Rodičia detí 2. stupňa, ktorí nejdú testovať svoje deti
Ahojte, chcem sa o niečom poradiť a preto hľadám rodičov, ktorí rovnako ako ja nejdu testovať svoje dieťa.
Ďakujem
Katarína
@snezienka33 a v čo je problém? ja som povedala, že nemám problém ísť so synom na test. Ty tu cely deň hysterčiš o tom, ako nemieniš dodržiavať nariadenia a aká si diskriminovaná. Veď tam nechoď a seďte aj s deťmi doma, nám je to jedno. Si trápna ako tu vyskakuješ, aj keď je jasné, že sme v drvivej prevahe.
@snezienka33 ty sama si hrozba..si prečítaj čo píšeš tu ti ženy píšu normálne...ty si fakt prípad, nechaj si decko doma to ti nikto neberie ani testovať ho nemusíš dávať ale potom si uvedom že jednoducho do školy nebude môcť...tak to proste je a môžeš sa ísť sťažovať na lampáreň
@snezienka33 zbezne som pozrela tvoje starsie prispevky ci tam tiez vystupujes podobnym sposobom, ak si ucitelka tak ako pises v jednom prispevku, ze si ucila"nazivo" deviatakov, tak zbohom zdravy rozum
@snezienka33 😂 boze ty si fakt truba, strata drahocenneho casu s tebou, no ešte si dupni, ako malé decko.
@snezienka33 chvala bohu ze je tak ako je a neboj ja mam imunitu dobru korony som sa zbavila za 4 dni. Ty mna nedokazes rozculit jediny kto tu ma nervy na dranc si ty ta ide od jedu rozhodit sa tu rozculujes uz od rana zato ze ti tu vsetky nehladkame ego a neprikyvujeme ako ta tu niekto stasne vydiera a tyra a diskriminuje.... uz si uvedom ze patris svojimi nazormi k mensine a ozaj s tym nic neurobis ked to nariadene bude a fakt sa mozes aj o zem hodit aj na usiach tocit bud to budes respektovat alebo nie bodka.
@44janica44 nechaj tak, vidis predsa, ze sa jej vyvoj zastavil v obdobi vzdoru, lebo takto sa jedna dospela zena/matka predsa nemoze chovat.
@nelca84 vies ja akosi stale cakam nejaky rozumny argument od nej preco s tym testovanim ma problem ale hold myslim ze citat rozumny argument od v jej podani by bolo ako nazivo vidiet jednorozca 🙂))
@snezienka33 zatial som v poriadku, dakujem za opytanie
@snezienka33 radsej koronasialenec ako nezodpovedna matka
@44janica44 no ale ak je toto ucitelka, ja som totalne zhrozena, dufam, ze je od nas dostatocne daleko
Hm a ja mam zase prvaka a rada by som podstupila testovanie, citila by som sa bezpecnejsie. Lebo takto netusim, co mi dieta domov donesie. Lebo na jednej strane som strasne rada, ze moj prvak chodi do skoly, ale na druhej vobec netusim, ci nedonesie domov covid. Pred Vianocami ma chytila nadcha so zvysenou teplotou a teraz som nevedela, co to je. Antigenove testovanie uplny des, rad na niekolko hodin. Nakoniec som bola na pcr teste a negativna. Ale dokedy nas to bude obchadzat, ked jedno dieta je v skole a druhe v skolke. Dospely clovek si aspon dava pozor, nosi rusko, dezinfikuje ruky, dodrziava odstup, ale co take male dieta, to sa neda ustrazit....
@snezienka33 no moja zlata neboj ja nesedim cele dni doma doma s nervami na dranc. No jednoducho nerespektujes netestujes sedis doma aj s deckom lebo netestovane do skoly nepojde proste bud moznost a alebo moznost b ziadna ina nie je 🙂))
@snezienka33 ak je to zatemnenie mozgu ako priznak prekonanej korony tak ty sa ani na protilatky netestuj podla mna si ju potom mala uz aspon 10 krat
@snezienka33 áno, v čom som hrozba ja a mne podobní?? V Tom že sme ochotní sa dať otestovať aby mohli žiaci do škôl konečne ísť?