icon

Príprava na prijímacie skúšky na zdravotnú školu

domidom2
6. apr 2025

Dobrý deň, tento rok píšem prijímacie skúšky na zdravotnú školu, vedel by mi niekto povedať prosím čo by som si mala pozrieť zo slovenského jazyk, budem veľmi vďačná za odpovede a rady, ktoré mi poskytnete. Poprípade ak sa niekto hlási na zdravotnú školu do Dolného Kubína alebo do Žiliny... mohli by sme sa kontaktovať. Pekný deň, prajem.

crazy_cat_lady
6. apr 2025

Skola na stranke nema uverejnene minulorocne testy/okruhy? Niektore to zvyknu mat 🙂

domidom2
autor
Autor odpoveď zmazal
domidom2
autor
6. apr 2025

@crazy_cat_lady Tieto školy bohužiaľ nie. Skúšala som hľadať aj na nejakej inej stránke či sa tam náhodou neobjavia skúšky s týchto škôl, ale nenašla som.

abbey1
6. apr 2025

@domidom2 Trenuj na nete akékoľvek prijímačové testy na gymnázia, obchodné akadémie a iné zdravotné školy. Tie testy sa zvyčajne zameriavajú na tie isté oblasti.

domidom2
autor
6. apr 2025

@abbey1 Dobre, ďakujem.

eminaaaa
8. apr 2025

Ja som teraz posledný rok na zdravotnej v DK a radím ti určite nechoď do DK to je ta najhoršia zdravotná učitelia sedia na žiakoch určite tu nechoď!! Druhýkrát by som už nikdy nešla do DK na zdravotnú

domidom2
autor
8. apr 2025

@eminaaaa Zdravotná je moja vysnívaná škola, preto sa pýtam, či by mi niekto nedokázal pomôcť s tým ako mám napísať prijímacie skúšky. Ale veľmi pekne ďakujem za ďalšie info.

eminaaaa
9. apr 2025

@domidom2 ak chceš kľudne napíš

domidom2
autor
9. apr 2025

@eminaaaa Dobre, a môžem sa opýtať, kde?

eminaaaa
9. apr 2025

@domidom2 môžeš aj tu do správy

leo25
12. jún 2025
@eminaaaa

Ja som teraz posledný rok na zdravotnej v DK a radím ti určite nechoď do DK to je ta najhoršia zdravotná učitelia sedia na žiakoch určite tu nechoď!! Druhýkrát by som už nikdy nešla do DK na zdravotnú

@eminaaaa vies poradit ake asi su testy na prijmackach? Vdaka

eminaaaa
13. jún 2025
@leo25

@eminaaaa vies poradit ake asi su testy na prijmackach? Vdaka

@leo25 biológia ľudské telo , slovenský jazyk všetko to čo ste sa učili na ZŠ

leo25
13. jún 2025
@eminaaaa

@leo25 biológia ľudské telo , slovenský jazyk všetko to čo ste sa učili na ZŠ

@eminaaaa ok tak len ludske telo lebo som si myslela ze tam budu zamiesane aj otazky vseobecne bio