Prvá láska

sasat
26. feb 2025

Dobrý deň, rada by som sa Vám na úvod predstavila, som študentka prvého ročníka strednej školy (15, čoskoro 16 r).
Rada by som Vás poprosila o názor/radu. Tento rok v októbri som sa zoznámila s rovnako starým chlapcom ktorý sa začal viac o mňa zaujímať v novembri. Zaľúbil sa do mňa, aj ja neskôr do neho a začali sme si byť blízki. Žiadam Vás o názor či sa to neuhralo moc rýchlo, naozaj sme si sadli, a vôbec na mňa netlačí ohladom vzťahu, intímnych vecí a pod. A po druhé či je možné že časom sa mi začne páčiť aj fyzicky, keďže zatiaľ to tak nepociťujem.
Ďakujem za váš (slušne vyjadrený) názor

hylary
26. feb 2025

@sasat tento rok október ešte nebol 😉

derdia
26. feb 2025

@sasat ahoj ja ti poradím, byt panna, je teraz in...nepripusti si ho príliš blízko...pretoze chlapci spravia aj nemožné aby sa s tebou zblížili fyzicky, su tak nastavený od prírody, pokial to nemajú rozumovo inak poriešené v hlave..
Urcite ti nič neujde keď s ním dlhodobo nebudeš mať intimnosti... Pretoze sa môže stať, ze za 5 mesiacov sa už nebudete navzájom samy sebe páčiť a ty by si už panna nebola...a do ďalšieho vzťahu by si už sla s tým, ze si už s niekym spala.. Proste nie sama svoj, a slobodná, krasna, ale uz vyskúšana....Kludne mozes chodiť aj s milión chlapcami, aj ich lubit, aj sa bozkávať, ake k telu si ich nepripusti.
Moja dcéra má 17nast a uz mala 3 priateľov, ktorých aj mala rada, s každým chodila asi 3 mesiace... Povedala ze by si nevedela predstaviť s nimi mat viac...presne pre to, ze uz su bývali...takze z tých super vzťahov by jej ostalo len to, ze ju mali v posteli!

luccija
26. feb 2025

@sasat keď si zaľúbená tak by sa ti mal páčiť aj fyzicky nie?

sasat
autor
26. feb 2025

Páči sa mi najmä osobnosťou, a k druhej odpovedi sa vyjadrím, že určite si ho k telu nepripustim takto skoro v žiadnom prípade.

sisska96
26. feb 2025

Podľa mňa nič v zlom nie je v tom ak idete na rande, ruka v ruke, pozrieť nejaký film, prechádzka v parku a podobne. Ale spoločné spanie, sex a podobne....no to by bolo ešte skoro

domkakvet
26. feb 2025

@sasat pekne si sa predstavila, no a teraz k tvojej otazke, nepises na co by malo byt podla teba skoro, ale v komentaroch som sa docitala, ze nemas na mysli sex ani nic intimne, cize nie je to skoro, keby bol sex, alebo nieco intimne, tak ano to by bolo skoro a ked si do neho zalubena, tak by sa ti mal pacit aj fyzicky, ak zatial nie, tak moze to prist.

supermama27
2. mar 2025

👍