Dobrý deň, rada by som sa Vám na úvod predstavila, som študentka prvého ročníka strednej školy (15, čoskoro 16 r).
Rada by som Vás poprosila o názor/radu. Tento rok v októbri som sa zoznámila s rovnako starým chlapcom ktorý sa začal viac o mňa zaujímať v novembri. Zaľúbil sa do mňa, aj ja neskôr do neho a začali sme si byť blízki. Žiadam Vás o názor či sa to neuhralo moc rýchlo, naozaj sme si sadli, a vôbec na mňa netlačí ohladom vzťahu, intímnych vecí a pod. A po druhé či je možné že časom sa mi začne páčiť aj fyzicky, keďže zatiaľ to tak nepociťujem.
Ďakujem za váš (slušne vyjadrený) názor
@sasat ahoj ja ti poradím, byt panna, je teraz in...nepripusti si ho príliš blízko...pretoze chlapci spravia aj nemožné aby sa s tebou zblížili fyzicky, su tak nastavený od prírody, pokial to nemajú rozumovo inak poriešené v hlave..
Urcite ti nič neujde keď s ním dlhodobo nebudeš mať intimnosti... Pretoze sa môže stať, ze za 5 mesiacov sa už nebudete navzájom samy sebe páčiť a ty by si už panna nebola...a do ďalšieho vzťahu by si už sla s tým, ze si už s niekym spala.. Proste nie sama svoj, a slobodná, krasna, ale uz vyskúšana....Kludne mozes chodiť aj s milión chlapcami, aj ich lubit, aj sa bozkávať, ake k telu si ich nepripusti.
Moja dcéra má 17nast a uz mala 3 priateľov, ktorých aj mala rada, s každým chodila asi 3 mesiace... Povedala ze by si nevedela predstaviť s nimi mat viac...presne pre to, ze uz su bývali...takze z tých super vzťahov by jej ostalo len to, ze ju mali v posteli!
Páči sa mi najmä osobnosťou, a k druhej odpovedi sa vyjadrím, že určite si ho k telu nepripustim takto skoro v žiadnom prípade.
Podľa mňa nič v zlom nie je v tom ak idete na rande, ruka v ruke, pozrieť nejaký film, prechádzka v parku a podobne. Ale spoločné spanie, sex a podobne....no to by bolo ešte skoro
@sasat pekne si sa predstavila, no a teraz k tvojej otazke, nepises na co by malo byt podla teba skoro, ale v komentaroch som sa docitala, ze nemas na mysli sex ani nic intimne, cize nie je to skoro, keby bol sex, alebo nieco intimne, tak ano to by bolo skoro a ked si do neho zalubena, tak by sa ti mal pacit aj fyzicky, ak zatial nie, tak moze to prist.
@sasat tento rok október ešte nebol