keby ju viem. Napadlo mi aj, že dam tatinovi, on je chemik, jeho také baví (nechapem!) Ale ako ho poznám, skončilo by to pri tom, že by mi horlivo vysvetľoval okolo toho a skúšal má a pindal ako môžem byť taká duta z chémie keď on je chemik. No , nebudem riskovať 😀 snáď sa tu nájde normálny človek, co ti pomôže 🙂 osobne ťa chápem, ja som na to bunky nemala a bolo mi vyslobodenim keď mi staršia sestra pomohla. Maturovať som z toho nešla a žijem aj bez toho

simusaa
autor
5. nov 2020

@bafka ďakujem aj tak a pozdrav tatina😊

hederamonstera
5. nov 2020

zodpovednosti sa uci inak a nie nutinem do niecoho...ale vsak nevadi 🙂 a porovnavat skolu s pracou, kde tie chudence deti MUSIA byt zavrete a mysliet si, ze tak sa nieco naucia...hej hej, naucisa sa splnat poziadavky rodicov a ucitelov (autorit)...ale nikto sa tam neuci z vlastnej motivacie a preto mi vobec nevadi, ked by som mala nejakemu dietatu pomoct s tym jeho vazenim...

jenna9
5. nov 2020

Však uverejni príklady, možno si to pripomenieme

simusaa
autor
5. nov 2020

@miadi Neviem prečo tu zo mňa robíte malé decko len preto že niečomu nechápem.
Vy ste v škole vždy všetkého chápala?
Nikdy vám niekto neurobil úlohu alebo vám s ňou minimálne nepohol?

anita1978
Odpoveď bola odstránená
guiseppinka
5. nov 2020

@simusaa je ine pomoct a urobit. Daj ulohu a som ochotna ti s nou pomoct. Ale nie urobit

fokuska
5. nov 2020

@hederamonstera Vazenie? Ved po povinnej 10 rocnej dochadzke uz do skoly chodit nemusia - v 15-16tich mozu pokojne zo skoly odist a starat sa sami o seba.

@simusaa Niecomu nerozumiem a nieco nechapem - pozor na pady 🙂 Napis tu ulohu sem, pomozeme ti ;)

Strana
z2