icon

Prestup na druhú strednú školu po polroku

27. nov 2025

Prosim Vas mate niektora skusenost s prestupom na SŠ v prvom rocniku na polroka?

Na druhej SŠ suhlasia s prestupom po polroku,cize po vysvedčeni moze nastupit s tym,ze po nastupe bude robit rozdielove skusky z odbornych predmetov.Nie hned ,ale dostane nejaky cas,aby sa to mohla naucit.

Co ak riaditel skoly ,kde teraz chodi nebude suhlasit?

ornela_tn
27. nov 2025

myslím, že riaditeľ nebude robiť žiadne problémy. Syn prestupoval minulý rok ešte pred vysvedčením. Tiež mu dali asi mesiac na prípravu na rozdielové skúšky. Teraz je to ževraj normálne, ja keď som chodila na strednú ani mi nenapadlo, aby som prestúpila. Je iná doba.

autor
27. nov 2025
@ornela_tn

myslím, že riaditeľ nebude robiť žiadne problémy. Syn prestupoval minulý rok ešte pred vysvedčením. Tiež mu dali asi mesiac na prípravu na rozdielové skúšky. Teraz je to ževraj normálne, ja keď som chodila na strednú ani mi nenapadlo, aby som prestúpila. Je iná doba.

@ornela_tn tiez na SŠ?a prossim ta aky ste udali dovod?

anonym_14b8d1
27. nov 2025

@anonym_autor
Riaditeľ pôvodnej školy súhlasiť bude určite
Do konca školského roka škola na základe údajov zo septembra bude dostavať peniaze, aj jed žiak tam už nebude
Tieto prestupy sa deju pravidelne, nestresuj sa

autor
27. nov 2025
@anonym_14b8d1

@anonym_autor
Riaditeľ pôvodnej školy súhlasiť bude určite
Do konca školského roka škola na základe údajov zo septembra bude dostavať peniaze, aj jed žiak tam už nebude
Tieto prestupy sa deju pravidelne, nestresuj sa

@anonym_14b8d1 vdaka ,tak strach tam je ,lebo na sucasnej ss este nevedia

gabika99
28. nov 2025

Znamej dcera prestupovala minuly sk. rok dokonca az v marci. Musela urobit rozdielove skusky do konca sk. roka, teda do 31.8. Urobila do konca juna, aby mala prazdniny.

autor
28. nov 2025
@gabika99

Znamej dcera prestupovala minuly sk. rok dokonca az v marci. Musela urobit rozdielove skusky do konca sk. roka, teda do 31.8. Urobila do konca juna, aby mala prazdniny.

@gabika99 a to najorv prijmaju a tak sa robia rozdielove skusky?totto mi neide do hlavy
Co v pripade ak nespravi rozdielove?

nelca84
29. nov 2025

@anonym_autor nemyslím si, že riaditeľ terajšej školy musí súhlasiť. To by tam akoze dieťa držal nasilu? Podstatné je, že ho prijme riaditeľ novej školy.

autor
29. nov 2025
@nelca84

@anonym_autor nemyslím si, že riaditeľ terajšej školy musí súhlasiť. To by tam akoze dieťa držal nasilu? Podstatné je, že ho prijme riaditeľ novej školy.

@nelca84 vdaka

zuzana76
29. nov 2025

@anonym_autor myslim, ze on suhlasit musi, ak budete mat v rukach, ze ju prijima ta druha skola, a to mat musite, lebo predpokladam, ze este nema ukoncenu povinnu sk. dochadzku, ta je 10-rocna

letfenixa
29. nov 2025

@anonym_autor riaditeľovi na pôvodnej škole je to jedno, podstatné je prijatie na novú školu.

zuzana76
29. nov 2025
@anonym_autor

@nelca84 vdaka

@anonym_autor no ak by tie rozdielove skusky neurobila, tak akoze prepada a buduci rok by bola znova prvacka, je to ako keby dostala 5 na vysvedceni, resp. ak to budu rozdielove skusky len z prveho polroka, tak sa nic nedeje, ak dostane 5, prepada sa len s 5 na konci skolskeho roka.

autor
29. nov 2025
@zuzana76

@anonym_autor myslim, ze on suhlasit musi, ak budete mat v rukach, ze ju prijima ta druha skola, a to mat musite, lebo predpokladam, ze este nema ukoncenu povinnu sk. dochadzku, ta je 10-rocna

@zuzana76 vdaka
@zuzana76 papier bude posielat p.riaditel z novej skoly na tuto terajsiu

gabika99
29. nov 2025
@anonym_autor

@gabika99 a to najorv prijmaju a tak sa robia rozdielove skusky?totto mi neide do hlavy
Co v pripade ak nespravi rozdielove?

@anonym_autor normalne v marci prestupila z veteriny na zdravotnicku skolu, denne chodila do skoly, ucila sa a pisala previerky so spoluziakmi. Skola jej povedala, z ktorych predmetov bude robit skusku, to sa doma doucila, s ucitelmi sa vzdy dohodla kedy ju preskusaju a takto postupne do konca juna sa doucila vsetko a vsetky predmety spravila.

viktoriakrajnakova
3. dec 2025

@anonym_autor ja som tiež menila strednu školu ale zacinala som od prveho ročnika znova.

autor
3. dec 2025
@gabika99

@anonym_autor normalne v marci prestupila z veteriny na zdravotnicku skolu, denne chodila do skoly, ucila sa a pisala previerky so spoluziakmi. Skola jej povedala, z ktorych predmetov bude robit skusku, to sa doma doucila, s ucitelmi sa vzdy dohodla kedy ju preskusaju a takto postupne do konca juna sa doucila vsetko a vsetky predmety spravila.

@gabika99 a na sš nerobili problemy?

gabika99
3. dec 2025
@anonym_autor

@gabika99 a na sš nerobili problemy?

@anonym_autor nie, vobec