Prečo je prijatých len 28 detí, keď berú 30?
Prosím o vysvetlenie, kedy a z akých žiakov vyberú tých zvyšných, keď v 1. stupni výkonu ŠS je prijatých 28 a celkový počet má by 30?
Ďakujem.
Ahojte, po telefonáte so zástupkyňou som múdrejšia. 2 deti idú zajtra robiť ešte prijímačky a 2 deti ešte zriaďovateľ doplní o deti čo podajú odvolanie, teda spolu ich bude 30 prijatých. Nie sú to miesta na prestupy.
@eunomia30 akurát som to šla napísať, ze to budu odvolacky u zriaďovateľa.
@catherinah A tie prosím neviete kedy zvyknú rozhodnúť?
Mozno niekto bude opakovat rocnik 🤔
Gratulujem 🥳
@eunomia30 tu sa stretlo všetko aby to zapasovalo 😊 rodicia, ktorí nezdielaju názor, že načo doučovanie, keď na to má ho zoberú, keď nie pôjde inde,..Potom -so všetkou skromnostou 😊 výborný doučovatel 😍 a hlavne prístup vášho chlapca pri príprave. A potom z toho celého vyjde ze sa osmak dostane na bilingv GJH 😊 je to radosť aj pre nás 😊
@maya_hi 😂😂😂takže si to rozoberme na drobné....koľko tvojich deti chodí na bilingval GJH? Koľko tvojich deti urobilo prijímačky kde bolo 420 deti a prijacku spravilo len 160? Koľko spravilo okresné kolo matematickej olympiady medzi najlepšími? Koľko tvojich osmakov skončilo súťaž KSM na GJH na prvom mieste? A.ak zaratame aj deviatakov tak druhý. Spomeniem olympiádu z angličtiny. Ja ako mama dvoch GJHakov z toho jeden IB,.môžem povedat, ze školu zvládne medzi najlepšími a s ľahkosťou 😊🥰

Záleží, ako tie 2 deti urobia prijímačky. Ak budú mať menej bodov ako tvoje dieťa, tak sa nedostanú “nad čiaru”: