Prečo je prijatých len 28 detí, keď berú 30?
Prosím o vysvetlenie, kedy a z akých žiakov vyberú tých zvyšných, keď v 1. stupni výkonu ŠS je prijatých 28 a celkový počet má by 30?
Ďakujem.
@maya_hi prosím tá, ty chodíš provokovať ? Každé dieťa , kt správi z 8 ročníka tak výborne prijmacky ,nikto ma nepresvedčí , že to nechce samé . Musí sa veľa zaprieť atd... deti v 8 ročníku majú pubertu , to su neni maličké deti , že rodič nadiktuje a ono slepo poslúcha . Sú rodičia , kt deti podporujú a prežívajú s nimi ich sny vo vzdelani a potom su taký , čo neinvestujú do vzdelania svojho dieťaťa ani čas , ani peniaze a hlupo reagujú na tých čo sa snažia ... nedá sa citat tvoje komentáre , musela som zareagovať .
@eunomia30 zdravý rozum ešte nevylučuje neobjektívny pohľad na vlastné dieťa a JEHO skustočné sny 🙂 Tak len tlač, čo to dá. Prinajhoršom zájdeš k psychológovi a ten dá dieťaťu čarovnú pililku ktorá potom všetko vyrieši. Alebo prídeš na MK
@maya_hi Vôbec nerozumiem o čom píšeš, ani prečo. Skús napísať svoj príbeh, ako sa tvoje dieťa dostalo na školu, ako si ju vybralo, koľké bolo v poradí na prijímačkách. Či teda zvládalo štúdium,ak nebolo v prvej desiatke prijatých. Aké sny si štúdiom splnilo.

@eunomia30
@simoli
@simoli ej ale som vám riadne stúpila na otlak 😁 vaše deti to musia mať ťažké, koľko vašich snov sa musia snažiť naplniť 😁🙈