Premena chalana na dievča
Ahojte. viem, ze asi mnohi ostanete pohorseni, ale ak sa tu najde niekto bez predsudkov.....myslite si, ze by slo chalana zamaskovat tak, ze by vyzeral uplne ako dievca? myslim dako ho tak obliect a namalovat? to malovanie, ked vidite moje foto, myslite si, ze by slo na mne? Prikladam aj fotky, kde som si skusil obliect cosi babske a ak by niekto uprimne poradil, budem rad. Ja sa v tom zatial nevyznam ☹

Ahoj☺noooo,ak to myslis skutocne vazne a naozaj si chalan v dievcenskych satach,klobuk dolu,figuru ti mozem len zavidiet😉a mozem ti povedat,ze chalan ked sa vie pekne upravit,moze vyzerat 100xlepsie ako mnoho dievcat z jeho okolia...pokial si robis len srandy,fakt to nieje vtipne,je mnoho dievcat narodenych v muzskom tele a dost preto trpia,nieje fer si z toho strielat
Príliš jemné ruky. Nohy dievčenské a keď som si zväčšila obrázok na krk, to nie je chlapský. Vôbec výrazný ohrýzok nie je. Takže kto je na tej fotke??? 😉
Toto mi príde veľmi pekná riť na chalana....
Na poslednej foto trči kusok prsnika z profilu pri ružovej podprsenke,takže to nebude chlapska postava 😉 jedine že by si mal transplantovane ženske prsia.
@ivivaiveta Tak má potom veľmi peknú riť.
no vidim, ze asi som to ani sem nemal davat. ☹ ak by sa nasiel niekto naozaj, kto by mi bol ochotny poradit trochu, prosim postou ☹
@natalym co ty kukas na rit...prva fotka a okolie..
@san2 ked si mal guraz sem napisat, tak ta predsa neodradi par konstatovani...ci?..kludne sa pytaj dalej..
Urob ešte raz jednu fotku z boku v spodnej bielizni a tiež trebárs v úzkych šatách! Chlap takýto zadok nemá. A rada by som videla z boku to, čo má odhaliť vpredu identitu chlapa. 😉
@ivivaiveta Ja kukám na riť, no a?
proste by som len chcel poradit a malovanim a mozno s oblecenim. som chalan a vobec sa v tom nevyznam ☹
@san2 vies, nemozem ti pomoct s malovanim, lebo ti nevidim tvar 😉 ..a co sa handier tyka...co si v zivote nevidel ako sa dievcata obliekaju?..co sa ti paci, to si navlec na seba..
napr. si mozes predsa preklikat youtube a tam vsetko najdes; pocnuc licenim a konciac obliekanim 😵
@san2 ☺mas pekne crty tvare,urcite skus na zaciatok len nieco jemne-maskaru,jemny make up,mozno bb cream a k tomu svetly lesk,urcite nic moc vyrazne.a nebud smutny,nemas preco😉bude z teba fakt kocka a co sa tyka oblecenia,ak ti mozem poradit,na zaciatok sa vykasli na minisaty a podobne vypasovane kusky,dnes je moda fakt ze dost unisex,hod na seba pekne site riflicky,k tomu nejaky volnejsi top,kotnikove boticky a bude to super,uvidis
@san2 a pokial si nebudes mat s kym o babskych veciach pokecat a nechces sa bavit takto verejne,kludne napis spravu,kedykolvek😉
Začali prázdniny....
obcas skocim na pokec a tento uchyl je tam vzdy a vzdy pise toto, takze choreeeeeeee...
@tiwyna preco by mal byt uchyl?ja na tom nic uchylne nevidim.Mozno sa potrebuje len podelit so svojimi pocitmi a mozno cakal,ze prave tu,kde su same zeny,vacsinou matky pochopenie najde
@kittyjuliette tak nejako . ale asi nic ☹
@san2 ale prosim ta,vobec nic si z toho nerob,ty sa vobec nemas zaco hanbit
@kittyjuliette hmmmm, preco mu nepoviete nech si uvedomi svoje muzske hodnoty a pisete mu, ako fajn vyzera v zenskom pradle, ved vyzera strasne, co je na tom pekne? Ako mozeme mat normalne deti, ked my , matky, piseme detom vo veku nasich synov, ze su krasny v damskom spodnom pradle..zvratena doba fakt
@san2 si chlapec san, nikdy z teba zena nebude, ak sa raz aj das prerobit, vzdy budes len prerobeny chlap, narodil si sa ako muz a aj keby sto plastickych chirurgov dokantrilo tvoje telo, nikdy zenou nebudes a ziaden normalny muz ta za zenu povazovat nebude. skoncis ako vacsina transvestitov, nestastny, nepochopeny. Ty si muz a mas zit zivot muza, nie zivot zeny.
a potom ze zver sa niekomu s tym ☹

taka pekna prvoaprilova diskusia 😝