Pustili by ste 17-ročnú na štúdium v zahraničí?
Pustili by ste 17 ročnú dcéru študovať do zahraničia(Anglicko)na pol roka?
Synovec, vtedy 17-rocny, bol pol roka v Amerike, velmi si to pochvaloval.
Bratrancova dcéra polroka bola, ako 17rocna v UK, veľmi spokojná bola.
Našich chlapcov zatiaľ budúce leto púšťame v lete na dva týždne do UK (majú 12 a 13).
A kamoskina, tiež 17r, je momentálne v USA, vyhrala grant, nepríde ani na Vianoce, bude cely školský rok. Zvláda to výborne. Len vraj priberá 😀.
@dietenka Kedze ty chces poslat dieta ako skolopovinne az na pol roka, musis hladat agentury/skoly, kde sa bude normalne uczt(nie len jazyk). Popr. prerusit jej terajsiu skolu a ist ist len na jazykovy pobyt. Ja som bola uz ako dospela 2 razy na dlhsi pobyt na Malte cez maltalingua. Tu skolu mozem vrelo odporucat. Uz organizuje aj jazykove pobyty pre deti a teenies. Staci si prestudovat ich webku. Ale ako vravim, tu sa jedna cisto o jazyk. Toto by som napr. volila cez prazdniny. Per 15-17 rocne skor vymenny pobyt normalne niekde na strednej skole.
@dietenka v anglicku cez student agency a na Malte cez EF agency…

Ja som bola som ked som mala 15, a dufam, ze raz bude chciet ist aj moja dcera. Kiezby bola situaciua na SK lepsia a viac deti by mohlo ist na taketo pobyty, podla mna to brutalne zmeni pohlad na svet, pohlad na seba, inych,,, atd... o tom by sa dalo veeeela pisat. ja som bola v dobe, ked internet bol dostupny len v knizniciach a roaming bol taky drahy, ze sa kupovali karty na volanie z budok. teraz si vytocis whatsapp a si s blizkymi takmer nonstop,,,,,, fotky z miesta videli nasi po par mesiacoch ked som prisla domov a dala som ich vytlacit 😀 (omg, uz som ozaj stara a to mam len daco cez 30 😀 )