icon

Puberťáci a čas s rodičmi

15. máj 2022

Máme 15 r syna je jedináčik.Vcera som bola terčom výsmechu, lebo sme sa rozprávali so známymi, že aký máme plán na nedeľu.Ideme na turistiku máme 2 psov, po ceste sa chceme niekde najest a večer chodíme plávať.Oni sú väčšinou doma deti si robia čo chcú, veľa sú vonku majú 10,13 r Syn s nami chodí rád zatiaľ neprotestuje.
Kamarátov má iba zo školy väčšinou je doma ešte nechodí s partiou, baby ho nezaujímajú aj do kina ide s mužom, keď sa pýtame či nechce niekoho zavolať a ísť s kamarátom nechce...mám sa cítiť trápne, že dieťa ešte chodí s nami?
Už plánuje kam pôjdeme v lete na dovolenku..
Mne je zvláštne, že v nedeľu ho necháme doma my budeme vyletovat a on sedieť za PC.
Ako to je u Vás?

Strana
z2
ivett1
16. máj 2022

Možno ti závidia, aký máte vzťah so synom😁 my máme doma takmer 14 rocneho a 16 ročnú a v pohode chodia s nami na výlet, so mnou takmer každý deň na večernú prechádzku, aspoň sa porozprávame😉 a s ocino na cykloturu alebo vybehneme na bicykle vsetci....zatiaľ, kým chcú s nami chodiť, budeme si robiť spoločne rodinné plány, keď nebudú chcieť, nebudem ich nútiť nasilu ...kamarátov majú, chodia s nimi do kina, alebo na nákupy alebo len tak von...a ich rodicia to majú podobné, ako my...všetci sú radi, že s nimi deti v takom veku chodia na spoločné akcie a vždy do svojich plánov zahrnú aj deti...

mimikarol
16. máj 2022

Keď som mala 15 hanbila som sa ísť s mamou aj do obchodu 🤦 Dúfam že moja dcéra nebude taká sprostá ako som bola ja. Je pekne že trávite čas ako rodina. ❤️

nika1971
16. máj 2022

vobec to nie je trapne...aj moji synovia chodia s nami...jeden ma skoro 17 a druhy 24...chodime spolu aj na vylety, na navstevy, na chalupu...obcas povedia, ze radsej ostanu doma, tak su doma...

lilly16
16. máj 2022

Mne to príde normálne..ja som tiež chodila s našimi ako pubertiacka .je pekné keď spolu trávite čas..lepšie ako by mal niekde popíjať alkohol s kamosmi

simca06022011
16. máj 2022

Máte to super ☺️

smolkatravel
17. máj 2022

SUPER- užívajte si syna kým sa dá. Je krásne, že rodiny ešte držia pokope a užívajú si jeden druhého. Dnes už skoro rarita. My mame tiež deti v tomto veku, syn podľa opisu povahy ako Váš, pokúšame sa tráviť rodinný čas spoločne a zbytok prenechávame deťom pre kamarátov a PC. V dnešnej uponáhľanéj a Covidovej dobe čas na čerstvom vzduchu je najlepšia voľba 😉👍

97tomi
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2