icon

Prestup na inú strednú školu

9. sep 2025

Zienky ahojte
Poprosim reagovat len mamičky,ktorym prestupovali decka na inu SŠ
Prosim Vas da sa to aj takto na zaciatku šk.roka?
Len ste pisali SŠ ,ci maju volne miesto,alebo ste nasli nejaku stranku,kde je zoznam.
Pustila škola doeta na inu SŠ?
Dakujem

anonym_eaa1a8
9. sep 2025

Da sa kedykolvek pocas SS (ale nie vzdu vo vyssich rocnikoch, je zaruka, ze sa dostane do toho z ktoreho vychadzal ale pravdepodobne sa pytas na prvaka), pokial nova SS prijme stara nebude mat problem. Na novej je mozne, ze bude robit rozdielove skusky alebo preskusanie. Idealne je hned skontaktovat SS na ktoru dieta ma prestupit.

zdena7327
12. sep 2025

@anonym_autor mne teraz syn prestupoval, zavolala som na školu ,ktorú chcel ísť či majú voľné miesto, miesto bolo poslala som žiadosť tu daná škola poslala na potrebné miesto v kraji a oni žiadosť schválili, trvalo to 2 dní ale myslím, že prestup v 1 ročníku sa dá len do 15.9

zdena7327
12. sep 2025

@anonym_autor a ešte musel znova robiť prestupove skúšky rovnaké ako na prijímacích skúškach

gabika99
13. sep 2025
@zdena7327

@anonym_autor a ešte musel znova robiť prestupove skúšky rovnaké ako na prijímacích skúškach

@zdena7327 teraz nastúpil do 1 ročníka SŠ a vybavili ste mu prestup na inú SŠ a musel robiť prestupové skúšky? Véd sa ešte poriadne ani neucia. Ci z čoho robil skúšky?

zdena7327
13. sep 2025
@gabika99

@zdena7327 teraz nastúpil do 1 ročníka SŠ a vybavili ste mu prestup na inú SŠ a musel robiť prestupové skúšky? Véd sa ešte poriadne ani neucia. Ci z čoho robil skúšky?

@gabika99 ano teraz prestúpil a robil skúšky nástup 1. Ročník

zdena7327
13. sep 2025
@gabika99

@gabika99 a skúšky úplne rovnaké ako na prijímacích skúškach matematika a slovenský jazyk