icon

Prvý týždeň v škole

9. sep 2022

Tak ako?zvykate si na novy rezim, deti...tiez ste take unavene?😆ja som vzdy v septembri ako vyzmykany citron.Milion informacii, poplatkov, stresu.Neznasam september.Este, ze je buduci tyzden sviatok.Dnes sa syn pytal kedy su jesenne prazdniny🤣tesim sa, ze zajtra budeme spat aspon do 9.Vzdy ma chyta taky spleen ide jesen, skoro tma.Tak napiste nieco pozitivne nech sa potesim.Syn mi nastupil na strednu vadi mu cestovanie, vela hodin v rozvrhu

mamula20
Odpoveď bola odstránená
ninusa221
9. sep 2022

Brat 2 ročník na strednej nic neriesi kee pride domov a otazka čo bolo v škole tak odpoved je nič v pohode ešte nemaju ani rozvrh 😀😀😀 veci si kupil sam čo potreboval on je taka samostatná 1.

euka210
9. sep 2022

Ano, prvy tyzden stres, nahanacky, papierovacky, ja som vycerpana toho roku strasne...3 deti...1r,3r,5r ZS a riesenie hodin v Zus. Hadam dame nejaky rezim pomaly. Jedine pozitivum, ze prvak ma zatial toho najmenej. Starsi uz riadne zaberaju, ulohy...
Aj ja sa tesiiiim na vikend! 😁

wwpela
10. sep 2022

Som tretiacka na SŠ a hneď v prvý týždeň mi spolužiačka ukradla platobnú kartu na ktorej bolo 200€ a odžrala mi z desiaty keď som bola v inej triede pozrieť kamarátku 🥲

kaktusik007
10. sep 2022

tak u nas nova skola u jedneho, dochadzanie, ranne vstavanie o piatej.... je sobota, pol deviatej a uz sa chystame spat co nevladzeme 😀 ale inak dobre, uz aj dve jednotky zo skoly doniesol... no a klasika - zosuladit zusku, jazykovku, tanecnu, konverzacie sukromne s rozvrhom -- ffuuuu, manazersky vykon 😀