icon

Prvá večerná vychádzka 13,5 ročného dieťaťa

zdenkanikolka
14. máj 2016

Ahojte....mám otázočku....Kedy ste po prvýkrát pustili na nočný koncert Vaše dieťa-puberťáka??Moja má trinásťapol roka a chce ísť s partiou kamarátov na koncert na tuning-u v Trenčíne...ale trvá zhruba do polnoci 😒 Ako to bolo u vás s prvou večerno-nočnou vychádzkou?Dˇakujem za odpovede 🙂

Strana
z3
zdenkanikolka
autor
15. máj 2016

@marinablue neprosila som sa tu o nejake buzerovanie a podobne 😠 len som chcela vediet nazory a skusenosti iných maminiek...ale vidim,ze tu je zbytocne sa zapajat do Fora,lebo sa tu podaktori aj tak vôbec nevyjadria k otazke a vedia len do druhych rypat 😠

kachita
15. máj 2016

Este v 16tich som musela byt do 22h doma. Nehrozi.

esterienka
15. máj 2016

Jujha,ja by som asi dceru nepustila.

zdenkanikolka
autor
15. máj 2016

Už sa tu na Forum nikdy radšej nezapojím,lebo ma vie vytočiť správanie niektorých,ktorí sa vôbec nevyjadria k danej otázke,ale vedia len do dotyčných ľudí zapojených do diskucie rýpať,akoby pohltili všetku múdrosť sveta ☹ Dˇakujem niektorým maminkám za ich rozumné odpovede a skúsenosti 🙂 A tie,ktoré tu odpovedali s cieľom rýpať,nech sa starajú radšej o seba a nezapájajú sa do takýchto debát 😠 Nerobí to dobrotu.A len pre info...po rozhovore s mojou slečnou sme nakoniec vytvorili a zvolili oveľa lepšiu alternatívu-a to zrušenie tejto akcie a vytvorenie krásneho výletu v rámci Noci múzeí.... Tak už viac neprispievajte-bolo to pre mňa ponaučenie,že Forum je lepšie do budúcna vynechať 😝 😝 Majte sa krásne.

zdenkanikolka
autor
15. máj 2016

@esterienka Dˇakujem za názor...ani ja ju nakoniec nepustím...zvolili sme krajšiu a lepšiu alternatívu 🙂

petkashop
15. máj 2016

Ani náhodou, veď je to ešte len dieťa :/ Mohla by som jej veriť akokoľvek, no v takom veku by bezo mňa nešla nikam.

Ja som na prvú diskotéku išla sama v 17tich rokoch (a to som do našich dobiedzala dobrých pár rokov, no nepovolili mi) a v konečnom dôsledku schvalujem, že to tak bolo správne. Nič jej neutečie... 😖

jeennyv
15. máj 2016

@zdenkanikolka velmi super si to vyriesila 🙂 paci sa mi to velmi, asi budete mat s dcerou ok vztah, ze ste si to takto vydiskutovali 🙂

marinablue
15. máj 2016

@zdenkanikolka Kde vidíš nejaké buzerovanie??? Napísala som ti dva príspevky. Jeden o 12:04 a druhý o 19:56 a nebuzerovala som ťa ani v jednom. To skôr ty máš nejaký problém s tým, že ak niekto nepíše to čo chceš čítať, tak sa ťa to dotkne. Ak som sa ťa predsa len nejako nechtiac dotkla, tak sa ti dodatočne ospravedlňujem. Sama mám dcéru a tak som chcela vyjadriť svoj názor.

katarinapekna
15. máj 2016

Tak toto je ozaj vtipna téma😀😀😀 palec hore😀😀😀

vergilius
18. máj 2016

pokial bol sviatok, piatok, nase deti sme sa snazili bravat na koncerty, divadla... nehovorim ze do polnoci, v ramci ich potrieb. a zatial nemaju potrebu ist s kamaratmi. dokonca aj na pohodu, co chodime s manzelom dlhe roky nechcu ist, bo uznali, zeby to nezvladli.

Strana
z3