Prvá večerná vychádzka 13,5 ročného dieťaťa
Ahojte....mám otázočku....Kedy ste po prvýkrát pustili na nočný koncert Vaše dieťa-puberťáka??Moja má trinásťapol roka a chce ísť s partiou kamarátov na koncert na tuning-u v Trenčíne...ale trvá zhruba do polnoci 😒 Ako to bolo u vás s prvou večerno-nočnou vychádzkou?Dˇakujem za odpovede 🙂
Este v 16tich som musela byt do 22h doma. Nehrozi.
Jujha,ja by som asi dceru nepustila.
Už sa tu na Forum nikdy radšej nezapojím,lebo ma vie vytočiť správanie niektorých,ktorí sa vôbec nevyjadria k danej otázke,ale vedia len do dotyčných ľudí zapojených do diskucie rýpať,akoby pohltili všetku múdrosť sveta ☹ Dˇakujem niektorým maminkám za ich rozumné odpovede a skúsenosti 🙂 A tie,ktoré tu odpovedali s cieľom rýpať,nech sa starajú radšej o seba a nezapájajú sa do takýchto debát 😠 Nerobí to dobrotu.A len pre info...po rozhovore s mojou slečnou sme nakoniec vytvorili a zvolili oveľa lepšiu alternatívu-a to zrušenie tejto akcie a vytvorenie krásneho výletu v rámci Noci múzeí.... Tak už viac neprispievajte-bolo to pre mňa ponaučenie,že Forum je lepšie do budúcna vynechať 😝 😝 Majte sa krásne.
@esterienka Dˇakujem za názor...ani ja ju nakoniec nepustím...zvolili sme krajšiu a lepšiu alternatívu 🙂
Ani náhodou, veď je to ešte len dieťa :/ Mohla by som jej veriť akokoľvek, no v takom veku by bezo mňa nešla nikam.
Ja som na prvú diskotéku išla sama v 17tich rokoch (a to som do našich dobiedzala dobrých pár rokov, no nepovolili mi) a v konečnom dôsledku schvalujem, že to tak bolo správne. Nič jej neutečie... 😖
@zdenkanikolka velmi super si to vyriesila 🙂 paci sa mi to velmi, asi budete mat s dcerou ok vztah, ze ste si to takto vydiskutovali 🙂
@zdenkanikolka Kde vidíš nejaké buzerovanie??? Napísala som ti dva príspevky. Jeden o 12:04 a druhý o 19:56 a nebuzerovala som ťa ani v jednom. To skôr ty máš nejaký problém s tým, že ak niekto nepíše to čo chceš čítať, tak sa ťa to dotkne. Ak som sa ťa predsa len nejako nechtiac dotkla, tak sa ti dodatočne ospravedlňujem. Sama mám dcéru a tak som chcela vyjadriť svoj názor.
Tak toto je ozaj vtipna téma😀😀😀 palec hore😀😀😀
pokial bol sviatok, piatok, nase deti sme sa snazili bravat na koncerty, divadla... nehovorim ze do polnoci, v ramci ich potrieb. a zatial nemaju potrebu ist s kamaratmi. dokonca aj na pohodu, co chodime s manzelom dlhe roky nechcu ist, bo uznali, zeby to nezvladli.

@marinablue neprosila som sa tu o nejake buzerovanie a podobne 😠 len som chcela vediet nazory a skusenosti iných maminiek...ale vidim,ze tu je zbytocne sa zapajat do Fora,lebo sa tu podaktori aj tak vôbec nevyjadria k otazke a vedia len do druhych rypat 😠