Rady pre mamičky deviatakov pred monitorom

karla21
17. mar 2025

Ahojte je tu mamička kt rieši v stredu monitori s deviatakom? Ako to zvládate ? Rozprávate sa ? Ja som v strese 😅ale tvarim sa Oki .

koniarova
17. mar 2025

Čo ti ja viem? Nejako to neriešime.

tairyx
17. mar 2025

Neriešime ani my, a ani nie som v strese. Pripravujú sa naň v škole už dlhšie, ako napíše tak napíše.. jediné čo som povedala synovi je, aby zo seba vydal to najlepšie čo dokáže, že pri teste bude mať dosť času na premýšľanie a prípadnú kontrolu. Ty si vlastne prečo v strese z toho?

januska12323
17. mar 2025

@karla21 z čoho si v strese? Ako napíše tak bude, nič sa nedeje.

karla21
autor
17. mar 2025

@januska12323 a vy neviete že monitor sa na niektorých školách prerátava na body 😅 kamoskam tak deti minule roky nezobrali na školy . Syn opakuje súkromne od sepmtembra - a asi jeho pól triedy . Ale no mi ideme na gymnázium a u nás v meste je veľký pretlak

karla21
autor
17. mar 2025

@koniarova písala som vyššie - mi ideme gymnázium . A tam na tom dosť záleží

tairyx
17. mar 2025

@karla21 lenže tým že sa budeš stresovať nijako dieťaťu nepomôžeš. Ak je šikovný a patrí na gymnázium, určite sa tam dostane.

karla21
autor
17. mar 2025

@tairyx písala som vyššie , že nám sa na gymnázium preratava a je pretlak deti . V našom meste to funguje tak , že kto sa chce potiahnuť vyššie - na žiadne školy , tak sa pripravuje súkromne , systematicky a od septembra

karla21
autor
17. mar 2025

@tairyx ale ja to nehovorím dieťaťu, skôr som písala mamičkám - kt to tiež riešia

karla21
autor
17. mar 2025

@tairyx kam sa hlasite vy ?

tairyx
17. mar 2025

@karla21 chápem ťa ale tvoje stresovanie mu aj tak nepomôže. Píšeš, že sa pripravuje od septembra ako aj pol jeho triedy, tak ste urobili podľa mňa čo sa dalo. Myslím, že stresovanie ho nijako na gymnázium nedostane, jedine jeho vedomosti, na ktorých pilne pracuje a zdokonaľuje sa. Takže už asi to len nechať na neho. Viem, že budete prežívať sklamanie ak sa na gymnázium nedostane, ale stresovaním dopredu sa nič nezmení. Stresovať budete až potom, keď situácia nastane, ak nastane.

karla21
autor
17. mar 2025

@tairyx no a kam sa hlasite ?

koniarova
17. mar 2025

@karla21 aj my ideme na gymnázium. Dokonca dve.

tairyx
17. mar 2025

@karla21 gymnázium a elektrotechnika

karla21
autor
17. mar 2025

@koniarova no držím palce , tiež sa vám to bude prerátavať ?

koniarova
17. mar 2025

@karla21 áno. Bude. Neboj, dobre to urobí. Veď ako píšeš, pripravuje sa svedomito.

koniarova
17. mar 2025

@karla21 kam sa hlási?

karla21
autor
17. mar 2025

@koniarova my sme Trnava a vy ?

zuzinka888
17. mar 2025

Nejak extra to neriesime. Uci sa dobre- a neviem ci stres niekomu k niecomu dobremu pomohol.

koniarova
17. mar 2025

@karla21 Hlohovec. Hlási sa do NR aj HC. U vás chcel Hollého, ale ten hlohovecký most denno, denne nás odradil.

karla21
autor
17. mar 2025

@koniarova no to cestovanie je dosť 😞 ideme na Hollého

koniarova
17. mar 2025

@karla21 budem držať palce. To je jednoznačne najlepšie v Trnavskom kraji. 👍

karla21
autor
17. mar 2025

@koniarova ďakujem , aj my vám . Hlásia sa tam všetko šikovne deti , tak to bude aj o šťastí . Tam získa za každý monitor nad 90% + 20 bodov . Tak preto som aj taká , že to tíško prežívam 😅 verím , že bude mat dobrú noc v utorok a ostane s pozornou mysľou . Ono tie vedomosti sú neni všetko , stres spraví veľa. Chodil do školy , kde robia tieto prípravy cez jarné prázdniny im robili simulovaný monitor a poviem , že stres ovplyvnil výsledok 😅

sisaka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
koniarova
17. mar 2025

@karla21 aké mal vysvedčenie? Lebo môj má samé jednotky od prvej triedy, preto to možno ani neriešim. A za olympiády má plný počet bodov. Tak sa nejako tak vôbec neobávam. Dúfam,že má neprekvapí nemilo. 😂😂😂

karla21
autor
17. mar 2025

@koniarova ma aj jednotky samé - cely druhý stupeň

karla21
autor
17. mar 2025

@sisaka to vážne nemáte čo robiť ?

koniarova
17. mar 2025

@karla21 tak to dá. Neboj. A druhá škola je aká?

karla21
autor
17. mar 2025

@koniarova tiež gymnázium

euka210
17. mar 2025

@karla21 ved tam sa robia aj prijimacky...za vsetko su body co som ja pozerala na jednu skolu...znamky z vybranych predmetov 8,9.roc, monitor, prijimacky, umiestnenie v sutaziach. Ak ma dobre urobit prijimacky, tak musi dostatocne zvladnut aj monitor. Je to jeho zivot, nie Tvoj. Ty chces viac na tu skolu asi ako on 😁

kacena2022
17. mar 2025

Aj ja som v strese lebo dcéra je akurát chorá ledva žije a v stredu píšu monitor.Dufam že to dá aj cez tú chorobu.