Pubertiak - rozhovor o intímnych veciach
Rozprávali ste sa v pubertálnom veku s chlapcami na tému intímne veci?
v pubertálnom veku už je dosť neskoro. Ja mam sice iba dcéru, má 5 ale základy už máme za sebou. Primerane veku postupne pridávam. Aby by ma nenapadlo sa spoliehať na to, že sa dozvie od kamarátov a z netu. Akurát tak sa dozvie hlúposti, alebo veci s mega medzerami. Keby mám syna, riešim to rovnako.
@kacenocka2 Kúpila som takú brožúrku.
@lucia147852 aj my tak, ja som jej v 7 vysvetlila ked som bola tehotna co je porod aky atd bola zvedava 😉 hadam jej nepoviem ze bocian 🤣
@kacenocka2 podla mna je to nevhodne, aby toto riesili rodicia so svojimi detmi, vsak maju surodencov, kamaratov a ano aj internet. Skor ich staci moralne nasmerovat, ale na tom sa pracuje od narodenia ...nemyslim vo vztahu k tejto teme, ale vseobecne....
@madeline1 a ty si sa sem pritrafila z ktorého storočia minulého tisícročia? 🙈
@madeline1 Absolutne nesuhlasim. Rodic je pre dieta najblizsim clovekom a mal by to vysvetlovat on, nie kamarati. Ved kamarati su predsa tiez len deti, tak ako oni mozu odborne vysvetit niektore veci? Kamarat pouci kamaratku o tom, ze sa treba chranit pri styku? No neviem, toto by som na kamaratov neprenechavala, pokial nechcete mat tehotnu dceru pubertiacku...
@kacenocka2 bratovi som všetko vysvetlila síce nedobrovoľne ale hej no😂😂😂
@kacenocka2 čo z toho tu všetci robíte drámu.. Je to pre človeka prirodzená vec ako je aj dýchanie... Aké tabu... Otvorene...

@ivett1 Ako sa volá tá kniha, prosím 🙂