icon

Premena chalana na dievča

san2
1. apr 2015

Ahojte. viem, ze asi mnohi ostanete pohorseni, ale ak sa tu najde niekto bez predsudkov.....myslite si, ze by slo chalana zamaskovat tak, ze by vyzeral uplne ako dievca? myslim dako ho tak obliect a namalovat? to malovanie, ked vidite moje foto, myslite si, ze by slo na mne? Prikladam aj fotky, kde som si skusil obliect cosi babske a ak by niekto uprimne poradil, budem rad. Ja sa v tom zatial nevyznam ☹

Premena chalana na dievčaPremena chalana na dievčaPremena chalana na dievča
sardinka333
2. apr 2015

@nice202 vieš ako to myslím....toto je uplne o inom, priatelksý bozk na lice a partnerské bozky a nežnosti - to je sakra rozdiel a to nemožeš vobec porovnávať. Aj ja objímem priatelku, vystískam ale to nie je taký vztah. Inak vyzerá oblečená žena a inak muž oblečený za ženu - hlavne ked deti vedia že je to chlap. Nepotrebujem im zatial robiť v hlave guláš, zvlášť v citlivom období detstva, kedy sa ich vnímanie sveta vyvíja. Nemyslím si že moje deti budu homo, ale nepodporujem v nich názor, že ,,vyber si pohlavie,, alebo ,,ved je to jedno s kým si v partnerstve zvlášť ak nijake take črty nevykazuju. Načo ich pliesť? Oni vedia, že su taketo pary, povedali sme im o tom, ale nijako zvlášť na to nepoukazujeme.

tiwyna
2. apr 2015

@nice202 identita, alebo uchylka?Trosku rozdiel. Je identita, alebo uchylka zoofilia?

rebekamarcusko
2. apr 2015

@tiwyna ja sa teraz s tebou.momentalne.nedotahujem.len som.poukazala na to..ze asi tri krat som sa ta na.nieco spytala a ty nedokazes odpovedat,ic viac.nic.menej. teba asi stve..ze mi tvoje ponizovanie.nic nerobi a tvoj nazor mam absolutne na salame

sardinka333
2. apr 2015

@tiwyna ty si uplna haluzáčka... 😀 😀 😀 ale máš pravdu - nechcem ani ja ani moj muž aby sa muž preoblečený za ženu u nás producíroval po byte...Rešpektujeme, tolerujeme ale odsať podsať...

tiwyna
2. apr 2015

@rebekamarcusko normalne som si poobhryzala vsetky nechty aj na nohach od nervov, ze ti moj nazor nic nerobi. Ja som uz na teba aj zabudla,len citam, ze ma zas spominas, tek reku ta pozdravim 😀

nice202
2. apr 2015

@tiwyna zvierata nie su dospele svojpravne jedince a nemaju dar reci, nemaju pravo volit a nevedia nesuhlasit /ano, to je uchylka cloveka/, cize je to nieco ine a takisto aj deti. Za ne si zodpovedna ty. Ale ak su dospeli a svojpravni jedinci presvedceni, ze su zeny a je to ich identita, nie uchylka, tak preco im branit? Nech si robia co chcu, pokial neublizuju inym...

charlie1980
2. apr 2015

Ona nedokaze ani na jednu otazku odpovedat, nieze Este na tri. A to nielen mne, Ale ani inemu, kto jej tu otazku polozi v tom istom zneni. 😀

rebekamarcusko
2. apr 2015

@tiwyna skoda slov na teba.tvoje prispevky hovoria za teba. nemam uz skov.len sa smejem.😀

tiwyna
2. apr 2015

@nice202 a ked si niekto vezme za manzela most, alebo vankus, alebo svojho psa, aj to treba respektovat? http://webmagazin.teraz.sk/zivot/sobas-so-strom...

tiwyna
2. apr 2015

@rebekamarcusko len si necvrkni 🙂

nice202
2. apr 2015

@tiwyna nech si vezme most, nech si vezme strom. Proti zvezku zvierat a ludi som samozrejme. Tam uz moze ist o ublizovanie, ak maju so zvieratami pohlavny styk. -to je uchylka -ano.

tiwyna
2. apr 2015

@nice202 a ak ma zena pomer so psom a to tak, ze ten pes na nu sam vylezie, cize ten pes chce, potom je to v poriadku?Potom sa uz mozu zosobasit, ked je to zvazok vzajomny?

nice202
2. apr 2015

@tiwyna tebe co beha po rozume? Nemas nahodou nejaku uchylku na zvierata? Stale ich spominas a sex s nimi, fuj...akoze prepac, ale nebudem sa bavit o sexualnom styku ludi a zvierat. uz som sa vyjadrila

tiwyna
2. apr 2015

@nice202 nie len sa bavime o tom, co je normalne a co je chore, ak teda clovek ma rad zvierata a zvierata jeho, tak je to normalne, cize spolu mozu chodit aj do nspolocnosti, nie? ci toto ti uz nepasuje? Na to uz nemas argumenty?

fidka79
Odpoveď bola odstránená
lubiduch
2. apr 2015

@san2 pozri ak si stastny ak zena tak to tak proste je. nakolko si s tym zmiereny vies ty sam. poradit ohladom malovania? skusaj 🙂))) tiez ked som sa prvy krat malovala som vyzerala ako marfusa, treba v tom proste len zisakt cvik.
Zakladna vybava je make up (skus BB cream, lebo nevyzera tak umelo ako makeup), puder, farba na licka ( k pudru a ferbe si kup stetec na nanasanie) maskara, ceruzka na oci a nejake tiene(skus malo vyrazne, napr bleducko hnede) .....a nezabudn si kupit aj nieco na odlicenie 🙂 (vodu na odicovanie oci a tampony vatove).

no a celkovo k tomu rozpolozeniu, urcite skus psychologa, naucis sa s nim zvladat rozlicne zivotne situacie ktore ta stretnu, naucis sa akceptovat sam seba a svoje vnutro a snad dospejes k tomu ze sa zveris svojim najblizsim. drzim ti palce!

nice202
2. apr 2015

@tiwyna mozme sa bavit o sexe medzi dvoma dospelymi, svojpravnymi ludmi a o zvieratach nebudem diskutovat. Najdi si nejake zoofilne forum. ja o taketo debaty nemam zaujem. Zviera sa nevie vyjadrovat, nie je to clovek. Proti tymto zvezkom som. Pokial bude mat zviera volebne pravo a vediet rozpravat, potom sa mozme na temu zvierata. styk s nimi a svadby bavit....

tiwyna
2. apr 2015

@nice202 je v prirode normalne, ze spolu sulozia dva samce a dve samice? takto to priroda chce teda? aby sme zili v homosexulanych vztahoch, nie je to proti prirode? nie je sex nato, aby sme sa mnozili? bol nam dany na naplnannie zvrhlych chutok, alebo na prezitie?

nice202
2. apr 2015

@tiwyna ano, aj medzi zvieratami su homosexuali 🙂. A bezne ich stretavat nebudes, neboj sa.

tiwyna
2. apr 2015

@nice202 mas chaos v tom co tvrdis a co ti nepasuje hned zvrtnes na nieco ine. Sobas s mostom je normalny, sobas so zvieratom nie, sobas homosexualov je normalny, sex medzi nimi tiez, tak nech splodia dieta, ked je to v sulade s prirodou a je prirodzene, ze sa paria dve rovnake pohlavia .

nice202
2. apr 2015

Koncim tuto debatu. Mam deti a idem pre nich. Cize moj postoj je jasny. Nevadia mi, ak si dvaja dospeli ludia robia so sebou co chcu a neohrozuju ma 🙂 . Nevadia mi homosexuali, ktori sexuju s dospelymi osobami. Nevadia mi transky, ak sexuju s dospelymi svojpravnymi osobami.

nice202
2. apr 2015

@tiwyna ani to by mi nevadilo, ak by mal par homosexualov adoptovane dieta. 😉 🙂

tiwyna
2. apr 2015

@nice202 ozaj nie? nepovedala by som na teba 🙂

nice202
2. apr 2015

@tiwyna ja ti nebudem vysvetlovat rozdiely, ked nevidis rozdiel medzi mostom a zivym tvorom - psom, ktory sa rozmnozuje pohlavnym stykom....

mamulka211
2. apr 2015

Sú tri druhy tejto poruchy: 1.fetišistický transvestizmus, 2. transvestizmus dvojej role, 3. transsexualizmus.V prvom prípade ide síce o poruchu sexuálnej preferencie - parafiliu F65.1 , ale spoločensky neškodnú na rozdiel od pedofilie a pod. Táto parafília spočíva v obliekaní si šiat opačného pohlavia za účelom sexuálneho uspokojenia.

V druhom prípade ide o poruchu pohlavnej identinty F64.1, teda jedinec občas vystupuje v roli opačného opačného pohlavia, avšak na rozdiel od fetišistického transvestizmu, za účelom psychickej vyrovnanosti bez účelu sexuálneho uspokojenia.

3. možnosť je tiež porucha pohlavnej identity F64.0 a tu jedinec sa cíti byť jednoznačne opačným pohlavím a zpravidla neskôr aj podstupuje hormonálnu terapiu a chirurgickú zmenu pohlavia + zmenu dokladov.

san2
autor
2. apr 2015

ak som tym, ze som sem napisal sposobil niekomu zhrozenie a proste neviem co, tak sa ospravedlnujem. mojim cielom nebolo to tu rozhadat, chcel som len obycajne rady. Videl som, ze na tejto stranke su vacsinou dievcata a myslel som, ze to je mozno to spravne miesto, kde sa skusim spytat. Ale nie. Mam 18, a myslel som si, ze ludia v inom veku ako som ja by tuto moju vec mohli brat mozno inak, viac s porozumenim. ☹

charlie1980
2. apr 2015

@san2 Ale nasiel si tu aj porozumenie...vyber si proste z toho to, Co je pre teba prinosne. Nezabudni vsak, ze tato tema je Este stale TABU a doporucila by som ti navstevovat stranky, kde sa stretavaju v komunitach. A v konecnom dosledku mozno navsteva psychologa, ktory ta nasmeruje. Ak tym samozrejme trpis. Ak nie, tak je vsetko v najlepsom poriadku.

mamulka211
2. apr 2015

@san2 skôr ťa pochopia tvoji rovesníci, lebo toto je nová móda. 🙂

san2
autor
2. apr 2015

@mamulka211 myslis, ze kamaratky v mojom veku by to pochopili? viem, ze by ma vysmiali, mysleli si, ze som gay a vedeli by hned o tom vsetci ☹

mamulka211
2. apr 2015

@san2 skús sa sám nad sebou zamyslieť, čo vlastne si, či sa cítiš byť žena, alebo len ťa vzrušuje obliekanie do ženských šiat, akú sexualnu identitu vlastne máš?