icon

Psychológ v 17. rokoch bez toho, aby to vedeli rodičia

10. sep 2022

Dobrý deň, je možné chodiť k pychologovo v 17 bez toho, aby to vedeli rodičia a aby to preplával poisťovňa? Prípadne ako to je možné?

dominikac321
10. sep 2022

ahoj zacala by som skolskym psychologom, ak sa nemylim mal by byt na kazdej skole a co sa tyka preplacania poistovne asi potrebujes vymenny listok od lekara ale nie som si ista

autor
10. sep 2022

@dominikac321 nemáme školského psychológa, iba výchovnú poradkyňu a k tej by som určite nešla

benit
10. sep 2022

Ak to chces cezpoistovnu,musis mat vymenny listok od pediatra.

biankaaaa
10. sep 2022

Skús ipčko

bibina32
10. sep 2022

Skús zavolať na linku dôvery. Možno by ti vedeli poradiť.

ivangeline
10. sep 2022

Ja som si v 17. nasla detskeho psycho..bez toho,aby o tom vedeli rodicia.

autor
10. sep 2022

@ivangeline môžem vedieť ako sa Vám to podarilo? Mali ste výmenný lístok od pediatra alebo ste k nemu len prišli? A nebol platený?

ivangeline
10. sep 2022

Neplateny,proste som prisla do centra na poschodie,kde boli detski psycho a vzala ma a 2x som za nou zasla...s radostou ma vypocula.. :D

kenzom
10. sep 2022

Každá škola spadá pod nejaké centrum pedagogicko psychologických služieb...tam sú k dispozícii psychológovia...
Aj na škole by mal byť poradca

autor
10. sep 2022

@ivangeline okej, a bola si pri nej teda 2-keat len?

autor
10. sep 2022

@kenzom máme len výchovný poradkyňu, ale ako hovorím za ňou ísť nechcem

ivankamirka
11. sep 2022

K psychiatrovi lístok nepotrebuješ, k psychologovi áno. Na internete si nájdi číslo, zavolaj, povedz aký máš problém, objedná ťa a povie čo potrebuješ, určite je viac psychológov, ale za mesiac môžeš iba jedného.

kenzom
13. sep 2022

Ale aj škola ako taká patrí pod cpps.....tam sú zas iní psychológovia a poradci....je to rozdelené podľa okresu

mirka414
18. sep 2022

Som vďačná že moja 16 ročná dcérka isla dobrovoľne k psychologovi a zverila sa stym aj nám rodičom 🙏🏻