Rodičia detí 2. stupňa, ktorí nejdú testovať svoje deti
Ahojte, chcem sa o niečom poradiť a preto hľadám rodičov, ktorí rovnako ako ja nejdu testovať svoje dieťa.
Ďakujem
Katarína
@snezienka33 kompropis nie je vzdy spravodlivy....ale byt musi
@snezienka33 ja som za. Kludne. A potom sa ozvu.mamicky,preco take mini deti trapit.
Ved realne sa male deti netestuju ani ked maju priznaky.
@snezienka33 ja som za testovsnie...cize mne je to jedno.
@snezienka33 pozri žijeme v spoločenstve a spoločenstvo ma nastavene určite pravidlá, je jedno ci su diskriminačné alebo nie sú, ale sú nastavené, ak ty chceš žiť v spoločenstve, tak tie pravidlá musíš prijať. Mas na vyber bud budeš žiť podľa pravidiel v spoločenstve alebo nebudeš žiť v spoločenstve. Napriklad mas rovnosatu v práci a moze sa ti to zdať diskriminačné, ale keď si do prace nastupovala, bola si oboznamena s pravidlami a bud ich budeš akceptovať alebo tam nebudeš pracovať.
@xena0 aky je rozdiel medzi zdravym netestovanym ziakom a ziakom s negativnym testom??? Si si 100% ista, ze behom tych 7 dni, kym sa znova date testovat sa to nezmeni? da sa to tvoje "vidite len seba a svoje prava" otocit aj opacne - v domneni akejsi pochybnej istoty z testu ides vsade, kde ti vlada dovoli ist a vidis, len svoj negativny test,ktory vsak o par hodin, ci dni moze byt uplne iny... Ale ty pojdes az o 7 dni na test (lebo tak Ti ktosi povedal) a teoreticky mozes za ten cas nakazit kadekoho...pokial teda veris, ze bezpriznakovy je hrozbou a moze sirit koronu
Doteraz sme sa radili zdravym rozumom a svojim usudkom, priznakmi, teraz sa ludia nechali zblbnut, ze aj ked Ti nic nie je, si hrozbou. to teda ale dopadli podaktory...
@snezienka33 ako mozes vojnu a zidov porovnavst so situaciou teraz.
To je do neba volajuce.
Ja len dufam,ze nestratia niektori zdravy rozum a nenatrepu sa do nemocnic.
Lebo pri zlahcovani situacie by potom kazdy mal s osobnej slobody,vnutorneho presvedcenia odmietnut ist lezat do nemocnice.
Tak,ako to urobil pan Banas.
Zaklad je nebyt ovca.
@snezienka33 to nemozes volat ani analogia.
@snezienka33 ano,beriem....nariadenia-zakony.
Ok.
Ale uprimne si povedzme. Zalezi ci na povinnost ruska je zakon,ci nariadenie?
Zdravy rozum mi hovori,ze na to nie je nutne ani jedno. Iba zdravy rozum.
@snezienka33 tak...ja sa riadim zdravym rozumom
@snezienka33 no a a predsa boli. Ja tu neriešim ako k nim prišli a ci su zle a ktoré boli dobre a podobne. Jednoducho tie pravidlá su nastavené a ak v tom chceš žiť musíš ich akceptovať. O Židoch až tak neviem, lebo obyčajní ludia väčšinou nevedeli čo zidom robia, ale napríklad za socializmu boli u nás pravidlá ake boli. Moj dedko sa nestal majstrom v práci, lebo nebol v strane a chodil do kostola. Diskriminácia? Áno, ale vedel, ake pravidlá sú, bud mohol byt v strane a žiť si lepšie alebo chodiť do kostola a žiť ako sa da. Mal na výber a vybral si. Tak ako ty máš na vyber, ci je to diskriminačné alebo nie je, na tom nezáleží. Mas na vyber z toho ako je nastavená spoločnosť a ako su nastavené pravidl, bud budes akceptovať alebo nebudeš akceptovať a nebudeš žiť v spoločnosti ako doteraz. Je to kruté? Je, ale na tom nezáleží, lebo spoločnosť musi nejako fungovať.
@snezienka33 ja niekde nadavam? snazim sa loen poukazat ako situaciu vnimam ja, aj ked tu vasu scasti chapem..... aj preco tak reagujete..... len niekotrí ziadne pochopenie....ja som aj uviedla dovod preco tak konam (chory otec), ak uz toto niekto nechape kvoli svojej "pravde" tak neviem.....a opakujem, chapem aj teba, tak preco potom niekto necfhpae mna? (a fakt som si nie vedoma nadavok....nikoho tu nenazyvam vulgarne, ani do ovies si netrufnem, len preto, že ma niekto iny nazor........ tak nechapem, preco si oznacila mna...
@snezienka33 na vyber mas. Dat dieta do školy alebo nedať dieta do školy. To je vyber. Ci sa ti moznosti páčia alebo nepáčia, na tom nezáleží.