Potrebujú prváci na strednej škole notebook?
Ahojte.
Od septembra pôjde moje dieťa na strednú školu.
Otazka znie : bude mu treba notebook do školy? Ďakujem za odpovede
Nie. Staci aby mal nejaky pocitac k dispozicii, lebo niekedy treba robit do skoly napr. prezentacie alebo protokoly, na informatiku nejake ulohy... :D
Všeobecne nie.
@summerfeeling Mal by mať niečo, kde bude robiť prezentácie, prípadne si robiť domáce úlohy a tlačiť na tlačiarni.
Do školy na vyučovanie väčšinou nie, ale doma potrebuje ,aj tlačiareň. Úlohy, prezentácie a na našej škole moc nepoužívajú učebnice ,ale učitelia posielajú materiál na vytlačenie.
Nehovoriac o tom, že vo svojom PC má programy, ktoré náš domáci starček nezvláda ( a sú to aj programy do školy, aj iné 😁.
Ahoj, na elektrotechnickej musia mať.
@summerfeeling no moja dcera nosila notebook od prvej triedy na strednej, v podstate to mali odporucane, ale oni zase nemali ani knihy.. Syn ten si nosil az od 3 ročnika SS, ale ten už chcel sam a učitelom to bolo jedno.. záleží aká škola.
Záleží od školy
Môj chodí na Obchodnú a bez PC by nevedel fungovať
@summerfeeling moji chodia ma gympel, kazdy inde a obidvaja potrebuju. Do skoly ale nenosia.
bez ntbk neviem ci by vedeli existovat, chodia na gympel.... jeden osmerocny, druhy bilingval... akoze dalo by sa existovat aj bez toho aby mali kazdy vlastny ntbk, avsak okupovali by moj. A plus tlaciaren treba tiez - ideal multifunkcne zariadenie aj so skenerom a kopirkou.
@summerfeeling záleží aký odbor, ale bude potrebovat vsade robit prezentacie, projekty. Ale ak je na priemyslocke notebook potrebuje.
Ja by som určite zaobstarala aj keby sa zaobišiel na škole bez neho. Neviem si predstaviť žeby mladý človek fungoval v dnešnej dobe bez pc
Záleží od školy
Môj chodí na Obchodnú a bez PC by nevedel fungovať
@akika722 A kde? Chcel by som vedieť či si mám kúpiť, a viem, že závisí na škole či dovolia, preto sa pýtam
@akika722 A kde? Chcel by som vedieť či si mám kúpiť, a viem, že závisí na škole či dovolia, preto sa pýtam
@anonym_c7b055 čo či dovolia? Nechápem
V dnešnej dobe sa bez PC stredoškolák, dokonca uz na základnej tažko pohne
Úlohy cez Pc,projekty, napr na takej obchodnej niekedy bol strojopis, teraz majú rychlopis a s tym aj domáce ulohy ktore posielajú ucitelom
@anonym_c7b055 čo či dovolia? Nechápem
V dnešnej dobe sa bez PC stredoškolák, dokonca uz na základnej tažko pohne
Úlohy cez Pc,projekty, napr na takej obchodnej niekedy bol strojopis, teraz majú rychlopis a s tym aj domáce ulohy ktore posielajú ucitelom
@akika722 Myslím nosiť do školy na poznámky
@akika722 Myslím nosiť do školy na poznámky
@richardszepesi do školy ho nenosi, tam majú samozrejme školské
Potrebuje ho na doma ,na domáce úlohy
Záleží od odboru. Niekde je potrebný hrniec s varechou, inde počítač s potrebnými aplikáciami.

@summerfeeling Neviem na akú školu ide,ale môj je prvák na strednej priemyslovke a absolútne nie.