Psychológ v 17. rokoch bez toho, aby to vedeli rodičia
Dobrý deň, je možné chodiť k pychologovo v 17 bez toho, aby to vedeli rodičia a aby to preplával poisťovňa? Prípadne ako to je možné?
@dominikac321 nemáme školského psychológa, iba výchovnú poradkyňu a k tej by som určite nešla
Ak to chces cezpoistovnu,musis mat vymenny listok od pediatra.
Skús ipčko
Skús zavolať na linku dôvery. Možno by ti vedeli poradiť.
Ja som si v 17. nasla detskeho psycho..bez toho,aby o tom vedeli rodicia.
@ivangeline môžem vedieť ako sa Vám to podarilo? Mali ste výmenný lístok od pediatra alebo ste k nemu len prišli? A nebol platený?
Neplateny,proste som prisla do centra na poschodie,kde boli detski psycho a vzala ma a 2x som za nou zasla...s radostou ma vypocula.. :D
Každá škola spadá pod nejaké centrum pedagogicko psychologických služieb...tam sú k dispozícii psychológovia...
Aj na škole by mal byť poradca
@ivangeline okej, a bola si pri nej teda 2-keat len?
@kenzom máme len výchovný poradkyňu, ale ako hovorím za ňou ísť nechcem
K psychiatrovi lístok nepotrebuješ, k psychologovi áno. Na internete si nájdi číslo, zavolaj, povedz aký máš problém, objedná ťa a povie čo potrebuješ, určite je viac psychológov, ale za mesiac môžeš iba jedného.
Ale aj škola ako taká patrí pod cpps.....tam sú zas iní psychológovia a poradci....je to rozdelené podľa okresu
Som vďačná že moja 16 ročná dcérka isla dobrovoľne k psychologovi a zverila sa stym aj nám rodičom 🙏🏻

ahoj zacala by som skolskym psychologom, ak sa nemylim mal by byt na kazdej skole a co sa tyka preplacania poistovne asi potrebujes vymenny listok od lekara ale nie som si ista