icon

Puberťák - hádky

11. sep 2023

Dievčatá som uzkostliva mama?V piatok mi syn povedal, že možno v pondelok pôjdu s kamarátom do kina.V nedeľu ani dnes ráno nič nehovoril a veľa krát sa podobne akcie dohodli a zrusili.Prisiel zo školy ako veľká voda 14:30, že idem rýchlo zjesť obed, lebo idem 15:10 na autobus do kina.Byvame v satelite pri Ba.
Film mal začať 17:30 mal trvať hodinu aj pol a, že o 20:30 bude doma.Strhla sa hádka, že načo vôbec prišiel domov mohla som mu dať peniaze a nemusel cestovať 35 min a mohol sa najesť v meste.Druha vec má 16 r a nie som zvyknutá s nesúhlasím, aby sa tulal večer po meste.Ze kamarát cez víkend brigáduje cez týždeň tréningy..to bola odpoveď prečo nemôžu ísť cez víkend, alebo teraz v piatok, keď je sviatok.Som naozaj nenormálna, že sa bojím a nechcem, aby sa potuloval v meste po tme?Veď od pol 8 je tma.Kino som mu povedala nech zruší nikdy som mu nič nezakázala, ale nie sme v holubniku, aby o 15 odišiel a prišiel 20:30.Muz ma vysmial, že má 16 r skoro 17 a mám si zvykať.
Doma nič nepomôže, lebo je unavený zo školy, so psom nechce ísť, vlastne nechce nič len sedí za PC a mobilom, ale na otočku do kina a prísť večer nie je unavený.
Reagovala som zle?

ivett1
12. sep 2023

Veď chcel byť so svojím kamarátom...
mám 17 ročnú dcéru a 15 ročného syna - obaja majú kamarátov v satelitoch a tiež tie decká idú zo školy domov a potom sa vrátia do mesta za kamarátmi, ak sa dohodnú na stretnutí alebo idú do kina...
Tvoj muž má pravdu, chalan predsa nebude sedieť doma na zadku, či? ...a po tme sa predsa motať nebude, pôjde do kina, na autobus a príde domov, o pol deviatej nie je až tak neskoro, veď idú spať aj o polnoci ...kamaráti sú v tomto veku veľmi dôležití 😉 môže byť unavený zo školy, ale volajú si s kamošmi a hneď je únava fuč 😁

autor
13. sep 2023

Máš pravdu, ale v tom čase je hodinu tma a nie som rada, že z Eurovei ide na Nivy po tme aj, keď sú 2 a čaká 30 min na autobus.Bojim sa.Minule boli so spolužiakmi v meste pred Euroveu hrali šachy a pridal sa k nim panko, ktorý sa pýtal či už mali sex a podobne uchylaciny.Musim niečo spraviť s tým strachom viem, že doma nemôže sedieť.

ivett1
13. sep 2023

👍😊 so strachom nič nespraviš...ja sa bojím tiež, ale to je dobré, si v strehu😉...
Keď bude mládež niekto otravovať, nech sa s ním nebavia ...stačí, keď povedia, že volajú políciu...