icon

Duch na 8. DPO

3. dec 2020

Ahoj dnes som 8 dní od možného oplodnenia, skúsila som si spraviť test. Čo myslíte,vidíte tam niečo? Prikladám fotku ranného testu

snazilka_bio_mamka
•
3. dec 2020

jasné vidím, ale kolky den si DPO? toto 8 dní nebude, ale viac

nelca0510
•
3. dec 2020

Prekvapivo aj ja vidím. Ale na 8DPO je to až moc jasna čiarka. Možno, a to skôr, bola ovulka skoršie alebo je to viac embryjok:D

milka1988
•
3. dec 2020

@nelca0510
@snazilka_bio_mamka
Inak je to možné pretože ja som sledovala a pozerám si stále grafy na ff, a nie jeden graf je taký kde na 8 dpo alebo už aj na 7 dpo bolo vidieť čiarku.tu je par grafov kde je na 7 dpo- 9 dpo pozitívny test označený. Nejeden taký graf tam nájdem. Takže zrejme možné to je

maximilie
•
3. dec 2020

Ja som mala presne takú istú na 9dpo

anjelicek26
•
3. dec 2020

Drzim palce, je tam ciarocka 🙂 Len nech silnie.

anariama
•
16. dec 2020

Áno je tam a ako sa to vyvìja ďalej??

anariama
•
16. dec 2020

Ahojte je možné že t niečo vidìm??je ešte len 24DC a 2-3dni pred menštruáciou..

anariama
•
16. dec 2020
turga
•
16. dec 2020

@anariama vidim tam nieco aj ja ;)

anariama
•
16. dec 2020

@turga juj..to mi až srdce poskočilo

anariama
•
16. dec 2020

6.12.mi vyšiel ovutest a dvoma čiarkami..čiže dnes 10deň..je to možné??och tak túžime po babatku

abcmajacba
•
16. dec 2020

@anariama ja vidím, vidím 😊

anariama
•
16. dec 2020

Juj...ďakujem 😊tu teraz bežala som kúpiť ďalšie 2testy rôznych značiek a vyzersjú identicky tie prúžky

anariama
•
16. dec 2020
anariama
•
16. dec 2020

Zle sa to fotí ale okom ich vidím ..pošlem zajtra nové😉

christinka1
•
18. dec 2020

@anariama ahoj presne takého ducha som mala dnes aj ja a som 10dpo... Za dva dni testujem znovu a dúfam že budú vidno obidve už lepšie... Tak držím palce nech máš aj ty😉

anariama
•
18. dec 2020

@christinka1 ahoj 😊a kedy máš dostať M? Ja normálne dnes ale zatiaľ nič. Robila som si opäť testy dva,lebo jeden s prúžkami akoby sa veľmi nezosilil -není tmavší od ostatných predošle dni.tak som dala digitalny clearblue Ja cítim v noci akoby nastavovanie maternice..ináč žiadne bolesti prs ani nevolnosti..dnes bolest hlavy a únava.ako sa cítiš ty?

christinka1
•
18. dec 2020

@anariama ja mám dostať až 22ho MS ... Tento test čo si si robila,do tých sa ja nevyznám ,ale pozerala som na nete a máš ho pozitívny 😉

christinka1
•
18. dec 2020

@anariama ja som mávala bolesti v podbrušku... Hustý biely výtok cca 2 dni... D
Dnes duch tak uvidím v nedeľu 😀