icon

Pustili by ste 15-ročnú prespať k frajerovi?

25. máj 2025

Mladá pani má 15, zachvíľku 16 a chcela by prespat u frajera. Že čo mám proti, však normálna prespávačka ako u kamošky a nič spolu neplánujú mať.

Čo by ste jej povedali? Odpovede jej prečítam.

Podľa mňa je to v tomto veku naozaj nevhodné, možno tak o rok ked bude mať skoro 17 a budú spolu dlhšie ako pár mesiacov, ale nie teraz.
Nič jej neutečie, veď ma celý dospelý život pred sebou.

Strana
z5
balerina2025
25. máj 2025

nie

slavomira236
25. máj 2025

Ku kamske ano ku frajerovi nie. Moja tak nechodila a ja tiez nie

vanilkovazmrzka
25. máj 2025

Hlavne treba pribalit k pyzamku aj kondomy 🤌

babababka
25. máj 2025

Jednoducho by som zakázala.Máš pravdu,je to nevhodné.ešte by ma zaujímalo,ako dobre poznáš tú 2.rodinu.ja teda v žiadnom prípade by som ju nepustila,aj keby sa slečna vyhrážala s hocičím.

tairyx
25. máj 2025

Aj moja odpoveď je nie. A ani v 16tich. Najskôr po 17-tych narodeninách.

anos18
25. máj 2025

Ja tiež nie

slavomira236
25. máj 2025

A rodicov poznas?? Hlavne otca..v dnesnej dobe by som sa bala

zuzanita1609
25. máj 2025

Opica je, že ako u kamošky... 😁. Ak je možnosť,nech sa tá "prespávačka" koná u vás,pod tvojím okato neokatým dohľadom 😉.

anna777115
25. máj 2025

Určite, by som dcéru nepodporovala v tom, aby sa chodila kde, kade trtošit. Bohužiaľ, toto však nie je len o jednorazovom zákaze, ale o celoživotnej výchove.

alex49
25. máj 2025

Nie, ale dúfam, že je poučena o ochrane, sex spolu môžu mať kdekoľvek a kedykoľvek.

terezia74
25. máj 2025

NIE

jaja20
25. máj 2025

No, ak si myslíš, že so sexom sa dá začať jedine na prespávačke, tak si, mierne napísané, naivná. Ak by chceli sexovať, uskutočnia to hocikde. Skôr či neskôr k tomu dôjde a ani o tom nemusíš vedieť.
Dôležité je, či si ju poučila o možnostiach ochrany.

evcagabi
25. máj 2025

@slavomira236 ku kamoske ano, ku frajerovi nie? A take ze .. idem ku kamoske a skonci u frajera nepoznas? 😅😅

doriiis
25. máj 2025

Na takýchto prípadoch je najlepšie vidieť,kto ako veľmi dôveruje svojim deťom.Neveris jej,že spolu nič nebudú mať.Preto ju nechceš pustiť.
To je cele

procrastique
25. máj 2025

Kludne, oni už zaručene sex mali :D

zuzanita1609
25. máj 2025
@procrastique

Kludne, oni už zaručene sex mali :D

@procrastique 🤭 musíme len veriť, ako by povedal klasik...

tairyx
25. máj 2025
@doriiis

Na takýchto prípadoch je najlepšie vidieť,kto ako veľmi dôveruje svojim deťom.Neveris jej,že spolu nič nebudú mať.Preto ju nechceš pustiť.
To je cele

@doriiis to vôbec nie je o tom, či svojim deťom dôverujeme alebo nie. Jednoducho v 15tich to nie je vhodné, ani u chlapca ani u dievčaťa. Jasné, že ak chcú sexovať tak si miesto, čas nájdu aj mladšie deti.

procrastique
25. máj 2025
@evcagabi

@slavomira236 ku kamoske ano, ku frajerovi nie? A take ze .. idem ku kamoske a skonci u frajera nepoznas? 😅😅

@evcagabi Ja som našim tvrdila, že idem cez prázdniny na kresťanský tábor :D aj "prihlášku " som vyfejkovala. Potom som ešte od rodičov vypýtala prachy, nech akože prispejú na ten kresťanský tábor a potom som zobrala prachy a vypadla s kamošmi na 4 dni na chatu a mala aj vreckové. 😂 som to povýšila na vyšší level 😀

slavomira236
25. máj 2025
@evcagabi

@evcagabi tak ja som poznala mamu dcerinej kamosky a mohla ist len tam ked jej mama bola doma. Takze bola kontrola. Ona tiez chodila k nam. Dcera uz ma 26 uz ma aj babo kamosky su stale a je aj krstna mojmu vnukovi K hocijakej kamoske by som ju nepustila. S touto sa kamosila od 1 triedy doteraz

evcagabi
25. máj 2025
@procrastique

@evcagabi Ja som našim tvrdila, že idem cez prázdniny na kresťanský tábor :D aj "prihlášku " som vyfejkovala. Potom som ešte od rodičov vypýtala prachy, nech akože prispejú na ten kresťanský tábor a potom som zobrala prachy a vypadla s kamošmi na 4 dni na chatu a mala aj vreckové. 😂 som to povýšila na vyšší level 😀

@procrastique ja som sla po "stopach sturovcov" a skoncila na punkovom festivale 😅😅

lylyjana
25. máj 2025

Nie. Mna nepustila mama ani v 18 a som za to vdacna. Bude si ju viac vazit. A ak nie, nestoji za to ten frajer.

procrastique
25. máj 2025
@evcagabi

@procrastique ja som sla po "stopach sturovcov" a skoncila na punkovom festivale 😅😅

@evcagabi To je tiež skvost 😂

evcagabi
25. máj 2025
@procrastique

@evcagabi To je tiež skvost 😂

@procrastique 😅😅 tiez mi to rodicia zaplatili, bol to vikendovy vylet zo skoly 😅 teraz spatne som celkom sklamana, ze som po tych stopach sturovcov nesla 🥲😅😅😅

doriiis
25. máj 2025
@tairyx

@doriiis to vôbec nie je o tom, či svojim deťom dôverujeme alebo nie. Jednoducho v 15tich to nie je vhodné, ani u chlapca ani u dievčaťa. Jasné, že ak chcú sexovať tak si miesto, čas nájdu aj mladšie deti.

@tairyx ...ale je to presne o tom.Aky je rozdiel,či má niekto 15 alebo 16? Občiansky má tak,či tak.

telefon00
25. máj 2025

Jednoznačne nie. Deti nie sú dospelí, deti musia mať vymedzené hranice, medzi ktorými sa musia pohybovať. Na to je ešte mladá...
Aj keď niečomu podobnému sa niekedy zabrániť nedá, ak pôjde niekde na chatu spať s kamarátmi, alebo školský výlet... tam je zase dozor vo forme učiteľov.

abbey1
25. máj 2025

Nie. Našťastie toto mojej na um v 15 neprišlo.

tairyx
25. máj 2025
@doriiis

@tairyx ...ale je to presne o tom.Aky je rozdiel,či má niekto 15 alebo 16? Občiansky má tak,či tak.

@doriiis ako myslíš, nehádam sa, ja by som nepustila ani v 16tich. Mám už 2 dospelé deti ale toto som nikdy riešiť nemusela, chvalabohu, pretože mám s deťmi tak otvorený a na dôvere založený vzťah, že sami vedeli v tom veku, že je to nevhodné.

katusik456
25. máj 2025

Hmmm rozmýšľam kedy mňa mamka pustila na takúto prespávacku, teda prvá bola u nás na chate kde sme boli veľa rodina na víkend a to som mala skoro 18 rokov a môj frajer 16 rokov 😂 potom sme boli takto uňho. Jeho rodičia boli tiež doma a jemu ustlali v inej izbe a mne v jeho. Chodili sme spolu cez 2 roky a boli aj rodinne dovolenky, oslavy, Silvester, Vianoce každý u svojich rodičov bol 😂 verili nám proste rodičia a boli sme zodpovední obaja, slušne vychovaní, aj v zahraničí sme boli spolu sami. Rodičia sa ale dobre poznali. Fakt sex môžu mať kdekoľvek ale 15 ročnú by som nepustila ešte keby mala tak 16-17 okej. Neviem zhodnotiť keďže mám len o 11 rokov viac ako tvoja dcéra, bábätko malé, netuším ako by som reagovala. Až keby som poznala jeho rodičov a boli by spolu dlhšie, fakt nemá sa kam ponáhľať ale to ona nepochopí, podľa nej jej berieš všetko, život, zážitky, proste puberta, o 10 rokov ti však poďakuje . Väčšinou to tak býva

ninazemna
25. máj 2025

K lesbickej kamarátke áno.

larisalarisa
25. máj 2025

Ak chcete mať vnúča , tak áno.

Strana
z5