Silvester u budúcich svokrovcov
Potrebujem rady a tipy, prosim! Priatelova mamka ma zavolala na zajtra k nim na silvestra ze by ma chcela vidieť. V živote som este takto nebola. Mam strasne stresy ze sa im nezapacim,ze ma nebudu mat radi. chcela som sa z toho trochu vyvliect tym ze by som povedala ze nemozem lebo mi to rodicia nedovolia a bola som aj presvedčena ze nedovolia lebo na silvestra ma nikdy nikam nepustali, a zrazu ma pustili! Co mam robit? Mam nieco doniest? Co maju rodicia radi? (Mame 15 a 16)
určite nestresuj! v strese človek napláca hovadiny a celkovo sa správa ako idiot...
buď normálna. je prirodzené byť trochu nervózna, ale nejde o život 🙂
buď milá, nie prehnane, normálna baba ...
užite si to!
joj, a ešte - mňa vytáčalo na synových frajerkách keď chceli byť superslušné a keď som ich ponúkla tak na všetko povedali že si neprosia ...
keď si chceš dať džús tak to povedz, keď chceš namiesto džúsu čaj tak to povedz ... normálne ako mame by si povedala ... aj keď človek niečo nechce sa to dá povedať - ale to človek vie rozoznať - stačí úplne že teraz nie, ale neskôr si dám (napr.)
a mne by si nemusela nosiť nič. predpokladám že nezarábaš 😉
Priateľ doteraz nemal odvahu ťa predstaviť mame, že si ťa musela vyžiadať aby ťa spoznala?
Tak určite sa obleč normálne slušne, žiadne vyzývavé veci, predstav si, že ako by si sa zachovala ty, keby tvoj syn priniesol domov svoje dievča predstaviť. Môžeš priniesť nejakú bonboniéru, alebo hodia sa koláče. Inak úsmev, menej hovoriť, a smiať sa na ich vtipoch. A potom aj tak pôjdete do izby a budete spolu.
Priateľ doteraz nemal odvahu ťa predstaviť mame, že si ťa musela vyžiadať aby ťa spoznala?
@anonym_4386b5 ved su to deti. Ja by som sa tiez v 16 sama neodvazila predstavit rodicom frajera. Je fajn, ze mama to berie v pohode a chce spoznat, s kym chodi jej dieta.
Ja si myslím že prvý moment je vždy taký trápny, nervózny ale časom to už bude prirodzené. Prvé chvíľky sa ty budeš oťukávať oni tiež. Ale ku koncu už bude určite lepšie. Ja si tiež pamätám jak som vynervovaná išla k ním. A teraz sme v pohode s svokrou. Tiež som mala 16 takže som bola také dievčatko. Keď vieš piecť niečo svoje obľúbené tak môžeš im priniesť ako mala pozornosť.
Správaj sa prirodzene, buď milá, nehraj sa na premúdrelú a hlavne nekop do seba jeden pohár červeného za druhým.
Možno by som niečo upiekla a doniesla.
@anonym_4386b5 tak sme spolu iba tri mesiace, nikto to necakal. Povedala ze by ma rada videla..
Čo tak upiecť domáci chlieb alebo muffinky?Pekne zabaliť a je to.Myslím si,že ťa slušne privítajú,trošku sa okolo tebe pomotajú a dajú vám pokoj.
@anonym_4386b5 ved su to deti. Ja by som sa tiez v 16 sama neodvazila predstavit rodicom frajera. Je fajn, ze mama to berie v pohode a chce spoznat, s kym chodi jej dieta.
@anonym_05ad7a môj kamoš si v 15 vodil frajerku domov iba keď rodičia neboli doma, jeho mama ju chcela spoznať aké je to dievča, ale frajerke klamal že ju jeho mama nemá rada a nechce vidieť, ona mu verila a tak nemala možnosť spoznať ho aj z inej strany aký je v skutočnosti kvietok a pred ňou sa len pretvaruje
takto izoloval každú frajerku pred ostatnými aby nevedeli čo je zač
tu aspoň je normálne že sa chcú spoznať a chlapec nerobí ťahy
Správaj sa prirodzene, buď milá, nehraj sa na premúdrelú a hlavne nekop do seba jeden pohár červeného za druhým.
@sevrin ty by si nalieval červené 15 ročnej ?? sa uvedom.
Boze zeny, preco by mala piect? Co ak neprcie a nevari?
Normalne tam chod, bude to za tebou, polnoc tam asi slavit nebudes?
Vezmi trebars dzus, kofolu ci prskavky
Ja by som zobrala nejake pagace alebo jednohubky (vsak mamina rada pomoze s pripravou nie?) :D ale inak velmi mile (aj divne), ze ta na takuto udalost pozyvaju. Tiez by som v tvojom veku mala stres 😅
15 - 16-roční, spolu 3 mesiace a matka chalana chce spoznať dievča? Z toho mám pocit neskutočne zvedavej ženy, ktorá musí mať všetko pod kontrolou - dievča, nezávidím ti, možno sa celý Silvester budeš cítiť ako vo výsluchovej miestnosti... Samozrejme, rada by som sa mýlila a možno nejaké pagáčiky pomôžu
Nenos nič, buď slušná a milá. Bude to v pohode neboj
15 - 16-roční, spolu 3 mesiace a matka chalana chce spoznať dievča? Z toho mám pocit neskutočne zvedavej ženy, ktorá musí mať všetko pod kontrolou - dievča, nezávidím ti, možno sa celý Silvester budeš cítiť ako vo výsluchovej miestnosti... Samozrejme, rada by som sa mýlila a možno nejaké pagáčiky pomôžu
@danica2711 no praveze neviem, lebo s jeho ex bol 5-6 mesiacov a nechcela ju vidiet, ani sa na nu zevraj nepytala iba vedela ze je s niekym..
@danica2711 no praveze neviem, lebo s jeho ex bol 5-6 mesiacov a nechcela ju vidiet, ani sa na nu zevraj nepytala iba vedela ze je s niekym..
@majk4 a tvoji rodičia na to čo?
Raz ktomu príde že sa budete musieť stretnúť takto to budeš mať už za sebou .
@majk4 a tvoji rodičia na to čo?
@terezka1947 nic.. neriesia😂 povedali ze mozem ist a to je vsetko
@terezka1947 nic.. neriesia😂 povedali ze mozem ist a to je vsetko
@majk4 to by som nedovolila.
frajer ma len mamu, ci aj oca? ja len ze v akom budete zlozeni. doniesla by som nejaku malickost ako obcerstvenie (ak vies upiect, tak to, ak nie, tak kludne nieco kupene, porad sa so svojou mamou). a mozno o tebe frajer viac rozprava ako o byvalej, tak ma mama pocit, ze je to vaznejsie alebo co. brala by som to pozitivne, ze ta chce spoznat. neboj nic, bude to v pohode 🙂
frajer ma len mamu, ci aj oca? ja len ze v akom budete zlozeni. doniesla by som nejaku malickost ako obcerstvenie (ak vies upiect, tak to, ak nie, tak kludne nieco kupene, porad sa so svojou mamou). a mozno o tebe frajer viac rozprava ako o byvalej, tak ma mama pocit, ze je to vaznejsie alebo co. brala by som to pozitivne, ze ta chce spoznat. neboj nic, bude to v pohode 🙂
@deedol no su doma 6. Ma nevlastneho oca, dvoch bratov a babka s nimi byva😭
ja by som nešla na silvestra,možno iný deň,obyčajný.Určite sa zoznamovať s celou rodinou? načo??

Dones niečo jasné, keď máš možnosť
Hlavne je dôležité ci tvoj priateľ je s tebou spoko🙂
A užite si Silvestra